Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nadzieja83
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Paź 12, 2010 7:14 am Temat postu: |
|
|
dziewczyny dzisiaj 25 dc. wiec jak zwykle tego dnia robię przykazany mi przez gina test. wiedzialam ze nic nie wyjdzie bo od wczoraj piersi mnie bolą okresowo, brzuch również... i MAM II KRESKI !!!!!!!!!!
jezu jestem tak samo zestresowana jak Anetka. co ja mam teraz zrobic? isc juz dzis na bete??? moze test wyszedł fałszywie? druga kreska jest bledsza od pierwszej |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anetka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Wto Paź 12, 2010 8:06 am Temat postu: |
|
|
Nadzieja wariatko GRATULACJE Idzi na betę , bo jeśli test robiłaś i sa dwie kreski to beta wyjdzie Ja robiłam kilka testów różnych firm Moje też były bardzo bladziutkie w 25-26dc a wczoraj już była prawie identyczna
Ale się ciesze że będziemy razem to przeżywać
A moje objawy od prawie 1,5 tygodnia ból brzucha jak na okres, potem ból sutków, no i nudności. Ciągle jestem zmęczona i tylko bym spała .
Teraz powoli zaczynają mnie całe piersi boleć . nudności się nasilają, jestem zmęczona i rozdrażniona
W czwartek jestem umówiona do gina.
Dzisiaj w pracy powiedziałam mojej oddziałowej że jestem w ciąży i że chyba pójde na zwolnienie. Ucieszyła sie i nie robiła żadnych problemów
Dziekuje dziewczyny _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nadzieja83
|
Wysłany: Wto Paź 12, 2010 9:06 am Temat postu: |
|
|
Anetka moja gin przyjmuje jedynie w piątki wtedy tez zrobię betę. to będzie najdłuższy tydzień w moim życiu..
Jestem tak zaskoczona, że nie wierzę w to co widzę ehhh tak bardzo chcę, że nie mogę uwierzyć, że to może być prawda
wind mam 27 lat do końca roku kazała mi zajść bo mam taką dolegliwość co się nazywa endometrioza. to bardzo utrudnia zajście w ciążę. w sierpniu mi to wycieli. ale że to odrasta z każdym okresem to gin powiedziała, że do końca roku powinna być jeszcze na tyle mała że nie powinna przeszkadzać w zajściu. a jeśli do grudnia by się nie udało to czekała by mnie kolejna operacja na wycięcie tego cholerstwa _________________ Pozwól mi Boże nie tęsknic do tego, co być nie może... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Paź 12, 2010 9:48 am Temat postu: |
|
|
Nadzieja widzisz! i Ty tez bedziesz mamusia! ale fajnie.. moze w tym samym tyg jestes co Anetka urodzicie chłopca i dziewczynke i kto wie..moze sie pokochaja hehe. zazdroszcze w takim razie zycze wszystkiego dobrego dla Was i uwierz! wkoncu Ci tez sie udało! napewno jestes w ciazy, 2ga kreska nie pojawia sie bez powodu powodzenia! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nadzieja83
|
Wysłany: Wto Paź 12, 2010 10:20 am Temat postu: |
|
|
przyszła mi do głowy straszna rzecz. ja przyjmowałam furagin. czy on może mieć wpływ na wynik testu? być może jest on fałszywie pozytywny. jak myślicie??? _________________ Pozwól mi Boże nie tęsknic do tego, co być nie może... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Wto Paź 12, 2010 11:54 am Temat postu: |
|
|
No nie wytrzymam )). Co za cudna kolejna nowina ) Bardzo gratuluję . Kochana furagin nie ma wpływu na wynik testu więc jesteś w ciąży . Tylko absolutnie juz go nie bierz. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kornik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Wto Paź 12, 2010 1:53 pm Temat postu: |
|
|
nie, no... takie wspaniałe wiadomości czytam, a od rana taki zachrzan w pracy, że nie mogę wygospodarować nawet chwilki na dołączenie do gratulujących drugiej w ciągu tyg.szczęśliwej mamusi!!!
Nadzieja, a widzisz, jak się myśli i nie może o tym zapomnieć, to też się zachodzi dla mnie to pocieszające hihihi
A masz jakieś objawy już? czy na razie tylko teścik i okresowy ból brzucha i piersi? tak z ciekawości pytam, bo choć każda przechodzi to inaczej, to ja od razu chciałabym mieć mdłości i zachcianki, najlepiej na drugi dzień po owu
no i powiedz mi jeszcze, bo miałam wcześniej pytać, ale jakoś ciągle mi z głowy wylatuje - jak Ci stwierdzili endometriozę? na zwykłym badaniu ginekologicznym, czy jakimś specjalnym w tym kierunku? _________________ Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Wto Paź 12, 2010 1:58 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyny uciekać mi już do działu "ciaża i poród " ) ale się cieszę _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
anetka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Wto Paź 12, 2010 2:15 pm Temat postu: |
|
|
Nadzieja jutro też zrób test i pojutrze i zobaczysz znowu dwie piekne kreseczki _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Łobuz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Wto Paź 12, 2010 3:07 pm Temat postu: |
|
|
nadzieja, serdeczne gratulacje, kochana, baaaaardzo się cieszę!!!
anetka i nadzieja, rozjaśniłyście nieco ciemności nad tematem "Nie mogę zajść..." _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|