Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

nieregularne cykle

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Emilia87

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Lis 09, 2009 2:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej. Czy jeśli kiedyś miałam regularne miesiączki to miałam owulacje a gdy teraz mam nieregularne to mogę nie mieć owulacji?? Proszę o pomoc??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pon Lis 09, 2009 2:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Emilia87 nie ma to nic wspólnego z owulacją

Powrót do góry
vanessa1986

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Pon Lis 23, 2009 9:22 pm    Temat postu: problem z okresem Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam,moze ktos mi pomoze bo mam maly problem.do tej pory caly czas mialam regularne miesiaczki moje cykle mialy 27-28 dni,ale juz drugi raz moj cykl jest dlugi34 dni.czy to moze byc na stale czy poprostu jakies zabuzenia i moje cykle znowu zroca do normy.dodam ze staramy sie z chlopakiem o dziecko i teraz mam problem z okresleniem owulacji

---Pisz w odpowiednich działach i tematach---tosia81
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Lis 23, 2009 9:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

vanessa1986 roznie z tym bywa, moga to byc krotkie wahania spowodowane np antybiotykami, stresem i tego typu czynnikami badz tez zmianami hormonalnymi. WIzyta u ginekologa napewno nie zaszkodzi biorac pod uwage ze staracie sie o dziecko. W przypakdu problemow z okresleniem dnia owulacji polecam zakup testow owulacyjnych

PostWysłany: Wto Lis 24, 2009 9:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

owszem antybiotyki zażywałam ale dopiero po piewszej spóznionej miesiączke wiec wydaje mi sie ze te leki nie mialy nic wspólnego,denerwuje sie troche bo zawsze mialam bardzo regularne okresy i cykle 27-28 dniowe a tu nagle 34-34 dni;/
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Sro Lis 25, 2009 1:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czasami tak sie zdarza i cykl sie wydłuża lub skraca. Nic nadzwyczajnego. Zobaczymy jak będzie przy nastepnym

Powrót do góry
vanessa1986

PostWysłany: Pon Lis 30, 2009 9:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jak bym chciala skorzystac z kalkulatorów obliczających owulacje to przy dlugosci cyklu musze podac srednia mniej wiecej czy dlugosc ostatniego?
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Wto Gru 01, 2009 11:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma kalkulatorów obliczających owulację Wink. Przy nieregularnych cyklach jest bardzo trudno oszacować dni płodne i niepłodne. Zacznij po prostu obserwować organizm, bedzie łatwiej

Powrót do góry
Hibbi

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Pią Sty 08, 2010 7:58 pm    Temat postu: Czesc Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czesc mam pytanie : od 3 miesiecy mam nieregularne miesiaczki a miesiaczkuje co 14 dni czy wiecie co to moze oznaczac ???? Prosze o odpowiedz

[color=red]--- Zaakceptowałaś regulamin więc wypadałoby go przeczytać. Pytanie umieszcza się w odpowiednich tematach jeśli takie istnieją. Korzystaj z opcji "szukaj" bo po to ona jest. Tytuł pytania powinien sugerować problem a nie brzmieć "cześć ". REGULAMIN!---tosia81[/color]
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Sty 08, 2010 11:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

do ginekologa! co 2 tyg okres?
a wczesniej tez tak miałas?
nie ma na co czekac. lekarz tylko moze pomoc i odp leczenie

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 3 z 5