Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Nie mogę zajść w ciążę part4.

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nadzieja83

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Wto Paź 12, 2010 7:14 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziewczyny dzisiaj 25 dc. wiec jak zwykle tego dnia robię przykazany mi przez gina test. wiedzialam ze nic nie wyjdzie bo od wczoraj piersi mnie bolą okresowo, brzuch również... i MAM II KRESKI !!!!!!!!!! Smile Smile Smile

jezu jestem tak samo zestresowana jak Anetka. co ja mam teraz zrobic? isc juz dzis na bete??? moze test wyszedł fałszywie? druga kreska jest bledsza od pierwszej Sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
anetka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Wto Paź 12, 2010 8:06 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nadzieja wariatko GRATULACJE Smile Idzi na betę , bo jeśli test robiłaś i sa dwie kreski to beta wyjdzie Smile Ja robiłam kilka testów różnych firm Wink Moje też były bardzo bladziutkie w 25-26dc a wczoraj już była prawie identyczna Wink
Ale się ciesze że będziemy razem to przeżywać Wink

A moje objawy od prawie 1,5 tygodnia ból brzucha jak na okres, potem ból sutków, no i nudności. Ciągle jestem zmęczona i tylko bym spała .
Teraz powoli zaczynają mnie całe piersi boleć . nudności się nasilają, jestem zmęczona i rozdrażniona Wink
W czwartek jestem umówiona do gina.
Dzisiaj w pracy powiedziałam mojej oddziałowej że jestem w ciąży i że chyba pójde na zwolnienie. Ucieszyła sie i nie robiła żadnych problemów Smile

Dziekuje dziewczyny Smile

Powrót do góry
nadzieja83

PostWysłany: Wto Paź 12, 2010 9:06 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Anetka moja gin przyjmuje jedynie w piątki Sad wtedy tez zrobię betę. to będzie najdłuższy tydzień w moim życiu.. Wink

Jestem tak zaskoczona, że nie wierzę w to co widzę Sad ehhh tak bardzo chcę, że nie mogę uwierzyć, że to może być prawda Sad

wind mam 27 lat do końca roku kazała mi zajść bo mam taką dolegliwość co się nazywa endometrioza. to bardzo utrudnia zajście w ciążę. w sierpniu mi to wycieli. ale że to odrasta z każdym okresem to gin powiedziała, że do końca roku powinna być jeszcze na tyle mała że nie powinna przeszkadzać w zajściu. a jeśli do grudnia by się nie udało to czekała by mnie kolejna operacja na wycięcie tego cholerstwa Sad
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Paź 12, 2010 9:48 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nadzieja widzisz! i Ty tez bedziesz mamusia! Smile ale fajnie.. moze w tym samym tyg jestes co Anetka Razz urodzicie chłopca i dziewczynke i kto wie..moze sie pokochaja Wink hehe. zazdroszcze Smile w takim razie zycze wszystkiego dobrego dla Was i uwierz! wkoncu Ci tez sie udało! napewno jestes w ciazy, 2ga kreska nie pojawia sie bez powodu Smile Smile powodzenia!

Powrót do góry
nadzieja83

PostWysłany: Wto Paź 12, 2010 10:20 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przyszła mi do głowy straszna rzecz. ja przyjmowałam furagin. czy on może mieć wpływ na wynik testu? być może jest on fałszywie pozytywny. jak myślicie???
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Wto Paź 12, 2010 11:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No nie wytrzymam Wink)). Co za cudna kolejna nowina Wink) Bardzo gratuluję Wink. Kochana furagin nie ma wpływu na wynik testu więc jesteś w ciąży Wink. Tylko absolutnie juz go nie bierz.

Powrót do góry
Kornik

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Wto Paź 12, 2010 1:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie, no... takie wspaniałe wiadomości czytam, a od rana taki zachrzan w pracy, że nie mogę wygospodarować nawet chwilki na dołączenie do gratulujących drugiej w ciągu tyg.szczęśliwej mamusi!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Nadzieja, a widzisz, jak się myśli i nie może o tym zapomnieć, to też się zachodzi Wink dla mnie to pocieszające hihihi Smile
A masz jakieś objawy już? czy na razie tylko teścik i okresowy ból brzucha i piersi? tak z ciekawości pytam, bo choć każda przechodzi to inaczej, to ja od razu chciałabym mieć mdłości i zachcianki, najlepiej na drugi dzień po owu Twisted Evil Laughing
no i powiedz mi jeszcze, bo miałam wcześniej pytać, ale jakoś ciągle mi z głowy wylatuje - jak Ci stwierdzili endometriozę? na zwykłym badaniu ginekologicznym, czy jakimś specjalnym w tym kierunku?
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Wto Paź 12, 2010 1:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny uciekać mi już do działu "ciaża i poród " Wink) ale się cieszę Wink

Powrót do góry
anetka
Przyjaciel forum

Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Wto Paź 12, 2010 2:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nadzieja jutro też zrób test i pojutrze i zobaczysz znowu dwie piekne kreseczki Smile

Powrót do góry
Łobuz

Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Wto Paź 12, 2010 3:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nadzieja, serdeczne gratulacje, kochana, baaaaardzo się cieszę!!! Very Happy Very Happy Very Happy
anetka i nadzieja, rozjaśniłyście nieco ciemności nad tematem "Nie mogę zajść..."

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 31 z 41