Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Łobuz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Nie Paź 10, 2010 11:13 am Temat postu: |
|
|
Ja też słyszałam od wielu koleżanek w ciąży, że na samym początku, jeszcze przed okresem i nawet po terminie brzuch boli tak samo, jak na przyjście @. I też mam koleżanki, które właśnie po antybiotykach zachodziły w ciążę. Jeśli chodzi o stwierdzenie
anetka napisał: | jak się nie myśli, nie liczy dni to się zajdzie |
to jest ono wyjątkowo popularne, zarówno wśród "zachodzących" w ten sposób, jak i wśród wielu lekarzy. Osobiście usłyszałam taką właśnie poradę od mojego lekarza rodzinnego. Jednak sama mam do tego "nijaki" stosunek. Nie zmienia to faktu, anetka, że miło się patrzy na ten Twój teścik, naprawdę!
Tak sobie myślę, że ten mój wczorajszy skok tempki (36, 8 st.) mógł być zarówno wynikiem wypicia drineczka, jak również powrotu w przeddzień z zagranicy, podobno pogróże też wpływają na nasze cykle. Dziś jest już 36, 5 st. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
anetka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Nie Paź 10, 2010 8:40 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyny dzisiaj powtórzyłam teścik i dalej jest druga kreska ale bledsza
Jutro robię bete i zobaczymy
Cały czas boję się że ujrze @ i do mnie przeraża _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nadzieja83
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Paź 11, 2010 9:31 am Temat postu: |
|
|
Anetka pisałaś, że w tym miesiącu sobie odpuściliście. powiedz co to znaczy? jak to zrobiłaś? przestałaś myśleć? nie rozumiem co to znaczy? jak można przestać myśleć? jak się od tego odciąć? jak wiedząc, że za dwa dni ma być @ nie mieć nadziei, że może jednak nie przyjdzie? dla mnie to jakąś abstrakcja nie umiem o tym nie myśleć byłam teraz w górach - było wspaniale!!! a jednak cały czas pierwsza myśl po przebudzeniu i ostatnia przed zaśnięciem to to czy się udało ja już fiksuję. nie umiem sobie z tym poradzić
3mam kciuki za betę !!! koniecznie daj znać _________________ Pozwól mi Boże nie tęsknic do tego, co być nie może... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Paź 11, 2010 11:09 am Temat postu: |
|
|
Anetka gratulacje! szczesciaro!! dajesz nadzieje innym . powodzenia! i niech zdrowo rosnie maluszek
Dodano po 1 minutach:
nadzieja a Ty pewnie masz blokade... im bardziej chcesz zajsc w ciaze tym trudniej.. cos w psychice blokuje i stad cały czas 1 kreska.. musisz chyba wziac przykład z Anetki i sie wyłaczyc na pewien czas _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
anetka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Paź 11, 2010 11:36 am Temat postu: |
|
|
nadzieja też myslałam że tak nie idzie nie myślec ale to stało się mechanicznie. Byłam chora i nawet nie myślałam o tym by liczyc kiedy mam mieć owulkę, ogólnie byłam tak osłabiona że bardzo mało kochaliśmy się w tamtym miesiącu
Myślę ze jakieś wydarzenie w życiu może spowodować że skierujesz swoją uwagę na inny tor
Wind dziękuje Jeszcze jak beta się potwierdzi to będę naprawdę szczesliwa _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nadzieja83
|
Wysłany: Pon Paź 11, 2010 12:11 pm Temat postu: |
|
|
ehhh wiem, że na to nie ma recepty. myślę, że mam tak bo pili mnie czas. gin powiedziała, że do końca roku muszę zajść bo jak nie to znowu operacja na endometriozę i dlatego tak bardzo chcę, że nie mogę
Wind a powiedz bo już dawno chciałam się Ciebie zapytać. oczywiście jeśli możesz i chcesz napisać. jak to jest u Ciebie? długo się starasz? i czy w ogóle? _________________ Pozwól mi Boże nie tęsknic do tego, co być nie może... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anetka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Paź 11, 2010 2:28 pm Temat postu: |
|
|
Beta 127, 6 - 4 tydzien Po prostu nie wierze _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nadzieja83
|
Wysłany: Pon Paź 11, 2010 4:59 pm Temat postu: |
|
|
Anetka super tak jak pisała Tosia zmykaj na inne forum ale stąd nie znikaj tak nieodwołalnie napisz czasem jak tam się czujesz i jak dzidziuś
no a powiedz masz jakieś objawy??? oprócz bolących sutków _________________ Pozwól mi Boże nie tęsknic do tego, co być nie może... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Łobuz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Pon Paź 11, 2010 7:22 pm Temat postu: |
|
|
nadzieja, trudno jest NIE MYŚLEĆ. anetka ma rację pisząc, że coś niespodziewanego może odwrócić Twoją uwagę od nakręcania się przed każdym okresem. Mi takie comiesięczne nastawianie się nie dawało już żyć, a z nerwów to płakałam, gdy przychodził okres. Aż tu ostatnia wizyta u gina wywołała u mnie taki uczucie złości, że przyćmiło ono już wszystko.
Pamiętaj, że do końca roku nic nie MUSI się stać, a jedynie MOŻE się stać. W ciążę możesz, ale nie musisz zajść. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Paź 11, 2010 9:47 pm Temat postu: |
|
|
nadzieja83 napisał: | ale stąd nie znikaj tak nieodwołalnie |
Nadzieja Anetka tu zostaje tylko przeniesie swoje radosci do innego działu na bio m. oczywiscie z reszta ja jej nie wypuszcze stad hehe
Anetka !!! gratulacje!!! ale super wiesci bardzo sie ciesze i zazdroszcze. antybiotyk to głowny sprawca 2ch kreseczek poprzesuwał Ci owulke i nawet kochajac sie tego dnia nie wiedzialas ze uda sie ! a jednak
Nadzieja ile masz lat ze lekarz kazał Ci do konca roku zajsc!?
ja obecnie sie nie staram bo jakby to powiedziec wg mojego partnera jest jeszcze czas i on sadzi ze to hop siup i ciaza gotowa. mimo wszystko caly czas mu smece ze lata leca i wiele par ma problem z zajsciem (wg badan co 5 para nie moze miec dzieci) i ciekawe czym to jest spowodowane?.. jestem zyciowa pesymistka i wszystko widze w czarnych barwach, rowniez to ze nie uda sie nam zajsc? dlaczego? nie wiem, poprostu tak mam. tak czy siak chec na dziecko mam od paru ładnych lat ..chyba ten instynkt pojawil sie za wczesnie.. bo mozna zwariowac patrzac na młode małolaty z brzuchem, a mi w głowie rodzi sie pytanie kiedy mnie to spotka? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|