Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Normy bHCG i HCG (part.3)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
aleksandra.dobrzynska

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Gru 13, 2009 9:51 pm    Temat postu: bHCG pomocy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam mam problem 9 dni przed okresem wspolzylam do tej pory miesiaczki nie mam w dniu spodziewanej miesiaczki zrobilam test ale wyszedl negatywnie a na nastepny dzien zrobilam bhcg wyszlo <1 czyli rowniez negatywnie okresu dalej nie ma mozliwe ze za male stezenie jest we krwi i moczu czy poprostu spoznia mi sie okres ??13 listopada ostatnia miesiaczka nastepna powienna byc 11. Dzieki za pomoc

---Nie zakładaj nowych tematów tylko pisz w istniejących jeśli takie są. Regulamin !---tosia81
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Nie Gru 13, 2009 10:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Test zrobiony za wczesnie.
Testy powinno sie robic minimum 14 dni od stosunku.
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Nie Gru 13, 2009 10:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A jak długie masz cykle?Regularne są?
aleksandra.dobrzynska

PostWysłany: Pon Gru 14, 2009 12:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak sa regularne czasami wystapi dzien wczesniej ale nigdy nie pozniej i cykl 29,30
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pon Gru 14, 2009 12:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to już były dni niepłodne...Czym się martwisz?Organizm to nie maszyna. Jeśli nie było ryzykownych sytuacji podczas dni płodnych ( Między 9 a 28 dc) to nie masz się czym przejmowac Smile
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Gru 14, 2009 12:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a doszło do wytrysku w srodku?
na ogoł 10dni przed @to juz niepłodne... i sadze ze raczej po owulacji bylo wiec nie powinnas sie zamartwiac.. chyba ze poprzesuwało sie..wtedy owulka tez zmieniła dzien "wykluwania" ...

Powrót do góry
aleksandra.dobrzynska

PostWysłany: Pon Gru 14, 2009 8:46 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak doszlo do wytrysku. Od dwoch dni boli mnie brzuch wlasnie jak bym miala dostac miesiaczke ale jej nadal nie ma.Czekamy ...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Gru 14, 2009 2:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wg mnie okres bedzie :)ale mozesz upewnic sie czy wszystko ok robiac test krwi Very Happy

Powrót do góry
goniafi

PostWysłany: Sro Gru 23, 2009 4:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam,
proszę o radę. Ostatnią miesiączkę miałam 1.12. Mam 28-29 dniowe cykle. Stosunek był 12,13 i 16 dnia cyklu. Dziś w 22 dc zrobiłam beta HCG i wynik jest poniżej 1. Czy to znaczy, że nie jestem w ciąży czy jest po prostu za wcześnie na wiarygodny wynik? Badanie robiłam tak wcześnie bo to miał by prezent Gwiazdkowy i bardzo chciałam wiedzie jeszcze przed świętami. Bardzo prosze o szybką odpowiedź.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Gru 24, 2009 12:33 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

gonia za wczesnie zrobiłas test. musi upłynac minimum 14-16 dni.
powtorz bete po tym czasie. zycze powodzenia!!

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 7 z 41