Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Alda
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Mar 17, 2009 6:25 pm Temat postu: Jak szybko spada beta po poronieniu |
|
|
Poronilam w 6-7 tc - nie było łyżeczkowania. już 30 dni po poronieniu, a ja nie mam miesiączki. Co gorsza - beta wciąż na poziomie - ok. 50. Testy domowe też pozytywne. Ciąży na pewno nie ma - miałam dwa razy robione usg dopochwowe. W międzyczasie doszlo do stosunku - 2 tyg po poronieniu - miesiączki pierwszej nie było. Co ze mną może być - czy to spóźniający się okres czy może ciąża?!!!!!!!!
--- przenosze do tematu pokrewnego --- Pituszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Wto Mar 17, 2009 6:36 pm Temat postu: |
|
|
Alda, dziwna sprawa, miesiąc po poronieniu beta powinna spaść niemalże do zera, ale fakt, że nie było łyzeczkowania może powodować podwyższony poziom, ale na pewno powinien spadać. nie wiem, może powtórz za jakiś tydzień-dwa badanie _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
maiha
|
Wysłany: Wto Mar 17, 2009 7:03 pm Temat postu: |
|
|
Witam wszystkie dziewczyny, przeczytałam wszystkie strony tego forum, spodobało mi się tu u was ja ostatnią miesiączkę miałam 9 lutego, następną @ miałam mieć 9 marca gdy jej nie było zrobiłam test ciążowy wyszedł pozytywny, następnego dnia zrobiłam drugi test też wyszedł pozytywny, niestety pani ginekolog na usg nie widziała pęcherzyka,dlatego wysłała mnie na badanie betahcg i dzis otrzymałam wynik 659 , wnioskuje że udało się i jestem w ciąży?? do lekarza ide dopiero w czwartek chciałabym was zapytać co wy myślicie dzięki za odpowiedź |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Mar 17, 2009 8:49 pm Temat postu: |
|
|
maiha, no ciąża jak sie patrzy gratuluję _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
maiha
|
Wysłany: Wto Mar 17, 2009 8:59 pm Temat postu: |
|
|
Emilka bardzo ci dziekuję za odpowiedź-od kilku dni żyję tylko nadzieją że jestem w Ciąży, chociaż jeszcze to do mnie nie dotarło-mam nadzieję że w przyszły czwrtek pani ginekolog znajdzie już na usg pęcherzyk i będę mogła się z rodziną podzielić nowinkami |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kwiatuszek101
|
Wysłany: Wto Mar 17, 2009 11:27 pm Temat postu: Jestem czy nie jestem w ciąży? |
|
|
Witajcie! Mam taki problem - od 4 miesięcy staramy się z mężem o dziecko. Zazwyczaj moje cykle trwają 28-29 dni. W tym miesiący trwa już 35 dni. Dostałam skierowanie na HCG. Wynik: 2.38. Więc niby nie jestem w ciąży. Ale okresu jak nie było tak nie ma. Nie ma nawet objawów "przedokresowych". Co mam o tym myśleć. Czy jest chociaż promyk nadziei? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Mar 17, 2009 11:46 pm Temat postu: |
|
|
kwiatuszek101, powtórzyć test za kilka dni _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
elle_d
|
Wysłany: Sro Mar 18, 2009 11:25 am Temat postu: |
|
|
Hej dziewczyny. Mam pytanie ostanią @ miała 16 lutego, zaznacze ze cykle mam nieruglarne, w ubiegła niedzielę powinnam dostać @, ale do tej pory nie mam. Wykonałam badanie B-hCgi wyszedł dziwny 6,16, jak myslicie co to moze znaczyc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kwiatuszek101
|
Wysłany: Sro Mar 18, 2009 1:07 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuję Emilka za odpowiedź. Czyli jest jeszcze szansa? Czy komuś się udało mając na początku tak niskie hcg? Dziś 36 dzień cyklu - nadal bez @ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Mar 18, 2009 1:23 pm Temat postu: |
|
|
elle_d napisał: | Wykonałam badanie B-hCgi wyszedł dziwny 6,16, |
a to nie wczesna ciaza?
brak ciazy jest ponizej 5...
Dodano po 47 sekundach:
kwiatuszek... a przyjmowałas antybiotyki? wyjezdzałas gdzies? moze spoznia sie z innych powodow? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|