Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Nie mogę zajść w ciążę part4.

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nadzieja83

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Nie Paź 17, 2010 9:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Łobuz och kochana ja mam nadzieję, że nie zrozumiałaś mnie źle. bo jak napisałaś wcześniej " na wszelki wypadek zrobiłam co do mnie należało" to tak sobie pomyślałam, że chyba już źle w psychice u Ciebie Wink ale skoro piszesz, ze nie to bardzo dobrze Smile

Dziewczyny jutro idę na pierwszą wizytę do mojej gin. jeju co ja przechodzę to tej pory... już że tak powiem pierdolca małego dostaję Sad tak się martwię czy wszystko będzie dobrze. co nie zaobserwuje czegoś u siebie to od razu do netu lecę aby poszukać czy to nie jest coś złego. np dopiero dziś zaobserwowałam u siebie śluz (jakikolwiek) wcześniej miałam sucho. i patrze w tym necie czy to dobrze że jest śluz. i piszą dziewuszki na innych forach, że na początku ciąży to śluz leje się z kobietki wiadrami !!! i ja od razu się przestraszyłam, że skoro u mnie śluzu tyle co kot napłakał to czy na pewno wszystko jest ok Sad ehhh ta niepewność mnie wykończy Sad

Kornik tak masz rację Smile nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam jeszcze jeden test Wink ba żeby nie było za mało kupiłam jeszcze drugi na jutro rano Smile mój M ma ze mnie niezły ubaw Smile ach jak ja mu zazdroszczę tego spokojnego podejścia do sprawy... on wie, że jestem w ciąży i wie, że wszystko jest ok. po co ma myslec o wszystkich komplikacjach skoro u mnie jest wszystko prawidłowo... ten mój kochany optymista Mr. Green
anetka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Pon Paź 18, 2010 3:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nadzieja ja mam bardzo dużo śluzu Wink

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nadzieja83

PostWysłany: Pon Paź 18, 2010 3:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja nie Sad
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Paź 18, 2010 9:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nadzieja jak tam wizyta u gin? nic nie piszesz...

Powrót do góry
Kornik

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Wto Paź 19, 2010 9:06 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Łobuz, żołnierzyki nawet i 3 dni przetrwają w płodnym śluzie, więc nie masz się co martwić, że za wcześnie wymolestowałaś M Very Happy nawet gdzieś ostatnio czytałam, że lepiej, jak już są w jajowodach, kiedy komórka jajowa pęka Smile

Nadzieja, to nic złego że masz mało śluzu, nie panikuj kochana - przecież każda z nas przechodzi inaczej ten "odnmienny" stan (przynajmniej tak piszą doświadczone kobitki) Smile No i właśnie - jak po wizycie? Co Ci gin powiedziała?

Dodano po 1 minutach:

a ja dziewczynki już czwarty dzień mam spadek temp., dziś 23dc i 36,65C więc nadzieje się rozwiewają... Sad
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Wto Paź 19, 2010 9:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Anetka a jak po wizycie ....przegapiłam czy nic nie napisałaś??

Powrót do góry
maga25

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Paź 19, 2010 1:28 pm    Temat postu: chcę zajść w ciążę pomocy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam...Chcemy z mężem mieć maleństwo ale jakoś już od roku się staramy i nadal nic tylko że ja dwa lata temu poroniłam i od tej pory mam nieregularną miesiączkę i nie mogę poznać kiedy mam dni płodne.POMOCY

---Nie zakładaj nowych tematów skoro istnieją pokrewne---tosia81
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Wto Paź 19, 2010 1:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No same dni płodne to tylko kropelka w morzu problemów . Czy miałaś stwierdzoną przyczynę poronienia czy była to ciąża biochemiczna? Jakie badania wykonałaś?

Powrót do góry
nadzieja83

PostWysłany: Wto Paź 19, 2010 5:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kochane nie pisałam bo się na razie strasznie stresuję czy na pewno jestem w ciąży i czy na pewno wszystko jest ok.

ale napiszę skoro pytacie Wink

gin dał mi zwolnienie na ciążę, zbadał mnie i powiedział, że mam powiększoną macicę ale, że to jeszcze bardzo młoda ciąża. dał skierowanie na betę i na inne badania z krwi. kazał jak najszybciej zrobić usg bo tylko jak usg potwierdzi ciąże można założyć kartę ciąży itp itd. wtedy też pełnoprawnie można być na zwolnieniu ciążowym Smile

tak więc jak przykazał tak zrobiłam. poszłam na usg razem z moim M. i tam się załamałam bo na razie nic nie widać. lekarz wręcz twierdzi, że moja macica wygląda tak jakbym była w II fazie cyklu Sad i każdy mnie pociesza, że to jeszcze za wcześnie aby było coś widać to ja już umieram ze strachu Sad

i tak wygląda moje cieszenie się Smile cieszę się bardzo nawet ale mam tyle obaw, że chyba się nie cieszę... nie umiem określić jaki mam teraz stan Sad

Maga25 napisz coś więcej. robiliście badania nasienia?

Dodano po 1 minutach:

Kornik bardzo mi przykro, że tempka Ci spada Sad
tosia81
Moderator

PostWysłany: Wto Paź 19, 2010 6:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No tak druga faza cyklu ale w drugiej fazie nie wychodzą testy ciążowe pozytywne, prawda

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 34 z 41