Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
misia8002
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Paź 09, 2006 12:41 pm Temat postu: |
|
|
W tym miesiacu znowu sie nie udalo. Test owulacyjny wykazal dzien kiedy mam owulacje. Kochalismy sie wtedy i mimo to sie nie udalo. Juz nie wiem co mam robic? Czy powinnam zglosic sie do lekarza? to juz 7 miesiecy!!! Naprawde zaczynam sie martwic.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
MIŚKA PYŚKA Gość
|
Wysłany: Nie Paź 22, 2006 12:43 pm Temat postu: Niepłodność |
|
|
Cześć!!! My też staramy się o dzidzię z męzem już od około roku i nic, to niesprawiedliwe, osoby, które nie chcą mieć dzieci to mają, a my tak bardzo pragniemy mieć naszego małego bobaska i nie możemy. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że jak na złość wszyscy zachodzą wokół mnie w ciążę, a ja nie mogę. Ostatnio bylismy na imprezce, i kiedy całe towarzystwo się zebrało, okazało się, ze wszystkie dziewczyny są w ciąży, tylko nie ja. No wieć głównym tematem rozmów były dzieci, a nas się pytano czemu my jeszce nie mamy. To był najgorszy dzień w moim życiu. Najlepiej bym z tamtąd wyszła i się rozplakała, ale nie chciałam robić scen więc siedzieliśmy. Nie mam ochoty opowiadać o swoich problemach, bo tak naprawdę nigdy nie zrozumie nas ktoś kto ma w brzuszku małą istotnę. Mogą nas najwyżej pocieszać, ale ja litości nie chcę. Dobrze, że mam wspaniałego męza, który pociesza mnie w tych trudnych chwilach, właściwie to wspieramy się nawzajem, bo inaczej byśmy chyba zwariowali. Tak naprawdę to nie wiemy dlaczego tak się dzieje, byłam u lekarza już nie raz i stwierdził, że wszystko jest ok, teraz idzie mój mąż, zobaczymy. Życzcie nam powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Nie Paź 22, 2006 7:30 pm Temat postu: |
|
|
życze powodzenia i spokojnie - tylko wewnetrzny spokój może pomóc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
misia8002
|
Wysłany: Pon Paź 23, 2006 10:47 am Temat postu: |
|
|
Jak pisalam swoja wypowiedz to juz bylam w ciazy!!! Mialam wszystkie objawy jak na okres dlatego myslalam ze sie nie udalo!!! Testy owulacyjne sa jednak strasznie pomocne. Myska Pyska jezeli z twoim mezem tez bedzie wszystko w porzadku to napewno w koncu wam sie uda. Wierze w to. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gosik77
|
Wysłany: Pon Paź 23, 2006 11:53 am Temat postu: |
|
|
Czyli znow sie udało komus zajsc.. A tak na temat dlugosci starania sie zajsc w ciązę.. to moja znajoma starała sie zajsc ponad 3 lata.. i wszystkie miała dobre wyniki.. jej mąz tez ..a zajsc nie mogli.. Jak sie pozniej okazało jest cos takiego jak jakas blokada.. jak sie za bardzo chce i sie ciągle o tym mysli to sa problemy z zajsciem.. Jak tylko wyluzowali ( tzn stwierdzili że juz chyba nie zajda i przestali o tym myslec) to po m-cu okazało sie ze im sie udało.. wiec głowa do gory.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
MIŚKA PYŚKA Gość
|
Wysłany: Wto Paź 24, 2006 5:29 pm Temat postu: Niepłodność |
|
|
Dzięki za wsparcie, tak naprawdę, to jesteście jedynymi osobami, z którymi na ten temat rozmawiam, gdyż w rodzinie w wśród znajomych, nie chcemy o tym rozmawiać, bo i tak wkółko wszyscy się pytaja kiedy bedziemy mieli dziecko. Od razu jest mi lżej, kiedy wiem że są osoby, które potrafią mnie zrozumieć.
---- edit by Paweł:
Prosze pisać maksymalnie 3 emotki koło siebie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
misia8002
|
Wysłany: Wto Paź 24, 2006 8:30 pm Temat postu: |
|
|
Ja tez mialam ten problem. Poprostu powiedz ze sie staracie i tyle. Zycze powodzenia. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Fro
|
Wysłany: Nie Sty 14, 2007 1:00 pm Temat postu: objawy niepłodnosci |
|
|
Witam wszystkich!Jestem szczęsliwą 20 latka....Razem z chłopakiem chcemy miec dziecko jeszcze w tym roku.Jestem bardzo ciekawa jak mozna rozpoznac bezpłodnosc bardzo mi pomozecie jesli jak najszybciej ktoś mi odpowie na moja wiadomość.Cały miesiac próbowalismy i staralismy sie a tu nagle dostałam okresu,normalna dziewczyna byłaby juz w ciazy martwie sie o siebie prosze o pewne wskazówki zanim pojde na wizytę w czwartek do ginekologa
---edit by Wind_of_hope---
Prosze pisac max. 3 emotikony obok siebie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga xs Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Sty 14, 2007 4:06 pm Temat postu: |
|
|
Po miesiacu staran zaden lekarz nie da ci skierowania na badanie plodnosci,bo to za krotko.Ja tez jak zaczelam sie starac o dziecko to raz dostalam okresu,a w nastepnym miesiacu zaszlam w ciaze,wiec nie wmawiaj sobie,ze jestes bezplodna,bo niektore pary po roku staran zostaja rodzicami,na to nie ma reguly,trzeba poprostu probowac,a jak do roku czasu nic nie wyjdzie,to wtedy nalezy udac sie do lekarza.Zycze powodzenia. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
miki
|
Wysłany: Nie Lut 11, 2007 10:44 pm Temat postu: jak sprawdzić czy jestem płodna?? |
|
|
w jaki sposób mam sprawdzić czy jestem plodna?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|