Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Nie mogę zajść w ciążę part4.

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kornik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pią Paź 08, 2010 11:39 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no właśnie działaliśmy i wczoraj i przedwczoraj, a ja na antybiotyku, więc bardzo podobna sytuacja do Twojej - w dodatku mam ten lek w globulkach, więc pływa sobie we mnie razem z plemnikami Evil or Very Mad no ale co zrobić, lepsze to, niż pozwalać szaleć bakteriom... właśnie TERAZ widać musiałyśmy się pochorować Sad
oby nam to zostało wynagrodzone zdrowymi fasolinkami Smile
anetka
Przyjaciel forum

Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Pią Paź 08, 2010 1:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja też w okresie owu byłam na antybiotyku i w sumie to ten cykl uważałam za stracony bo jakoś nie mieliśmy weny Rolling Eyes No ale jakoś się udało Wink

mój bladzioszek na 2 dni przed @ Smile Jakośc zdjęcia beznadziejna

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nadzieja83

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Paź 08, 2010 2:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Anetka no ewidentnie ciąża Smile jejku jak ja Ci zazdroszczę Smile widzisz a tak się martwiłaś!!! może faktycznie chodziło o te TSH Smile teraz miałaś idealne i od razu się udało Smile fantastycznie Smile

ja tez tak chcę ... Wink
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pią Paź 08, 2010 3:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No kochana Wink))) gratuluje fasoleczki w brzuszku. Zobaczysz jakie to cudne uczucie taka rosnąca kruszynka Wink) Uciekaj do działu ciąża i poród.
Dziewczynki głowa do góry Wink Kolejna z nas zaszła w ciąże Wink) czyli wszystko jest mozliwe. hip hip hurrrra

Powrót do góry
nadzieja83

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Paź 08, 2010 10:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

NO cieszę się bardzo, że weekend rozpoczął się tak optymistyczną wiadomością Smile Anetka dbaj o siebie !!! teraz to już szczególnie Wink

ja wyjeżdżam na weekend w górki Smile mam nadzieję, że tam odetchnę od tego wszystkiego... i choć już dawno po owulce to mam nadzieję przynajmniej nie myśleć, że się udało lub nie... mam nadzieję o tym po prostu choć na te dwa dni zapomnieć Sad

wszystkim Wam dziewczyny też życzę spokojnego, wesołego weekendu Smile
Kornik

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Sob Paź 09, 2010 9:20 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Anetka wspaniałe zdjęcie (to nic że jakość nienajlepsza najważniejsze, że WIDAĆ drugą kreseczkę) Smile))) bardzo się cieszę, że dołączyłaś do grona szczęśliwych zafasolkowanych Very Happy

Nadzieja, teraz pora na nas Wink

Wam również dziewczynki życzę wspaniałego weekendu wolnego od codziennych trosk, a ja uciekam do lasu na zdjecia Smile
Łobuz

Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Sob Paź 09, 2010 11:18 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć laseczki, nie było mnie tu parę dni, wracam, a tu TAKA fantastyczna wiadomość!! Very Happy Very Happy anetka, kochana, również i ja SERDECZNIE gratuluję!!! Ten Twój bladzioszek wygląda pięknie!!

Ja dziś mam skok temperatury, ale jest dopiero 9 dc, a ja wczoraj wypiłam piwko i jednego drinka, więc ten skok to chyba wynik mojej wczorajszej "imprezki" alkoholowej, co o tym sądzicie? (cykle 28 dniowe)

Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Sob Paź 09, 2010 11:26 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może być przez alkohol ale nie musi...niestety cięzko wyczuć. Ale jeśli to typowy skok to kolejne tempki będą również wyższe

Powrót do góry
anetka
Przyjaciel forum

Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Sob Paź 09, 2010 1:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziewczyny dziękuję Wink
Ja też się bardzo ciesze ale jestem ostrożna ...
Kurcze cały czas boli mnie brzuch jak na @, nie wiem czy to normalne ...
Jutro z rana jeszcze raz zatestuję Wink
I wiecie co sama nie wiem jak zaszłam bo ten cykl sobie podarowaliśmy i spisałam go na straty bo byłam chora i brałam antybiotyk, nie miałam wyjaśnionej sprawy z tarczycą i jakoś odpuściliśmy .
I chyba tak to jest że jak się nie myśli, nie liczy dni to się zajdzie Wink

Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Sob Paź 09, 2010 3:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ból okresowy jest normalny Wink) Ja czułam się jakbym miała za chwilkę dostać miesiączkę Wink). Oj jeszcze wiele dziwacznych odczuć przed Tobą Wink.

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 29 z 41