Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Anetka2 Gość
|
Wysłany: Czw Paź 05, 2006 7:31 pm Temat postu: |
|
|
Bardzo ci dziękuje ja tez mam takz nadzieję że się uda,i przesyłam moc buziaków dla twojego maleństwa. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Paź 05, 2006 7:32 pm Temat postu: |
|
|
dziękuje i pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mama Julki Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Paź 05, 2006 7:54 pm Temat postu: |
|
|
zaintrygowal mnie ten temat szukalam , pytalam znalazlam
Na środku brzucha, najcześciej ponizej pepka, pojawia sie ciemna, biegnąca pionowo w góre, linia. U jednych kobiet jest on jasna i malo widoczna, u innych ciemna i bardzo wyrażna. Do porodu przetnie ona prawdopodobnie caly brzuch, ale po porodzie stopniowo zaniknie.
to stwierdzenie dotyczy 4 miesiaca ciazy!
Jest to potwierdzone przez ginekologa i sprawdzone w internecie - wszelkie zrodla mowia ze jest to 4 miesiac!Pojawia sie ona wraz ze wzrostem brzuszka i pigmentacji skory,przypada to na okres 4 miesiaca ciazy,oczywiscie kazdy organizm jest inny , ale watpie i moj dr. rowniez aby mogla sie ona pojawic przed drugim miesiacem ciazy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
|
Wysłany: Czw Paź 05, 2006 8:01 pm Temat postu: |
|
|
nalezy tez pamietac ze kazdy organizm jest inny i niczego nie mozna wykluczyć |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anetka2 Gość
|
Wysłany: Czw Paź 05, 2006 8:05 pm Temat postu: |
|
|
nie to u mnie na 4 miesiąc raczej się nie zapowiada fakt że mam brzuch jakbym byla w czwartym tygodniu ale to raczej nieprawdopodobne. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anita26i
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Paź 15, 2006 1:16 pm Temat postu: czy to ciaza? |
|
|
staramy sie o dziecko,jestem tydzien po dniach plodnych i odczuwam w dole brzucha bol,jakby delikatne skurcze,moje piersi tez sapiekszone ale to jest objaw przed kazdym moim okresem.Zastanawia mnie ten bol,czy to mozliwe ze to poczatek ciazy,czytalam ze takie objawy sa dopiero pozniej??
--------edit by kobieta-------
Prosze aby na przyszlosc temat bardziej odzwierciedlal tresc posta. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
|
Wysłany: Nie Paź 15, 2006 1:22 pm Temat postu: |
|
|
z własnego doświadczena moge powiedziec ze nie czułam zadnego bólu po zajściu w ciąże - jednak piersi zaczely nabrzmiewać i pokryły sie niebieskawymi żyłkami
dodatkowo miałam zwiekszony apetyt i byłam bardziej senna
życze powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ann Gość
|
Wysłany: Pią Paź 20, 2006 4:13 pm Temat postu: Re: czy to ciaza? |
|
|
Anita26i napisał: | staramy sie o dziecko,jestem tydzien po dniach plodnych i odczuwam w dole brzucha bol,jakby delikatne skurcze,moje piersi tez sapiekszone ale to jest objaw przed kazdym moim okresem.Zastanawia mnie ten bol,czy to mozliwe ze to poczatek ciazy,czytalam ze takie objawy sa dopiero pozniej??
--------edit by kobieta-------
Prosze aby na przyszlosc temat bardziej odzwierciedlal tresc posta. |
Zrobiłam test ciżowy i okazało się, że jestem w ciąży. Mam jednak bóle w dole brzucha - martwi mnie to, a do lekarza wybieram sie dopiero w przyszłym tygodniu. Czy to faktycznie normalne? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
|
Wysłany: Pią Paź 20, 2006 5:55 pm Temat postu: |
|
|
No to gratulacje.Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga xs Gość
|
Wysłany: Pią Paź 20, 2006 10:15 pm Temat postu: |
|
|
Ja rowniez serdecznie gratuluje,jednak nie bagatelizowalabym tych bólów brzucha,bo ja rowniez je mialam na samym poczatku ciazy i uslyszalam od lekarza,ze moja ciaza jest zagrozona poronieniem.Naszczescie wszystko skonczylo sie dobrze,czego i Tobie zycze.Mam nadzieje,ze w Twoim przypadku to nic powaznego.Pozdrawiam serdecznie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|