Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Nie moge zajść w ciążę

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 54, 55, 56  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Nie Lis 16, 2008 5:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to sama określasz. na kilka dni przed spodziewaną owulacją. musisz nauczyć się jako tako obserwować organizm, śluz i wtedy zacząc używać
Tvisha
Przyjaciel forum

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lis 19, 2008 7:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

problem jest taki w zyciu ... ze zadko kiedy inni moga zrobic cos za nas ... np przeczytac ulotke Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
zefirka23

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Sob Lis 22, 2008 9:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witajcie dziewczyny
w srode ide do lekarza.trzymajcie kciuki
Powrót do góry
dorotka125

PostWysłany: Nie Lis 23, 2008 6:16 pm    Temat postu: Re: problem z zajściem w ciąże Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ania1382 napisał:
przepraszam że zakładam nowy temat ale nie bardzo wiem do którego mogę go dołączyć.

Na imię mi Ania, mam 27 lat i od roku staram się o dziecko ale nie wychodzi, za to przeżywam paniczny lęk przed lekarzami. Teraz zadziało sie coś dziwnego, jestem przerażona, okres zostalam po 2 tygodniach, zawsze miałam regularny, trwał około 5 dni po tym czasie znów dostałam okres po 2 tygodniach tylko że tym razem jednodniowy.

Nie bolą mi piersi. Jestem przerażona. Proszę o pomoc.
Witam cię Aniu. Ja mam ten sam problem co ty. Mam 28 lat od pł roku staramy się mężem o dziecko i nic z tego nie wychodzi. Zaczynam powoli tracić nadzieję. ponadto boje się pójśc do lekarza. raz nawet juz się zdecydowałm ale dzień przed tak spanikowałam że dostałam jakiegoś załamania nerwowego. ie wim co mam robić, jestem coraz bardziej nerwowa, widząc kobiety w ciązy i matki z małymi dziećmi czuję zal i złość. Boję się że wpadne w depresję. Proszę pomożcie mi żebym sie prtzełamała i umiała poatrzec na to z innej strony.

---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce Smile
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pon Lis 24, 2008 5:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

idz do dobrego ginekologa i zrób badania hormonalne
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Pon Lis 24, 2008 5:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziewczyny nie ma co panikować i kombinować ze świecami Very Happy . Problemy z zajściem w ciąże są coraz częstsze. Im wcześniej sprawdzimy dlaczego u nas tak się dzieje tym szybciej będziemy cieszyły się macierzyństwem.
Przede wszystkim wizyta u gina, usg jajników - możliwa obecność pęcherzyków, badania hormonalne żeby wykluczyć PCO. Podniesiona prolaktyna też bywa przyczyna niepowodzeń. Głowa do góry i szybko do lekarza bo w razie czego leczenie troszke trwa...
Powrót do góry
zefirka23

PostWysłany: Pon Lis 24, 2008 8:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja wlasnie ide w ta srode.trzymajcie kciuki
Powrót do góry
zefirka23

PostWysłany: Pon Lis 24, 2008 8:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wreszcie sie odwarzylam:)
Powrót do góry
Kasia któraś z kolei :)

PostWysłany: Pon Lis 24, 2008 8:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to trzymamy za Ciebie kciuki!! Zobaczysz będzie dobrze, a przynajmniej czegoś się dowiesz. Na mnie też przyjdzie pewnie kolej.... Wink Z tym lekarzem.
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Wto Lis 25, 2008 2:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zefirko bedzie dobrze. Najważniejsze ,że chcesz w tym kierunku robić a nie biernie czekać. Daj znać jak poszło
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 54, 55, 56  Następny
Strona 17 z 56