Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Nie mogę zajść w ciążę part4.

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sob Wrz 18, 2010 9:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie trzeba być na czczo Smile

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
anetka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Nie Wrz 19, 2010 9:57 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tosia ja w październiku ostatni cykl z Clo i odstawiam wszystko, poczekam kilka miesięcy i potem pójdziemy do kliniki Wink
Ile brałas tego sioforu?? Od jakiego dc i czy mialas jakieś gwałtowne spadki cukru??
Jak po Clo mam zaburzenia widzenia, mdłości i bole brzucha no ale takie są efekty uboczne ...

Kornik na betę nie trzeba być na czczo Wink

Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Nie Wrz 19, 2010 2:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sioforu brałam 2 tabletki ( rano i wieczorem) codziennie do pozytywnego testu. Spadków cukru jakiś drastycznych nie miałam bo to zbyt mała dawka ale na wszelki wypadek zawsze miałam w torebce cukierki;)

Powrót do góry
Kornik

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Nie Wrz 19, 2010 5:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzięki dziewczynki, w takim razie wyruszę w podróż po betę spokojnie Smile mam do pokonania aż 100km, dlatego tak pytam, bo wolałam takiej trasy na czczo nie pokonywać Smile
anetka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Wrz 19, 2010 9:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kornik trzymam kciuki Wink

tosia a w pierwszym cyklu zaszląs ??

Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Pon Wrz 20, 2010 10:25 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak dobrze pamiętam nie skończyłam opakowania Wink

Powrót do góry
BELLA_1907

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Wrz 20, 2010 10:58 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej dziewczynki

Piszę do was bo musze sie pozalic. Ja to mam jednak przesrane. Ostatnio cos mi wyskoczyło na łydce. Myślałam ze to jakies uczulenie. NIe leczyłam tego, smarowałam jakas mascia. Powiekszyło sie wiec pojechałam do pogotowia 2 tygodnie po pojawieniu się tego czegos. Lekarze nie wiedzieli co to jest. U nas do dermatologa jest tak ciezko sie dostac miesiac sie czeka. Sadzilam ze to jakas popierduleczka.

PO trzech tygodniach moj M wyczytał ze to ukoszenie od KLESZCZA super co ??SadSadSad: Borelioza miesiacami sie ja leczy moje marzenia o bobo ;( nie moge teraz go miec jestem zalamana ;((((((

Co gorsza ta chorobe leczy sie penicylina na którą jestem uczulona. CO o tym sądzicie czy ja nie mam szcześcia moze ktos jakies wu du na mnie rzucił?? wu du nie wiem czy sie to tak pisze sorrki ale jestem zdenerwowana.
Powrót do góry
anetka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Wrz 20, 2010 11:18 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tosia no to super że tak Ci pomógł.

Bella po pierwsze czy w tym miejscu masz rumień czy to tylko jakaś plamka??
Musisz zrobi badania przeciwciał IgG igM. Dopiero jak tu wyjdzie nieprawidłowość to możesz zacząć się martwić ...
Wiem co mówię bo mój brat mial bolerioze, leczony byl duomoxem przez 3 tygodnie po 3 tabletki dziennie.
Teraz wyniki ma idealne Wink
Najpierw zrób badania a potem dopiero będziesz się martwić jak wyniki będa złe..

Powrót do góry
BELLA_1907

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Wrz 20, 2010 11:57 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Anetka- mam rumien, strasznie swedzi ;(
Powrót do góry
anetka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Wrz 20, 2010 12:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bella zrób badania Wink

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 20 z 41