Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
klementyna
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Paź 25, 2010 2:12 pm Temat postu: |
|
|
to się znów nie zgodzę, że to jest "wiekszość". Mojego przyjaciela dziewczyna też bierze tabsy (yasminelle) od chyba 3 lat i też jakoś nie narzekają na brak ochoty czy dobrego seksu. Koleżanka ze studiów bierze od kilku miesięcy i też jakoś nie zauważyła, by jej libido bardzo spadło... A czy Wy (które macie normalny, nieregulowany hormonami cykl) macie ochotę na seks tylko w czasie owulacji? A w pozostałych dniach musicie się zmuszać? Owszem, może wtedy chęć jest największa, co nie oznacza, że w pozostałych dniach tej chęci nie ma wcale;> Też przecież miewa się sny erotyczne i nagłe drobne zachcianki;) Pod warunkiem że w związku wszystko jest na swoim miejscu i oboje się wzajemnie pociągamy... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Paź 25, 2010 2:50 pm Temat postu: |
|
|
ja jak mam owulke to bym najchetniej nie wychodziła z łozka..a jak sa niepłodne to brak ochoty jest zdecydowanie zauwazalny. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Łobuz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Pon Paź 25, 2010 6:50 pm Temat postu: |
|
|
A ja właśnie staram się o dzidziusia od paru miesięcy, więc używam do woli! Owszem, przyznaję, że (nawet już w trakcie trwania @) zaczyna mi się ochota, potem tylko wzrasta. Ale ten obecny okres czasu (staranka o malucha) zawsze będę wspominać z westchnieniem i sentymentem Człowiek działa, nie musi myśleć o antykoncepcji-pozostaje tylko czysta przyjemność. No i z niczym nie ma już problemów- ani z ochotą, ani z nawilżeniem. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Paź 25, 2010 9:45 pm Temat postu: |
|
|
Łobuz napisał: | Człowiek działa, nie musi myśleć o antykoncepcji-pozostaje tylko czysta przyjemność |
komu dobrze _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|