Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Wto Lis 11, 2008 8:13 pm Temat postu: |
|
|
nie wiem czym jest to spowodowane że jak ktoś chce dziecka to ma z tym problem, a jak nie chce to pstryk i już(jak było w moim przypadku nieszczęśliwie zakończonym)...
to ze po stosunku wypływa nasienie jest zupełnie normalne, do zapłodnienia potrzebny jest 1 plemnik,a nie te miliony które zwykle są w spermie i płyn w którym one żyją.
3mam kciuki żeby się Wam udało |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zefirka23
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lis 12, 2008 12:14 pm Temat postu: |
|
|
ja slyszalam ze dla lepszego efektu zaplodnienia po stosunku mozna robic przez okolo 10 min swiece(czyli trzymac nogi w gorze oparte o sciane)ale niestety nam sie i tak nie udaje:(narazie mam okres ale jak mi sie skonczy to tym razem sie wybiore ale tak na powaznie i namowie mojego Miśka zeby tez poszedl sie przepadac,wtedy nie bede miala juz szans uciec z przez przychodni bo on bedzie mnie pilnowac a on tez pojdzie bo ja go bede pilnowala:)mysle ze tak sie uda.trzymam za Was kciuki zeby udalo Wam sie miec w jak najszybszym czasie fasoleczke |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kasia któraś z kolei :)
|
Wysłany: Sro Lis 12, 2008 9:05 pm Temat postu: |
|
|
No chcielibyśmy żeby się udało, pewnie tak samo, jak i Wy tego pragniecie. O świecy też słyszałam, przez 10 minut to nie próbowałam...., jakoś w to nie wierzę za bardzo, ale może to prawda, nie mam pojęcie.
A co do lekarza, to na pewno we dwoje będzie Wam raźniej i przy okazji obydwoje się przebadacie.
Liczę na to, że w końcu i dla nas nadejdzie ten dzień. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zefirka23
|
Wysłany: Czw Lis 13, 2008 12:24 pm Temat postu: |
|
|
ja słyszałam o swiecy od kolezanki ktorej lekarz to poradzil ale ze jak probowalismy robic swiece i nic sie nie udaje to przestalismy.w tym tygodniu nie pojdziemy do lekarza bo ja dostalam okres wiec odpada ale w nastepnym napewno.niewiecie czasem czy badania na plodnosc kosztuja??jak tak to mniej wiecej na jaki koszt mamy sie przygotowac |
|
Powrót do góry |
|
|
|
marsac
|
Wysłany: Czw Lis 13, 2008 1:27 pm Temat postu: |
|
|
Witajcie dziewczyny!!!Może i macie racjie może to blokada ale nie stety ta blokada już mnie przerasta nie daje sobie z tym rady Mój syn co raz częściej pyta o braciszka albo siostrzyczke a ja nie moge dać mu odpowiedzi to tak strasznie boli A nie stety teksty że dzieci są z kapusty już nie działają na mojego syna,coraz częściej denerwują mnie jego pytania tego typu..... Dlaczego ten świat jest taki dziwny,dziecko to skarb-dlaczego kobiety które nie są godne zajścia w ciąże -zachodzą a później krzywdzą takie maleńkie ,bezbronne istotki za które ja dała bym sobie rękę obciąć wrrrrrrrrr jestem załamana strasznie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sandra88
|
Wysłany: Czw Lis 13, 2008 5:12 pm Temat postu: dlaczego nie moge zajsc w ciaze?? |
|
|
witam nie moge zajsc w ciaze staramy sie juz kilka miesiecy i nic??czy moge byc nieplodna???dodam ze miesiac temu okres mi sie spoznial zrobiam 2 testy wyszly pozytywnie,ale po tyg strasznie bolal mnie brzuch i krwawilam pojechalam do szpitala lekarz stwierdzil po badaniach ze nie bylam w ciazy..czy to moglo byc wczesne poronienie??co zrobic zeby sie udalo zajsc w ciaze?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lis 14, 2008 1:21 pm Temat postu: |
|
|
ciezko powiedziec co sie zdarzylo ostatnim razem ... a nieplodnosc stwierdza sie po okolo 1,5 roku nie udanych prob
sandra kilka mimesiecy to znaczy ile ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sandra88
|
Wysłany: Pią Lis 14, 2008 11:26 pm Temat postu: |
|
|
juz 5 miesiecy,niewiem dlaczego tak sie dzieje moze dlatego ze bardzo chce tego dziecka..mam jeszcze pytanie kiedy zrobic test owulacyjny??chcialabym zrobic ten test zeby wiedziec kiedy sa dni plodne...po okresie??ile dni?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sob Lis 15, 2008 1:01 am Temat postu: |
|
|
na teście powinno być dokładnie napisane, w jaki sposób i kiedy go używać _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sandra88
|
Wysłany: Nie Lis 16, 2008 5:02 pm Temat postu: |
|
|
a ile dni po okresie???jak wiecie prosze napiszcie mi:) |