Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Normy bHCG i HCG (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
fiszner

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Kwi 09, 2009 7:03 pm    Temat postu: co to za test: beta HGC ?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

NA CZYM POLEGA I CO TO JEST ZA TEST: beta HCG prosze o odpowiedz.

--- nie zakladaj takich samych tematow jezeli juz istnieja
czytaj regulamin!
przenosze do tematu pokrewnego --- Pituszka
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Czw Kwi 09, 2009 8:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czemu zakladasz kolejny glupi temat?!
tutaj juz sa tematy tego dotyczace, a nawet jesli juz chcesz ciagnac watek to w poprzednim temacie, w ktorym dostalas odpowiedz od nowicjuszki.

to badanie poziomu hormonu beta hcg, bada sie go z krwi i daje 100% pewnosci co do ciazy.
zwykle testy badaja tylko poziom hcg.

i nie pisz capslockiem
prosze o usuniecie tematu.

PostWysłany: Wto Kwi 21, 2009 10:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziewczyny ja okres mialam 21 marca od tamtego czasu do 11 kwietnia nie współżyłam maz byl zagranica 15 kwietnia miałam dostac okresu do tej pory nie mam robiłam test w niedziele 19.04 i wyszedł negatywny dzien pozniej zrobiłam nastepny i blada 2 kreska dzisiaj 21.04 zrobiłam bete i wyszło < 0,1 czyli brak ciazy poszłam do gina i kazał czekac troche i zrobic 2 test czy ten co robiłam nie jest wiarygodny?
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Wto Kwi 21, 2009 11:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a współżyłaś kiedy? w czasie okresu czy jak?
jeżeli ostatnia miesiączkę miałaś 21 marca, to w sumie już bylby 4 tydzień ciąży licząc od ostatniej miesiączki i beta powinna być powyżej 5ciu. no nie wiem, na pewno warto jeszcze powtórzyć za kilka dni na wszelki wypadek
m27

PostWysłany: Sro Kwi 22, 2009 8:23 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

męża nie było od lutego wrócił dopiero 11 kwietnia wtedy współżyliśmy z zabezpieczeniem 15 kwietnia miałam miec okres i nie dostałam do dnia dzisiejszego i beta wyszła < 0,1
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Kwi 22, 2009 9:10 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to wg mnie (i na to również beta wskazuje), to nie jest ciąża. po pierwsze współżyłaś w dniach teoretycznie niepłodnych, pod drugie z zabezpieczeniem. niemniej za kilka dni jak się miesiączka nie pojawi, to można jeszcze raz zrobić test
m27

PostWysłany: Sro Kwi 22, 2009 3:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no własnie przeciez to strasznie mały wynik jakbym była w ciazy to pewnie wyszło by wiecej zastanawia mnie tylko dlaczego nie mam okresu czy przyczyna moze byc to ze odstawiłam hormony w grudniu i to byłby 4 okres po tabsach i cykl rozregulowany a moze owulacje miałam pozniej sama juz nie wiem co myslec

Dodano po 5 godzinach 57 minutach:

poszłam do apteki i kupiłam pre test zrobiłam i dalej wyszła ledwo widoczna 2 kreseczka jak to możliwe jak wczoraj robiłam bete i wyszło < 0,1 to test z moczu wazniejszy niz z krwi???
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Kwi 22, 2009 3:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

m27, jeżeli z moczu wyszłaby ciąża, to z krwi już na 1000%, więc nie wiem, co się dzieje
m27

PostWysłany: Sro Kwi 22, 2009 3:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm tak mówisz ze z krwi by wyszło??? jeeny moze ja juz zeschizowana widze tą kreske jest baaardzo słaba ledwo widoczna alejest moze test jakis dziwny
Powrót do góry
m27

PostWysłany: Sob Kwi 25, 2009 12:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

już wszystko ok dostałam dzisiaj @ Smile)))))
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 19 z 42