Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Nawilżenie

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
klementyna

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Paź 25, 2010 2:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to się znów nie zgodzę, że to jest "wiekszość". Mojego przyjaciela dziewczyna też bierze tabsy (yasminelle) od chyba 3 lat i też jakoś nie narzekają na brak ochoty czy dobrego seksu. Koleżanka ze studiów bierze od kilku miesięcy i też jakoś nie zauważyła, by jej libido bardzo spadło... A czy Wy (które macie normalny, nieregulowany hormonami cykl) macie ochotę na seks tylko w czasie owulacji? A w pozostałych dniach musicie się zmuszać? Owszem, może wtedy chęć jest największa, co nie oznacza, że w pozostałych dniach tej chęci nie ma wcale;> Też przecież miewa się sny erotyczne i nagłe drobne zachcianki;) Pod warunkiem że w związku wszystko jest na swoim miejscu i oboje się wzajemnie pociągamy...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Paź 25, 2010 2:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja jak mam owulke to bym najchetniej nie wychodziła z łozka..a jak sa niepłodne to brak ochoty jest zdecydowanie zauwazalny.

Powrót do góry
Łobuz

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Pon Paź 25, 2010 6:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja właśnie staram się o dzidziusia od paru miesięcy, więc używam do woli! Cool Owszem, przyznaję, że (nawet już w trakcie trwania @) zaczyna mi się ochota, potem tylko wzrasta. Ale ten obecny okres czasu (staranka o malucha) zawsze będę wspominać z westchnieniem i sentymentem Rolling Eyes Człowiek działa, nie musi myśleć o antykoncepcji-pozostaje tylko czysta przyjemność. No i z niczym nie ma już problemów- ani z ochotą, ani z nawilżeniem. Smile

Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Paź 25, 2010 9:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Łobuz napisał:
Człowiek działa, nie musi myśleć o antykoncepcji-pozostaje tylko czysta przyjemność

komu dobrze Razz

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Strona 4 z 4