Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ciekawa23
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Paź 15, 2008 8:57 pm Temat postu: |
|
|
a przytyc tez ci radze wiedz ze od naszej masy ciala zalezy jeden z hormonow przysadki mózgowej odpowiedzialny za plodność! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ania21
|
Wysłany: Wto Paź 21, 2008 7:21 pm Temat postu: |
|
|
Witam!Od 7 lat brałam tabletki antykoncepcyjne a od 1 roku nie brania nie mam miesiączki.Byłam u lekarza przepisał mi estrogen i dufaston po estrogenie źle się czułam wiec biorę tylko dufaston na wywołanie miesiączki i od kilku miesięcy mam miesiączkę ale jak biorę dufaston.Strasznie chce mieć dziecko i nie wiem czy wogule jeszcze mam szanse na zajście , co mam robić aby zwiększyć prawdopodobieństwo-sex,sex to już wiem, a pyzatym? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Paź 23, 2008 9:59 am Temat postu: |
|
|
jedyna rada to narazie ustalenie przyczyn braku miesiaczki i spowodowanie by zaczela sie pojawiac samo istnie ... jesli sie nie da to trzeba bedzie ciagle byc pod opieka lekarza ...
pozatym spokuj i wyciszenie jakis moze urlop tylko we dwoje i milosc i jeszcze raz milosc
trzymam kciuki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ania21
|
Wysłany: Czw Paź 23, 2008 10:26 am Temat postu: |
|
|
Z góry dziękuje za trochę otuchy! Ale co najbardziej mnie interesuje to czy ta miesiączka nie wpłynie na to że nie będę mogła w ogóle zajść w ciąże i czy w reszcie będzie się po tych tabletkach samo istnie pojawiać.
---edited by Wind_Of_Hope---
prosze pisac max. 3 emotikony obok siebie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
marsac
|
Wysłany: Czw Paź 23, 2008 12:12 pm Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich! Nazywam się Marta,pisze tu ponieważ mam problem z zajściem w ciąże,mam 28 lat..Robiliśmy wszystkie badania ale nie ma żadnych przeciwwskazań na zajście w ciąże...Mam 9 letniego syna i od 3 lat staramy się o jeszcze jedno dziecko i nie wiem dlaczego nic nam z tego nie wychodzi...Nigdy nie brałam żadnych tabletek antykoncepcyjnych!!! nie wiem co mam myśleć??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Paź 25, 2008 5:00 pm Temat postu: |
|
|
marsac a badalas wielkosci pecherzykow i kochalas sie w te dni ? masz regularne cykle ?
3 lata to sporo ale jesli wszystkie badania wyszly ok ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Paź 26, 2008 8:44 am Temat postu: |
|
|
ania nie mysl nawet ze nie bedziesz mogla ... teraz medycyna juz ma wiecej doswiadczenia niz kiedys. Najwazniejsze byc sluchala lekarza i informowala go o wszystkim. Jesli on jednak nie bedzie konkretny najlepiej pojsc do innego. Dobrze miec rozeznanie z kilku zrodel. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ania21
|
Wysłany: Pon Paź 27, 2008 9:22 am Temat postu: |
|
|
Dzięki za wszystko, czasami żałowałam,że w ogóle brałam tabletki antykoncepcyjne.Chce mieć dziecko i faktycznie zaczynam na tym punkcie chorować, a jak widzę dziecko to już dosłownie. Ale dzięki za wsparcie! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Paź 27, 2008 12:23 pm Temat postu: |
|
|
nie ma za co dziekowac ... moze niedulgo ja sie znowu zalamie i bede potrzebowac wsparcia ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kamilka 19
|
Wysłany: Pon Paź 27, 2008 1:45 pm Temat postu: mam 16 lat i nie moge zajsc w ciaze chociaz ze badania sa ok |
|
|
mam na imie kamila mam 16 lat .od poł roku staram sie z narzyczonym o dziecko ,miałam robione badania i jest wszystko ok. kochamy sie nawet w dni najpłodniejsze i skudku nie widac. niewiem co sie dzieje moze nie moge zajsc ze 2 lata temu poroniłam.bardzo chcemy miec dziecko
-----edited by emilka-----
przeniosłam
Ostatnio zmieniony przez kamilka 19 dnia Pon Paź 27, 2008 2:04 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|