Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nadzieja83
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Nie Paź 17, 2010 9:34 pm Temat postu: |
|
|
Łobuz och kochana ja mam nadzieję, że nie zrozumiałaś mnie źle. bo jak napisałaś wcześniej " na wszelki wypadek zrobiłam co do mnie należało" to tak sobie pomyślałam, że chyba już źle w psychice u Ciebie ale skoro piszesz, ze nie to bardzo dobrze
Dziewczyny jutro idę na pierwszą wizytę do mojej gin. jeju co ja przechodzę to tej pory... już że tak powiem pierdolca małego dostaję tak się martwię czy wszystko będzie dobrze. co nie zaobserwuje czegoś u siebie to od razu do netu lecę aby poszukać czy to nie jest coś złego. np dopiero dziś zaobserwowałam u siebie śluz (jakikolwiek) wcześniej miałam sucho. i patrze w tym necie czy to dobrze że jest śluz. i piszą dziewuszki na innych forach, że na początku ciąży to śluz leje się z kobietki wiadrami !!! i ja od razu się przestraszyłam, że skoro u mnie śluzu tyle co kot napłakał to czy na pewno wszystko jest ok ehhh ta niepewność mnie wykończy
Kornik tak masz rację nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam jeszcze jeden test ba żeby nie było za mało kupiłam jeszcze drugi na jutro rano mój M ma ze mnie niezły ubaw ach jak ja mu zazdroszczę tego spokojnego podejścia do sprawy... on wie, że jestem w ciąży i wie, że wszystko jest ok. po co ma myslec o wszystkich komplikacjach skoro u mnie jest wszystko prawidłowo... ten mój kochany optymista _________________ Pozwól mi Boże nie tęsknic do tego, co być nie może... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anetka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Pon Paź 18, 2010 3:03 pm Temat postu: |
|
|
nadzieja ja mam bardzo dużo śluzu _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nadzieja83
|
Wysłany: Pon Paź 18, 2010 3:12 pm Temat postu: |
|
|
a ja nie _________________ Pozwól mi Boże nie tęsknic do tego, co być nie może... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Paź 18, 2010 9:55 pm Temat postu: |
|
|
nadzieja jak tam wizyta u gin? nic nie piszesz... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kornik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Wto Paź 19, 2010 9:06 am Temat postu: |
|
|
Łobuz, żołnierzyki nawet i 3 dni przetrwają w płodnym śluzie, więc nie masz się co martwić, że za wcześnie wymolestowałaś M nawet gdzieś ostatnio czytałam, że lepiej, jak już są w jajowodach, kiedy komórka jajowa pęka
Nadzieja, to nic złego że masz mało śluzu, nie panikuj kochana - przecież każda z nas przechodzi inaczej ten "odnmienny" stan (przynajmniej tak piszą doświadczone kobitki) No i właśnie - jak po wizycie? Co Ci gin powiedziała?
Dodano po 1 minutach:
a ja dziewczynki już czwarty dzień mam spadek temp., dziś 23dc i 36,65C więc nadzieje się rozwiewają... _________________ Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Wto Paź 19, 2010 9:53 am Temat postu: |
|
|
Anetka a jak po wizycie ....przegapiłam czy nic nie napisałaś?? _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
maga25
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Paź 19, 2010 1:28 pm Temat postu: chcę zajść w ciążę pomocy |
|
|
Witam...Chcemy z mężem mieć maleństwo ale jakoś już od roku się staramy i nadal nic tylko że ja dwa lata temu poroniłam i od tej pory mam nieregularną miesiączkę i nie mogę poznać kiedy mam dni płodne.POMOCY
---Nie zakładaj nowych tematów skoro istnieją pokrewne---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Wto Paź 19, 2010 1:59 pm Temat postu: |
|
|
No same dni płodne to tylko kropelka w morzu problemów . Czy miałaś stwierdzoną przyczynę poronienia czy była to ciąża biochemiczna? Jakie badania wykonałaś? _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nadzieja83
|
Wysłany: Wto Paź 19, 2010 5:41 pm Temat postu: |
|
|
kochane nie pisałam bo się na razie strasznie stresuję czy na pewno jestem w ciąży i czy na pewno wszystko jest ok.
ale napiszę skoro pytacie
gin dał mi zwolnienie na ciążę, zbadał mnie i powiedział, że mam powiększoną macicę ale, że to jeszcze bardzo młoda ciąża. dał skierowanie na betę i na inne badania z krwi. kazał jak najszybciej zrobić usg bo tylko jak usg potwierdzi ciąże można założyć kartę ciąży itp itd. wtedy też pełnoprawnie można być na zwolnieniu ciążowym
tak więc jak przykazał tak zrobiłam. poszłam na usg razem z moim M. i tam się załamałam bo na razie nic nie widać. lekarz wręcz twierdzi, że moja macica wygląda tak jakbym była w II fazie cyklu i każdy mnie pociesza, że to jeszcze za wcześnie aby było coś widać to ja już umieram ze strachu
i tak wygląda moje cieszenie się cieszę się bardzo nawet ale mam tyle obaw, że chyba się nie cieszę... nie umiem określić jaki mam teraz stan
Maga25 napisz coś więcej. robiliście badania nasienia?
Dodano po 1 minutach:
Kornik bardzo mi przykro, że tempka Ci spada _________________ Pozwól mi Boże nie tęsknic do tego, co być nie może... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
|
Wysłany: Wto Paź 19, 2010 6:14 pm Temat postu: |
|
|
No tak druga faza cyklu ale w drugiej fazie nie wychodzą testy ciążowe pozytywne, prawda _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|