Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Nie moge zajść w ciążę

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 54, 55, 56  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Wto Lis 11, 2008 8:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie wiem czym jest to spowodowane że jak ktoś chce dziecka to ma z tym problem, a jak nie chce to pstryk i już(jak było w moim przypadku nieszczęśliwie zakończonym)...

to ze po stosunku wypływa nasienie jest zupełnie normalne, do zapłodnienia potrzebny jest 1 plemnik,a nie te miliony które zwykle są w spermie i płyn w którym one żyją.

3mam kciuki żeby się Wam udałoSmile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
zefirka23

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lis 12, 2008 12:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja slyszalam ze dla lepszego efektu zaplodnienia po stosunku mozna robic przez okolo 10 min swiece(czyli trzymac nogi w gorze oparte o sciane)ale niestety nam sie i tak nie udaje:(narazie mam okres ale jak mi sie skonczy to tym razem sie wybiore ale tak na powaznie i namowie mojego Miśka zeby tez poszedl sie przepadac,wtedy nie bede miala juz szans uciec z przez przychodni bo on bedzie mnie pilnowac a on tez pojdzie bo ja go bede pilnowala:)mysle ze tak sie uda.trzymam za Was kciuki zeby udalo Wam sie miec w jak najszybszym czasie fasoleczke
Powrót do góry
Kasia któraś z kolei :)

PostWysłany: Sro Lis 12, 2008 9:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No chcielibyśmy żeby się udało, pewnie tak samo, jak i Wy tego pragniecie. O świecy też słyszałam, przez 10 minut to nie próbowałam...., jakoś w to nie wierzę za bardzo, ale może to prawda, nie mam pojęcie.
A co do lekarza, to na pewno we dwoje będzie Wam raźniej i przy okazji obydwoje się przebadacie.
Liczę na to, że w końcu i dla nas nadejdzie ten dzień.
Powrót do góry
zefirka23

PostWysłany: Czw Lis 13, 2008 12:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja słyszałam o swiecy od kolezanki ktorej lekarz to poradzil ale ze jak probowalismy robic swiece i nic sie nie udaje to przestalismy.w tym tygodniu nie pojdziemy do lekarza bo ja dostalam okres wiec odpada ale w nastepnym napewno.niewiecie czasem czy badania na plodnosc kosztuja??jak tak to mniej wiecej na jaki koszt mamy sie przygotowac Question
Powrót do góry
marsac

PostWysłany: Czw Lis 13, 2008 1:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witajcie dziewczyny!!!Może i macie racjie może to blokada ale nie stety ta blokada już mnie przerasta nie daje sobie z tym rady Sad Mój syn co raz częściej pyta o braciszka albo siostrzyczke a ja nie moge dać mu odpowiedzi to tak strasznie boli Sad A nie stety teksty że dzieci są z kapusty już nie działają na mojego syna,coraz częściej denerwują mnie jego pytania tego typu..... Sad Dlaczego ten świat jest taki dziwny,dziecko to skarb-dlaczego kobiety które nie są godne zajścia w ciąże -zachodzą a później krzywdzą takie maleńkie ,bezbronne istotki za które ja dała bym sobie rękę obciąć wrrrrrrrrr jestem załamana strasznie Sad Sad
Powrót do góry
sandra88

PostWysłany: Czw Lis 13, 2008 5:12 pm    Temat postu: dlaczego nie moge zajsc w ciaze?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam nie moge zajsc w ciaze staramy sie juz kilka miesiecy i nic??czy moge byc nieplodna???dodam ze miesiac temu okres mi sie spoznial zrobiam 2 testy wyszly pozytywnie,ale po tyg strasznie bolal mnie brzuch i krwawilam pojechalam do szpitala lekarz stwierdzil po badaniach ze nie bylam w ciazy..czy to moglo byc wczesne poronienie??co zrobic zeby sie udalo zajsc w ciaze??
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Lis 14, 2008 1:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ciezko powiedziec co sie zdarzylo ostatnim razem ... a nieplodnosc stwierdza sie po okolo 1,5 roku nie udanych prob

sandra kilka mimesiecy to znaczy ile ?
Powrót do góry
sandra88

PostWysłany: Pią Lis 14, 2008 11:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

juz 5 miesiecy,niewiem dlaczego tak sie dzieje moze dlatego ze bardzo chce tego dziecka..mam jeszcze pytanie kiedy zrobic test owulacyjny??chcialabym zrobic ten test zeby wiedziec kiedy sa dni plodne...po okresie??ile dni??
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Lis 15, 2008 1:01 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na teście powinno być dokładnie napisane, w jaki sposób i kiedy go używać
sandra88

PostWysłany: Nie Lis 16, 2008 5:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ile dni po okresie???jak wiecie prosze napiszcie mi:)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 54, 55, 56  Następny
Strona 16 z 56