Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Nawilżenie

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Łobuz

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Sro Paź 20, 2010 6:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja też miałam problemy z nawilżeniem, gdy zażywałam tablety anty. Niestety-coś za coś, tabletki dają bardzo duże prawdopodobieństwo zapobiegania ciąży, ale mają też skutki uboczne, takie jak brak ochoty, czy nawilżenia.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Paź 20, 2010 10:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no własnie..a z tym spadkiem libido to prawda?
w sumie chyba tak bo jesli sie nie zazywa tabsow to ma sie normalnie płodne i owulke a wtedy jest mega chcica..a jesli zazywasz to płodne zanikaja i tym samym ochota na sex ...

Powrót do góry
klementyna

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Paź 20, 2010 11:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

u mnie ten "spadek libido" jakoś nie jest zauważalny (mam tak samo częstą ochotęWink). Z nawilżeniem owszem, bywają problemy (wtedy używamy odrobiny Intimela- tańszy niż durexowy a efekt tak samo zadowalający), ale to też nie jest reguła. Bez tabletek też miewaliśmy problem z nawilżeniem. A libido generalnie spada mi zawsze koło godz 23, wtedy nadaję się już tylko do spania- chyba że to jest właśnie ten słynny spadek libido po tabletkach?? Jak sobie zrobię kolejną przerwę to wtedy sprawdzę, czy też będzie mi spadać po 23...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Paź 20, 2010 11:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie no o 23 to chyba kazdemu spada Razz ponoc faceci maja ochote na sex własnie noca a kobiety rano Wink mi chodzilo o to czy w ciagu dnia ma sie chcice (podczas zazywania tabletek) ;>

Powrót do góry
Łobuz

Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Czw Paź 21, 2010 6:29 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

U mnie spadek libido był tak zauważalny, że równie dobrze mogłam nie brać tabletek i nie przytulać się w ogóle. Dopiero, gdy je odstawiłam, dotarło do mnie, ile dobrego seksu straciłam przez te wszystkie lata... I choć uważam, że ta metoda zapobiegania jest naprawdę skuteczna, to nigdy do niej nie wrócę.

A jeśli chodzi o nawilżenie, to non stop trzeba było "działać" na sztucznym. Sad Denerwowało mnie to, czasem nawet myślałam sobie, że coś ze mną jest nie tak, skoro jestem młoda, powinnam czerpać największą przyjemność z seksu, a tu ani ochoty, ani fizyczne warunki nie pozwalają. Ale człowiek uczy się całe życie, teraz już wiem, co było przyczyną i że ze mną (raczej Laughing ) wszystko ok!
Powrót do góry
klementyna

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Paź 21, 2010 3:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hm... ja przynajmniej takiego spadku nie zarejestrowałam... Może to też zależy od tego jakie tabletki? Ja brałam przez 1,5 roku Yasminelle, a po przerwie przeszłam na Yaz. Podobno one zawierają w porównaniu do innych tabletek wyjątkowo małą dawkę hormonów, może dlatego skutki uboczne nie są odczuwalne- przynajmniej ja nie odczuwam. Dalej mam wielką ochotę przynajmniej na te 3-4 razy w tygodniu...;p
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Paź 21, 2010 9:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a czyli to plotki nic nie warte Smile widocznie zalezy od organizmu i od relacji miedzy partnerami. jesli jest nuda i monotonia to nawet nie zazywanie tabletek nie zmieni checi na sexik.

Powrót do góry
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Pią Paź 22, 2010 12:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziewczyny a tak w ramach tematu to nie uważacie za rzecz dziwną i że tak powiem niesprawiedliwą, że podczas brania tabletek nie ma się ochoty na sex (większość przypadków) ? kiedy się właśnie powinno szaleć, korzystać na maksa to brak chęci.. albo partner "musi" namawiać, podejść itp albo w końcu zechcemy zrobić to, bo uważamy, że dobrze by było lecz ochoty takiej z prawdziwego zdarzenia nie ma..
Moderator

PostWysłany: Pią Paź 22, 2010 12:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak dzialaja hormony niestety. ale kto kobietom kaze je brac? nic na siłe. jak to mowia cos za cos.
ja tam ciesze sie ze nie musze zazywac tego swinstwa Smile

Powrót do góry
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Pią Paź 22, 2010 2:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i ja też jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu SmileSmile
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 3 z 4