Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Normy bHCG i HCG (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Wto Cze 30, 2009 1:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na to wychodzi, że w ciąży nie jesteś. czy jednak nie zrobiłaś testu za wcześnie?
ile minęło od stosunku?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
justys0986

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lip 01, 2009 5:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć dziewczyny w 12dc mój gin stwierdził ze mam 3 dominujące pecherzyki w 14dc stwierdził na usg że jeden pekł, ale ból miałam 15 dc czy to możliwe ze i te dwa pekły?? w poniedziałek czyli 25dc zrobiłam bete i wyszła 0,60 wiec w ciąży nie jestem ?? Sad czy może za wcześnie zrobiłam test???
Powrót do góry
Gosiaczek84

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Lip 06, 2009 11:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, ja zrobiłam bete w 32 dniu cyklu i wyszła mi ok 740 i była zgodna z tyg podanym w normach Smile
Powrót do góry
tatianka1

PostWysłany: Wto Lip 07, 2009 2:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. W piątek robiłam test płytkowy, wykazał baaardzo słabą drugą kreseczkę, w którą mój ukochany nie był w stanie uwierzyć. Dodam, że jestem po jednym poronieniu. Dziś odebrałam wczorajszą betę. Wynik 520,9 Smile, jutro powtarzam. I tak oto będzie Maluszek Smile. W czwartek wizyta u lekarza. Pozdrawiam
Powrót do góry
Madziuska2

PostWysłany: Wto Lip 07, 2009 6:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gratuluję Smile
Powrót do góry
Clamy

PostWysłany: Sro Lip 08, 2009 3:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy na wynik beta HCG ma jakikolwiek wpływ fakt, że test został zrobiony 2 dni po okresie?
Powrót do góry
Gosia85
Przyjaciel forum

Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Sro Lip 08, 2009 6:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Clamynie. ale znaczenie ma to w którym dniu od spodziewanego zapłodnienia zrobiłaś test.
Powrót do góry
tatianka1

PostWysłany: Sro Lip 08, 2009 7:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ponowiona dzisiejsza beta- pięęęękna. Wynik 1614,5. Czyli 200% wzrostu Smile. Maluszek chyba ma się nieźle Smile
Powrót do góry
camma

PostWysłany: Czw Lip 16, 2009 6:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie, chorowałam na anginę, przyjmowałam antybiotyk, na ulotce było napisane że może mieć wpływ na niektóre badania laboratoryjne krwi i moczu,moje pytanie, ile czasu od zakończenia przyjmowania leku można zrobić betę żeby wynik był wiarygodny? ( jęsli ten lek w ogóle wpływa wlasnie na to badanie)
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pią Lip 17, 2009 2:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zależy jaki to antybiotyk...Zwykle ok 2 tygodni po zakończeniu kuracji.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 28 z 42