Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Klaudia Gość
|
Wysłany: Czw Kwi 13, 2006 6:19 pm Temat postu: |
|
|
Sluchajcie. Mam taki problem. I sie zastanawiam co i jak.
Otoz. W 24 dniu cyklu razem z chlopakiem sie piescilismy- wszedl we mnie tylko na chwile i do wytrysku nie doszlo. Dwa dni pozniej zazylam Postinor duo zeby miec pewnosc ze wszystko jest oki. Bylo to okolo 13/14 marca, tableki wzielam 16.03. Okres powinnam dostac 16. I jak do tej pory go nie mam. Nie mam powiekszonego brzucha tylko bola mnie piersi ale bola juz od dawna- tak jakbym miala dostac okres. I dzis z prawej piersi mam odrobine wydzieliny. Sie zastanawiam czy to ciaza czy nie. Mam test w szufladzie ale sie boje. Nie moge byc w ciazy bo normalnie szok. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 13, 2006 6:24 pm Temat postu: |
|
|
Prostinor praktycznie zawsze rozregulje okres Naprawde dużo szczęścia statystycznego trezba mieć aby tak sie nie stało, jeżeli prezsunięcie będzie znaczne możesz iść do lekarza. Powinien przepisać coś na wywołanie miesiączki. (chodz to juz on zadecyduje )
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
hivision
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 15, 2006 9:24 pm Temat postu: bolesnosc piersi?? |
|
|
test ciazowy (bobo) wykonany w 12 dniu po stosunku-negatywny, a jednak piersi bola juz od tygodnia- to nienormalne w moim przypadku, co moze byc tego powodem? dziekuje za porade i pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 15, 2006 11:14 pm Temat postu: |
|
|
Może to objaw zbliżającej się miesiączki? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
basia P Gość
|
Wysłany: Pon Kwi 17, 2006 11:18 am Temat postu: |
|
|
ja mam ten sam problem. Od czasu mojego ostatniego stosunku mineło zaledwie sześć dni, mnie strasznie bolą sutki, niby jak przed okresem ale do okresu jeszcze dwa tygodnie. Boje się że to objaw ciąży. Czy to możliwe że w tak któtkim czasie może być jakiś objaw ciąży ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 17, 2006 10:40 pm Temat postu: |
|
|
a może poprostu twój partner troche za mocno pieścił twoje piersi? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lolkaaaa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 23, 2006 11:55 am Temat postu: Strasznie sie czuje :( |
|
|
Witam wszystkich serdecznie!
Mam do Was prosbe WIELKA, moze to co teraz napisze wzbudzi w was jakas niechce i powiecie 'znowu to samo', ale janaprawde juz neiw iem co mam robic- jestescie moja jedyna deska ratunku w tym momencie!
Od okolo miesiaca czulam sie poprostu 'dziwnie', bylam zmeczona troche senna. Ale bylo to naparwde do przezycia i wszytsko ok. Pozniej (jak zawsze :/) Zaczelo mi sie wydawac ze jestem w ciazy-zrobilam 1 test i wyszedl negatywny. Troche sie uspokoilam, ale objawy nieprzechodzily. Tydzien temu zaczelo sie pogarszac. Dostalam kataru, kaszelek i ogolnie kiepskie samopoczucie. I wtedy dostalam okresu (to juz 3 raz choruje w tym samym czasie kiedy mam okres), okres byl obfity, bardziej niz zwykle. W domu zazylam proszki ktore zawsze przepisuje mi moja pani doktor, czyli Eurespal Ascorutical i ACC (jesli Wam cos to mowi). Dzis jest 4 dzien kiedy choruje, objawy kataru i kaszlu przechadza, lecz zaczelo mi sie robic strasznie wzgledem samopoczucie! Dzis jak rano sie obudzilam zaczelo mi sie tak koszmarnie keci w glowie ze upadlam spowrotem na lozku, mam mdlosci, nie chce mi sie jesc, czuje sie jak bym non stop spala! To jest straszne boje sie ze to cos powaznego, a za 2 dni mam powazne egzaminy Jutro pojde do lekarza. Ale chcialam tez dowiedziec sie czy moze wy wiecie bo umieram zniepewnosci? A i zapomnialam dodac ze po tym jak robilam test jeszcze sie kochalam 2 razy. Raz z prezerwatywa (wszystko ok) i drugi raz stosunek przerywany i bylo to przed okresem 2 dni czyli nieplodne dni. Czy ta obfita miesiaczka wyklucza ciaze? Kiedys czytalam na forum, ze podczas ciazy sa niewielkie krwawienia.
Bardzo dziekuje za wszelka pomoc !!
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie Kwi 23, 2006 2:24 pm Temat postu: |
|
|
Nie jestes w ciązy, nie martw sie ;**
Jak jest sie w ciazy zdazaja sie i to rzado miesiaczki ale sa one bardzo ale to bardzo skape tjb. plamienia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
olkaaaa Gość
|
Wysłany: Nie Kwi 23, 2006 2:54 pm Temat postu: |
|
|
Uff To mi troche lepeiej! Dzieki za rade. A moge sie zapytac czy Ty juz jestes mama?
Kurcze bo ja naprawde nie wiem co sie ze mna dzieje i sie boje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie Kwi 23, 2006 9:00 pm Temat postu: |
|
|
Nie mama nie jestem |