Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Normy bHCG i HCG (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Hibbi

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Wrz 30, 2009 5:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wczesniejszy okres byl dokladnie 26 dni wczesniej

Dodano po 1 minutach:

ale brzuch mam strasznie napiety
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sro Wrz 30, 2009 6:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ciężka sprawa bo na dwoje babka wróżyłaWink). Każde laboratorium ma swoje normy. Na wyniku powinny być normy dla różnych tygodni. Jak nie ma to trzeba sie zapytać w laboratorium gdzie robiłaś badanie. Przykładowo u mnie wynik powyżej 2 oznaczał ciąże. Na różnych stronach internetowych jest jeszcze inaczej. Niektóre mówią,że dopiero powyżej 5 a jeszcze inne ,ze powyżej 1500 itp. rozumiesz Wink Zadzwoń do laboratorium i zapytaj o normy.

Powrót do góry
Hibbi

PostWysłany: Sro Wrz 30, 2009 7:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oj a teraz strasznie sie denerwuje SadSad nie wiem co mam myslec Sad
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Sro Wrz 30, 2009 7:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a nie robiłaś testu z moczu?
Myśle jednak ,ze w ciąży nie jesteś. Okres dostałaś normalny więc...

Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sro Wrz 30, 2009 8:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Albo pomyliła okres z plamieniem...W większości laboratoriów wynik powyżej 5 oznacza ciążę...

Więc albo pomyliła, albo doszło do poronienia samoistnego...
tosia81
Moderator

PostWysłany: Sro Wrz 30, 2009 8:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No właśnie albo albo Wink. No ale raczej ciąży nie ma.

Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sro Wrz 30, 2009 9:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No niestety jestem tego samego zdania... jezeli byly skrzepy, strzepy no to hmm obawiam sie ze teoria nowicjuszki o samoistnym poronieniu tutaj moze sie sprawdzic Sad

PostWysłany: Czw Paź 01, 2009 9:37 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

byly skrzepy i robilam 6 testow i wszystkie wyszly brak ciazy ale ten wynik jest taki nie pokojacy z badania krwi i do tego ten brzuch taki napiety sie zrobil jak balon

Dodano po 49 sekundach:

To byl prawdziwy okres bole menstruacyjne i strasznie krwawilam 6 dni Smile dziewczyny nie wiem co bym bez was zrobila chyba bym zwariowala
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Czw Paź 01, 2009 10:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to ciąży nie ma;). Wiesz na przyszłość jak odbierasz wyniki na których nie ma podanych norm to pytaj w laboratorium bo każde z nich ma normy swoje które mogą się różnic miedzy sobą.

Powrót do góry
Hibbi

PostWysłany: Czw Paź 01, 2009 11:29 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

acha rozumie dzieki wam
uspokoilam sie juz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 34 z 42