Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Normy bHCG i HCG

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 46, 47, 48  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ona0308

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sty 26, 2009 10:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:
ponizej 5 mlU/ml jest brak ciazy...
wiec jak mam traktowac ta norme w swoim wyniku

Dodano po 35 minutach:

Crying or Very sad pomóżcie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pon Sty 26, 2009 11:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie jesteś w ciąży.
kiniaking

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Wto Sty 27, 2009 3:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ważne , ważne!!!! . 22 grudnia miałam ostatni stosunek ( brałam tabletki anty ) 5 stycznia dostałam krwawienie z odstawienia, nie było jakies tam super hiper obfite ale moje miesiączki nie były z reguły długie ani duże. Od tego momentu nie biorę już tabletek anty. 19 stycznia robiłam beta hcg , czyli praktycznie miesiąc po ostatnim współżyciu, wynik ujemny <1. Wczoraj byłam u gina na badaniu kontrolnym i stwierdził jakiś płyn w Zatoce Douglasa. Stwierdził że to najprawdopodobniej poowulacyjny. A ja nadal mam paranoje ciążowe i się straszę. Poradzcie cos na moją głupotę Confused
Powrót do góry
ashja

PostWysłany: Wto Sty 27, 2009 7:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej! mam wynik b-hcg 808,42 mIU/mL, norma 0,00-5,00, co to oznacza? który to tydzień? 2-3? ciężko jest odczytać te wyniki...
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Wto Sty 27, 2009 8:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja bym powiedziała, że jakiś 5ty tydzień ciąży
ashja

PostWysłany: Wto Sty 27, 2009 8:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale ostatnio miałam miesiączkę 22.12.08... to chyba jednak nie piąty...
Powrót do góry
kiniaking

PostWysłany: Wto Sty 27, 2009 10:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

HAAALLLLLLLLLOOOOOOOOO a czy ktoś odpowie na moje pytanko ??? Question było napisane trochę wyżej KINIAKING. Please bo zwariuję!!! Sad
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Wto Sty 27, 2009 10:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ashja, hm to to faktycznie. pewnie laboratorium ma trochę inne normy

kiniaking, co mamy Ci napisać? że nie jesteś w ciązy (bo nie jesteś)?
ja88

PostWysłany: Wto Sty 27, 2009 10:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a to nie liczy sie od dnia ostatniej miesiączki???? bo jesli tak, to jednak by wychodzilo, ze to 5 tydzien Wink
Powrót do góry
ashja

PostWysłany: Sro Sty 28, 2009 1:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aha... no jeśli tak to rzeczywiście 5ty Smile a dobrze rozumiem, że to oznacza 3 tydzień od zapłodnienia? gdzieś czytałam,że od tc odejmuje się ok.2 tygodni i wtedy otrzymuje się datę zapłodnienia...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 46, 47, 48  Następny
Strona 43 z 48