Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Nie moge zajść w ciążę

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 54, 55, 56  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ciekawa23

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Paź 15, 2008 8:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a przytyc tez ci radze wiedz ze od naszej masy ciala zalezy jeden z hormonow przysadki mózgowej odpowiedzialny za plodność!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
ania21

PostWysłany: Wto Paź 21, 2008 7:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!Od 7 lat brałam tabletki antykoncepcyjne a od 1 roku nie brania nie mam miesiączki.Byłam u lekarza przepisał mi estrogen i dufaston po estrogenie źle się czułam wiec biorę tylko dufaston na wywołanie miesiączki i od kilku miesięcy mam miesiączkę ale jak biorę dufaston.Strasznie chce mieć dziecko i nie wiem czy wogule jeszcze mam szanse na zajście , co mam robić aby zwiększyć prawdopodobieństwo-sex,sex to już wiem, a pyzatym?
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Czw Paź 23, 2008 9:59 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jedyna rada to narazie ustalenie przyczyn braku miesiaczki i spowodowanie by zaczela sie pojawiac samo istnie ... jesli sie nie da to trzeba bedzie ciagle byc pod opieka lekarza ...

pozatym spokuj i wyciszenie jakis moze urlop tylko we dwoje i milosc i jeszcze raz milosc Wink
trzymam kciuki
Powrót do góry
ania21

PostWysłany: Czw Paź 23, 2008 10:26 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z góry dziękuje za trochę otuchy! Ale co najbardziej mnie interesuje to czy ta miesiączka nie wpłynie na to że nie będę mogła w ogóle zajść w ciąże i czy w reszcie będzie się po tych tabletkach samo istnie pojawiać. Sad Sad Sad

---edited by Wind_Of_Hope---
prosze pisac max. 3 emotikony obok siebie
Powrót do góry
marsac

PostWysłany: Czw Paź 23, 2008 12:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich! Nazywam się Marta,pisze tu ponieważ mam problem z zajściem w ciąże,mam 28 lat..Robiliśmy wszystkie badania ale nie ma żadnych przeciwwskazań na zajście w ciąże...Mam 9 letniego syna i od 3 lat staramy się o jeszcze jedno dziecko i nie wiem dlaczego nic nam z tego nie wychodzi...Nigdy nie brałam żadnych tabletek antykoncepcyjnych!!! Sad Sad nie wiem co mam myśleć???
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Paź 25, 2008 5:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

marsac a badalas wielkosci pecherzykow i kochalas sie w te dni ? masz regularne cykle ?
3 lata to sporo ale jesli wszystkie badania wyszly ok ...
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Paź 26, 2008 8:44 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ania nie mysl nawet ze nie bedziesz mogla ... teraz medycyna juz ma wiecej doswiadczenia niz kiedys. Najwazniejsze byc sluchala lekarza i informowala go o wszystkim. Jesli on jednak nie bedzie konkretny najlepiej pojsc do innego. Dobrze miec rozeznanie z kilku zrodel.
Powrót do góry
ania21

PostWysłany: Pon Paź 27, 2008 9:22 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki za wszystko, czasami żałowałam,że w ogóle brałam tabletki antykoncepcyjne.Chce mieć dziecko i faktycznie zaczynam na tym punkcie chorować, a jak widzę dziecko to już dosłownie. Ale dzięki za wsparcie! Very Happy
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Paź 27, 2008 12:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma za co dziekowac ... moze niedulgo ja sie znowu zalamie i bede potrzebowac wsparcia ...Wink
Powrót do góry
kamilka 19

PostWysłany: Pon Paź 27, 2008 1:45 pm    Temat postu: mam 16 lat i nie moge zajsc w ciaze chociaz ze badania sa ok Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam na imie kamila mam 16 lat .od poł roku staram sie z narzyczonym o dziecko ,miałam robione badania i jest wszystko ok. kochamy sie nawet w dni najpłodniejsze i skudku nie widac. niewiem co sie dzieje moze nie moge zajsc ze 2 lata temu poroniłam.bardzo chcemy miec dziecko

-----edited by emilka-----
przeniosłam

Ostatnio zmieniony przez kamilka 19 dnia Pon Paź 27, 2008 2:04 pm, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 54, 55, 56  Następny
Strona 14 z 56