Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kornik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pią Paź 08, 2010 11:39 am Temat postu: |
|
|
no właśnie działaliśmy i wczoraj i przedwczoraj, a ja na antybiotyku, więc bardzo podobna sytuacja do Twojej - w dodatku mam ten lek w globulkach, więc pływa sobie we mnie razem z plemnikami no ale co zrobić, lepsze to, niż pozwalać szaleć bakteriom... właśnie TERAZ widać musiałyśmy się pochorować
oby nam to zostało wynagrodzone zdrowymi fasolinkami _________________ Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anetka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Pią Paź 08, 2010 1:42 pm Temat postu: |
|
|
Ja też w okresie owu byłam na antybiotyku i w sumie to ten cykl uważałam za stracony bo jakoś nie mieliśmy weny No ale jakoś się udało
mój bladzioszek na 2 dni przed @ Jakośc zdjęcia beznadziejna _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nadzieja83
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Paź 08, 2010 2:39 pm Temat postu: |
|
|
Anetka no ewidentnie ciąża jejku jak ja Ci zazdroszczę widzisz a tak się martwiłaś!!! może faktycznie chodziło o te TSH teraz miałaś idealne i od razu się udało fantastycznie
ja tez tak chcę ... _________________ Pozwól mi Boże nie tęsknic do tego, co być nie może... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Pią Paź 08, 2010 3:34 pm Temat postu: |
|
|
No kochana ))) gratuluje fasoleczki w brzuszku. Zobaczysz jakie to cudne uczucie taka rosnąca kruszynka ) Uciekaj do działu ciąża i poród.
Dziewczynki głowa do góry Kolejna z nas zaszła w ciąże ) czyli wszystko jest mozliwe. hip hip hurrrra _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nadzieja83
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Paź 08, 2010 10:23 pm Temat postu: |
|
|
NO cieszę się bardzo, że weekend rozpoczął się tak optymistyczną wiadomością Anetka dbaj o siebie !!! teraz to już szczególnie
ja wyjeżdżam na weekend w górki mam nadzieję, że tam odetchnę od tego wszystkiego... i choć już dawno po owulce to mam nadzieję przynajmniej nie myśleć, że się udało lub nie... mam nadzieję o tym po prostu choć na te dwa dni zapomnieć
wszystkim Wam dziewczyny też życzę spokojnego, wesołego weekendu _________________ Pozwól mi Boże nie tęsknic do tego, co być nie może... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kornik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Sob Paź 09, 2010 9:20 am Temat postu: |
|
|
Anetka wspaniałe zdjęcie (to nic że jakość nienajlepsza najważniejsze, że WIDAĆ drugą kreseczkę) ))) bardzo się cieszę, że dołączyłaś do grona szczęśliwych zafasolkowanych
Nadzieja, teraz pora na nas
Wam również dziewczynki życzę wspaniałego weekendu wolnego od codziennych trosk, a ja uciekam do lasu na zdjecia _________________ Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Łobuz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Sob Paź 09, 2010 11:18 am Temat postu: |
|
|
Cześć laseczki, nie było mnie tu parę dni, wracam, a tu TAKA fantastyczna wiadomość!! anetka, kochana, również i ja SERDECZNIE gratuluję!!! Ten Twój bladzioszek wygląda pięknie!!
Ja dziś mam skok temperatury, ale jest dopiero 9 dc, a ja wczoraj wypiłam piwko i jednego drinka, więc ten skok to chyba wynik mojej wczorajszej "imprezki" alkoholowej, co o tym sądzicie? (cykle 28 dniowe) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Sob Paź 09, 2010 11:26 am Temat postu: |
|
|
może być przez alkohol ale nie musi...niestety cięzko wyczuć. Ale jeśli to typowy skok to kolejne tempki będą również wyższe _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
anetka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Sob Paź 09, 2010 1:46 pm Temat postu: |
|
|
dziewczyny dziękuję
Ja też się bardzo ciesze ale jestem ostrożna ...
Kurcze cały czas boli mnie brzuch jak na @, nie wiem czy to normalne ...
Jutro z rana jeszcze raz zatestuję
I wiecie co sama nie wiem jak zaszłam bo ten cykl sobie podarowaliśmy i spisałam go na straty bo byłam chora i brałam antybiotyk, nie miałam wyjaśnionej sprawy z tarczycą i jakoś odpuściliśmy .
I chyba tak to jest że jak się nie myśli, nie liczy dni to się zajdzie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Sob Paź 09, 2010 3:16 pm Temat postu: |
|
|
Ból okresowy jest normalny ) Ja czułam się jakbym miała za chwilkę dostać miesiączkę ). Oj jeszcze wiele dziwacznych odczuć przed Tobą . _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|