Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
justynaaaaa Gość
|
Wysłany: Sro Wrz 13, 2006 2:43 pm Temat postu: Re: kolejne pytanie apropo pierwszych oznak ciąży |
|
|
Witam robiłam test ciązowy tydzien temu wyszedł mi negatywnie ... ale miesiaczka mi sie spóznia juz ok. 2 tygodni... poszłam wiec do ginekologa i stwierdził iz moge byc w ciazy ale niewyczuwa nic idealnie ... dał mi skierowanie na Usg .... termin mam na 18 wrzesnia wiec zyje cały czas w obawie i niepewnosci ... ale z koleji mam powiekszone sutki ,bola mnie plecy, mam nudnosci i ciagle mi słabo ... wczoraj dostałam miesiaczke ale niejest ona taka jak zawsze .... jest poprostu dziwna ... czy moge byc w ciazy i jest mozliwoscia ze organizm oczyszcza sie i robi miejsce dla płodu ? ... prosze o odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pytajaca
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 13, 2006 4:07 pm Temat postu: |
|
|
Szczerze ja tam testom nie ufam...nie wiem czemu...moze dlatego ze moje dwie kolezanki robily....jedna chciala byc bardzo w ciazy...druga wogole...i wyszlo tak ze ta co marzyla zobaczyla winik negatywny a tamta pozytywny...wszystko wyjasnilo sie u lekarza...t co marzyla byla faktycznie w ciazy a ta druga nie...
Poza tym zrob drugi test i zobacz...czasami test moze wyjsc negatywnie bo jest za malo tego Hg...cos Powtorz tez...a moze faktycznie.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Wrz 13, 2006 11:00 pm Temat postu: |
|
|
Co do testów... to akurat były przypadki. Testy są naprawdę dobrym sposobem, by sprawdzić czy jest się w ciąży - ok.98%. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anetka1
|
Wysłany: Pon Paź 02, 2006 7:39 pm Temat postu: Ciemna linia |
|
|
witam mam pytanko podczas owulacji strasznie odczuwalam ból jajnikow i sutkow aktualnie bol przeszedł,pobolewaja lekko sutki,nie mam zbytnich objawow jedynie śluz się bardzo zmienil stal się bardzo gęsty i obfitszy a na brzuchu widac delikatną ciemną linie czy to może być objaw ciazy? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anetka2 Gość
|
Wysłany: Pon Paź 02, 2006 7:47 pm Temat postu: Ciemna linia |
|
|
dodam jeszcze że tydzień temu robiłam test i wyszedł negatywny,myślę że to za wczesnie,po kilku dniach zauważyłam wlasnie ta delikatną ciemna linie od pępka do wzgórka łonowego,objaw zbytnio nie mam jedynie czasami robi mi się troszkę slabo ale zaraz przechodzi więc nie wiem co mam myśleć,bardzo bym się cieszyła gdyby to bla ciąza ale nie robię sobie aż takich nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lilka555 Gość
|
Wysłany: Wto Paź 03, 2006 2:49 pm Temat postu: |
|
|
anetko ta ciemna linia to jest oznaka ciazy tez taka mam do tego 300 innych powodow to banalna rada i pewnie sama sie nad tym zastanawiasz ale idz do ginekologa jesli okaze sie ze jestes wciazy to gratulacje i powod do swietowania a jezeli okaze sie ze nie to postaraj sie ze swoim partnerem o maluszka lepiej niech to bedzie planowana i wspolna decyzja a nie jakas wpadkabo nigdy nie wiesz jak on zareaguje mezczyzni boja sie az takiej odpowiedzialnosci musza dojzec do tego tak jak i my tyle ze nam to przychodzi wczesniej |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mama Julki Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Paź 03, 2006 5:30 pm Temat postu: |
|
|
Ja mysle ze na ta tak zwana ciemna linie to troszke zawczesnie.Skoro nie jestes pewna ciazy to nawet jezeli takowa istnieje to jest ona bardzo wczesna a linia na brzuszku nie pojawia sie w pierwszych tygodniach ciazy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
iwka
|
Wysłany: Wto Paź 03, 2006 8:00 pm Temat postu: |
|
|
a czy jesli jest taka linia to ma sie pewnosc ze jest sie w ciazy? i gdzies w ktorym tygodniu ona sie pojawia?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anulka116 Gość
|
Wysłany: Wto Paź 03, 2006 8:24 pm Temat postu: |
|
|
No własnie czy pojawienie się lini to już jest bardziej pewniejszy objaw ciąży? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mama Julki Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Paź 03, 2006 10:08 pm Temat postu: |
|
|
Mysle ze jest to objaw ciazy ale tej juz znacznie pozniejszej , ona pojawia sie wraz ze wzrostem brzuszka i to nie malym wzrostem .napewno bys zauwazyla ze Twoj brzunio sie zaokraglil znacznie.Ale zawsze lepiej isc do lekarza.Wyjatek potwierdza regule |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|