Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Normy bHCG i HCG

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 46, 47, 48  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
moniśkamar

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Sie 23, 2008 11:51 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ciekawa jestem który to jest u mnie tydzień Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Sie 23, 2008 12:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

prawdopodobnie coś koło 4-5 tyg
gratulacjony :)
patrys125

PostWysłany: Nie Sie 24, 2008 5:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiatm,
Ostatnio @ miałam 28-01.08, w dniu 22.08 zrobiłam 2 testy ciążowe i były dwie kreseczki:) Lekarz podczas badania ginekologicznego nic nie znalazł, Usg-> nic nie widać, a BHCG 860. Nie dostałm do domu wyników badań więc nie wiem jaka jednostka. Bardzo boli mnie podbrzusze i dostałam nospe forte. Lekarz napisał w karcie "wczesna ciąża??" Co oznacza znak zapytania i który to może być tydzień...
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Sie 24, 2008 5:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zaraz, bo nie rozumiem. ostatnią miesiączkę miałaś 28 lipca, tak? jeżeli tak, to bardzo możliwe, ze Twój lekarz jeszcze nic nie wykrył, bo może to być wczesna ciąża (3-4ty tydzień) na co wskazuje badanie krwi
patrys125

PostWysłany: Nie Sie 24, 2008 6:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak, ostatnią miesiączke miałam od 28 lipca do 1 sierpnia, a zazwyczaj moja miesiączka trwała od 7 do 9 dni. To mówisz że może to być 3-4tydzień??? Podczes badania i na USG nic nie widać tylko po teście ciązowym zakupionym w aptece oraz po badaniu krwi wyszła ciąża. Oczywiście bardzo sie ciesze:)
Powrót do góry
moniśkamar

PostWysłany: Nie Sie 24, 2008 7:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witajcie dziewczyny Smile Mam pytanie:
jestem w ciąży, prawdopodobnie 3-4 tydzień. (21 czerwca HCG 515). Dzisiaj dostałam bardzo duże skurcze pobrzusza (około 30 minut), a potem lekkie plamienie (jasnoróżowa, rozcieńczona krew),Potem wszystko ustało. Biore luteinę od kilku dni (odkąd wiem, że jestem w ciązy). Boję się tych plamień. Jestem zdenerwowana, bo nie chce stracic maleństwa. Co wy o tym sądzicie.

To plamienie wystąpiło dzisiaj, kiedy powinnam dostać normalną miesiączkę.
Martwię się.

Pozdrawiam Was. Odpiszcie
Powrót do góry
Marcelina_17

PostWysłany: Pon Sie 25, 2008 6:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Test beta HCG można zrobic tylko u lekarza? Czy jest możliwość,że jestem w ciązy,gdy miałam dostać okres dwa dni temu,a wspołżycie było w miesiącu lipcu dokładnie 24?
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Sie 25, 2008 8:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to zależy jak długie masz cykle, zrób test ciążowy, będzie już na pewno wiarygodny. a betę możesz zrobić w prawie każdym laboratorium
Marcelina_17

PostWysłany: Pon Sie 25, 2008 8:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cykle mam 27-28 dni,raz sie zdarzyło w ciagu mojego bycia z chłopakiem ,że miałam rowny miesiąć.Wtedy nie wspołrzyliśmy ze sobą. Czy powodem spoźniania sie okresu może być to,że był to nasz pierwszy raz?
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Sie 25, 2008 11:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak najbardziej po pierwszym razie okres może się spóźniać. jeżeli jeszcze nie byłaś u ginekologa, to powinnaś to uczynić
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 46, 47, 48  Następny
Strona 19 z 48