Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Objawy ciązy- zbiorczy0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 45, 46, 47  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gość

PostWysłany: Pon Mar 27, 2006 11:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzis zrobiłam test wyszedł negatywny ... ale pewnosc będę miec dopiero jak dostane miesiączke wiec musze cierpliwie czekaćSmile
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Wto Mar 28, 2006 2:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chyba miałas racjie w ciaży to ja nie jestem mam niski cholesterol byłam zrobic wyniki 115 chol ,ale nie mam pojecia co to znaczy i czy to mozliwe że te obnjawy były winikiem braku cholesterolu w organizmie.
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Wto Mar 28, 2006 6:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak jak mówisz, jest to możliwe. Organizm ludzki jest bardzo skomplikowany i nie wszystko jest takie proste:)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Gość

PostWysłany: Wto Mar 28, 2006 8:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki rudziutka za rady ,jutro ide do lekarza ,pieegniarka mówiła abym poszła ze ten cholesterol to może mieć coś wspólnego z watroba .
Pozdraiwm cie dobrej nocy zycze.

---------------------------------------------------------------------------
Wystarczy pisac jeden raz posta, rozumiem że to była przez przypadek
---------------zmienione przez rudziutka--------------------------
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Wto Mar 28, 2006 9:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki za życzenia dobrej nocy:) I prosze napisz jak sie ta sytuacja rozwinęła, co powiedział lekarz.

Pozdrawiam:)
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Czw Mar 30, 2006 11:49 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lekarz mów ze mam sie iczym nie martwic i ze w tym wieku to mozlie a mam dwadziescia lat ,
No to teraz sama niewiem co to moze byc.

Nie rozumien tego napisu pod moim postem na czerwono?
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Mar 30, 2006 1:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czasem gdy internet wolno chodzi bądz są problemy z serwerem post dodaje sie 2 razy. Ten drógi ten sam został usunięty przez moderatora który sie podpisał Wink A to informacja o tym Smile
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Czw Mar 30, 2006 5:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki Paweł , za wyjasnienia Razz
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sob Kwi 01, 2006 10:45 am    Temat postu: opoźniona miesiączka Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja z moim chłopakiem nie współżyjemu . Tylko robimy tzn pettnig. Mam sptrasznie nielegularny cykl miesiączkowy! teraz już miesiączka mi sie spoźnia 10 dni ! a zrobiłam dwa testy ciążowe i wyszło ze nie jestem! więc co moze być przyczuyna opóźnienia się miesiączki?
Powrót do góry
Myszka :D
Gość

PostWysłany: Czw Kwi 13, 2006 1:53 pm    Temat postu: Re: Czy to jest ciaza???!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie miesiączka opoznila mi sie 5 dni i wszystkie bole wskazywaly na nia tylko mnie piersi nie bolaly! Confused ale dzis mam obiawy jak na miesiączkę z tym ze nie krwawie tylko wydzielam jakis dziwny sluz! Crying or Very sad czy jestem w ciąży? prosze o odpowiedz!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 45, 46, 47  Następny
Strona 11 z 47