Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Normy bHCG i HCG (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kwiatuszek101

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Mar 18, 2009 1:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope właśnie chodzi o to że nigdzie od roku nie wyjeżdżałam, stresy też nie większe niż zawsze, leków żadnych nie biorę. A może ja po prostu sama sama sobie wkręcam że może jestem w ciąży i przez to tak mi się @ spóźnia? Najbardziej zastanawia mnie to że zawsze parę dni przed okresem pobolewał mnie na dole brzuch. A teraz NIC!

Dodano po 7 minutach:

Dzwoniłam właśnie do mojego gin. Kazał poczekać dopiątku i powtórzyć hcg. Mam nadzieję że wystrzeli w górę na co najmniej 5 Neutral
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Mar 18, 2009 2:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w gore? powyzej 5 to ciaza... ponizej jej brak :> chyba ze chcesz miec dziecko.hmm ... powtorzyc napewno nie zaszkodzi Smile. ja tez czułam bol jak na okres i znikł..nie ma nic. ani @ ani bolu... a cykle mam 28dniowe, teraz jest 31 i cisza... tyle ze chorowałam na grype zoładkowa i jak mi naprzesuwała wszystko to bocian napewno przyleci Rolling Eyes Very Happy

Powrót do góry
kwiatuszek101

PostWysłany: Sro Mar 18, 2009 3:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chcę. I to jeszcze jak. Od 4 m-cy się staramy i ciągle nic Crying or Very sad
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Mar 18, 2009 3:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aa to sorki Razz zle zrozumialam. myslałam ze nie chcesz... moze za bardzo sie staracie..wiesz ze trzeba raz a dobrze sie przytulic? a nie kilka razy dziennie,codziennie. - nasienie jest slabsze wtedy i wiekszosc plemnikow w połowie drogi juz pada..zycze powodzenia!!!

Powrót do góry
kwiatuszek101

PostWysłany: Sro Mar 18, 2009 3:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

My się przytulaliśmy tak co 2-3 dzień. Myślisz że to też za często?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Mar 18, 2009 3:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zalezy czy raz dziennie czy po paru godz znowu... mysle ze starczy raz a dobrze.. w dniu owulacji albo dzien przed Smile

Powrót do góry
kwiatuszek101

PostWysłany: Sro Mar 18, 2009 3:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A jaka jest w ogóle żywotność plemników? Bo wszędzie są rozbieżne informacje. Jedni podają 48h, inni 72h, a jeszcze inni że 5 dni

ale prosze mi tutaj nie offtopicowac
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Mar 18, 2009 3:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no niby 72h ale zdarzaja sie i "rambo" ktore sa w stanie przezyc do tygodnia.. Neutral

Powrót do góry
kwiatuszek101

PostWysłany: Sro Mar 18, 2009 4:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuję ci za odpowiedź wind_of_hope Smile Przesyłam buziaczki! Dam znać czy się udało Exclamation
Powrót do góry
elle_d

PostWysłany: Sro Mar 18, 2009 4:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I co mam zrobićEmbarassed
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 15 z 42