Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Nie moge zajść w ciążę

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 54, 55, 56  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
drapaka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pon Lut 12, 2007 12:38 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na to chyba są jakieś specjalne testy, ale nie jestem pewna. Zapytaj się o to swojego ginekologa, on napewno będzie wiedział jak to sprawdzić/
A tak od siebie, napewno dobrym sposobem będzie staranie się o dziecko Wink
miki

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Lut 12, 2007 11:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale jeżeli jestem niepełnoletnia, boje się iść do ginekologa to co wtedy?? miałam powazna operacje,, miałam guza na jajniku drugiego nie wiadomo gdzie...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Lut 12, 2007 11:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sama nie sprawdzisz czy jestes plodna czy tez nie, najlepszym rozwiazaniem bedzie wizyta u ginekologa... a jezeli mialas operacje na jajniku to przeciez sa dwa jajniki, drugi na pewno "pracuje" tak jak trzeba Smile jezeli jestes niepelnoletnia to mozesz do lekarza wybrac sie np. z mama Smile
Powrót do góry
miki

PostWysłany: Pon Lut 12, 2007 11:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chodzi własnie o to ze nie chce iśc z mamą chce sprawdzić to jakoś sama
a tego drugiego który pękł prawdopodownie miałam na drugim jajniku...
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Pon Lut 12, 2007 11:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aha rozumiem... jezeli masz skonczone 16 lat to spokojnie mozesz isc sama Smile
Powrót do góry
miki

PostWysłany: Pon Lut 12, 2007 11:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jezeli mam 15?? co mam zrobić?? nie chce iść do ginekologa
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Wto Lut 13, 2007 12:01 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jezeli masz 15 to niestety musisz isc z rodzicem i do ginekologa bo inny lekarz tego nie zalatwi... ale czemu tak do tego ginekologa nie chcesz isc?? mialas operacje to pewnie juz mialas stycznosc z nimi??
Powrót do góry
miki

PostWysłany: Wto Lut 13, 2007 7:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

właśnie nie nie miałam z nimi styczności bo to stało się nagle, nie chce iść do ginekologa sama nie wiem czemu.. moze się boje... Crying or Very sad
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Wto Lut 13, 2007 7:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiem ze mozna sie bac... ja tez mialam treme przed moim "pierwszym razem" ... ale uwiez mi to nic strasznego a wybrac sie i tak bedziesz musiala predzej czy pozniej jezeli chcesz wiedziec czy jestes plodna... glowa do gory i niech strach odejdzie na bok Smile trzymam kciuki Exclamation
Powrót do góry
miki

PostWysłany: Wto Lut 13, 2007 9:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki że wemnie wierzysz postaram się ale wątpie...
A czy może wiesz do kogo mogłabym się zwrócić nie spotykając się z nim??
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 54, 55, 56  Następny
Strona 5 z 56