Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 7:12 am Temat postu: |
|
|
A co juz zrobilas ? badania sluzu i temperatury by okreslic dni plodne? testy owulacyjne? badania u ginekologa? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
foremka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Paź 06, 2008 10:23 pm Temat postu: |
|
|
nie wydaje mi sie ze trzeba sie kocha c codizennie - przecie sa dni poldne i nieplodne - i w tych drugich trzeba raczej sobie odpoczac.
Lepiej sie przebadac - zeby wiedziec od razu a nie bo co wyjdzie!?!?!?dziwne zachowanie , ja bym cvhcial wiedziec od razu i od razu zaczac dzialac a nie po roku lub dwoch latach niepowodzen dopieor zaczac sie leczyc.!!!bo tylko stracony czas i wydluzony okres oczekiwania na dziecko |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Paź 07, 2008 12:00 am Temat postu: |
|
|
odpoczywac to należy przez 24 h by plemniory sie odrodzily a nie ze w dni nieplodne ... skoro seks sprawia przyjemność to od czego odpoczywać .
A przebadanie to prawda - podstawa. Jednak ja spotkalam sie z sytuacjami ze lekarze radza czekac i przyjsc dopiero po roku jesli sie nie uda.
Czas nigdy nie jest stracony ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ania1382
|
Wysłany: Pon Paź 13, 2008 6:03 pm Temat postu: problem z zajściem w ciąże |
|
|
przepraszam że zakładam nowy temat ale nie bardzo wiem do którego mogę go dołączyć.
Na imię mi Ania, mam 27 lat i od roku staram się o dziecko ale nie wychodzi, za to przeżywam paniczny lęk przed lekarzami. Teraz zadziało sie coś dziwnego, jestem przerażona, okres zostalam po 2 tygodniach, zawsze miałam regularny, trwał około 5 dni po tym czasie znów dostałam okres po 2 tygodniach tylko że tym razem jednodniowy.
Nie bolą mi piersi. Jestem przerażona. Proszę o pomoc.
---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malutka23
|
Wysłany: Pon Paź 13, 2008 6:16 pm Temat postu: |
|
|
Aniu mam bardzo podobna syuacje do Twojej. Rowniez staramy sie z mezem o dziecko. Korzystalismy z testow owulacyjnych, kochalismy sie w najbardziej plodne dni i niespodziewanie trzeciego dnia dostalam plamienie. Okres to nie jest poniewaz wykluczaja go tyle co zakonczone dni plodne. Poczekam jeszcze pare dni i zrobie test ciazowy. jesli podejrzewasz ze mozesz byc w ciazy to Tobie tez to radze, pozniej wizyta u ginekologa. Obawiam sie ze przy staraniach o dziecko bedzie ona konieczna. Pozdrawiam serdecznie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ania1382
|
Wysłany: Pon Paź 13, 2008 6:19 pm Temat postu: |
|
|
wiem tylko ja sie panicznie boje lekarzy, dotyku, dopiero mój chłopak mnie nauczył "dobrego dotyku", test zrobię napewno, boję sie że może to być jakieś choróbsko czy co... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malutka23
|
Wysłany: Pon Paź 13, 2008 6:23 pm Temat postu: |
|
|
A czy to byly normalne okresy? Takie jak mialas zawsze? A moze tylko plamienia? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ania1382
|
Wysłany: Pon Paź 13, 2008 6:30 pm Temat postu: |
|
|
inne ten ostatni jednodniowy... dostałąm wczoraj a według obliczeń powinnam dostać 06 października |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malutka23
|
Wysłany: Pon Paź 13, 2008 6:34 pm Temat postu: |
|
|
Nie wiem czy wiesz ale we wczesnej ciazy czesto zdarzaja sie plamienia spowodowane zagniezdzaniem sie zarodka w macicy. Ja licze ze moje plamienia spowodowane sa owulacja |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ciekawa23
|
Wysłany: Sro Paź 15, 2008 8:55 pm Temat postu: |
|
|
Ja mam tak jak ty problemy z wystepowaniem okresuw przeszlam szereg badań odwiedzilam najlepszych profesorow i uslyszalam ze nic zlego nie widza a ja w dalszym ciagu nie mam okresu . Stosuje wiec tabletki anty.. przez 5 dni jednofazowe po 5 dniach przerwy wywołuje to u mnie okres . Rozumiem cie i tak jak ty pragne dziecka mam wspanialego chlopaka ktory uwaza ze mimo wszysko i tak chce być ze mna ale dziecko to moje marzenie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|