Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Objawy ciązy- zbiorczy0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 45, 46, 47  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Anetka2
Gość

PostWysłany: Czw Paź 05, 2006 7:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bardzo ci dziękuje ja tez mam takz nadzieję że się uda,i przesyłam moc buziaków dla twojego maleństwa. Razz
Powrót do góry
agusia39

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Paź 05, 2006 7:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziękuje i pozdrawiam Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mama Julki
Przyjaciel forum

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Paź 05, 2006 7:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zaintrygowal mnie ten temat szukalam , pytalam znalazlam
Na środku brzucha, najcześciej ponizej pepka, pojawia sie ciemna, biegnąca pionowo w góre, linia. U jednych kobiet jest on jasna i malo widoczna, u innych ciemna i bardzo wyrażna. Do porodu przetnie ona prawdopodobnie caly brzuch, ale po porodzie stopniowo zaniknie.
to stwierdzenie dotyczy 4 miesiaca ciazy!
Jest to potwierdzone przez ginekologa i sprawdzone w internecie - wszelkie zrodla mowia ze jest to 4 miesiac!Pojawia sie ona wraz ze wzrostem brzuszka i pigmentacji skory,przypada to na okres 4 miesiaca ciazy,oczywiscie kazdy organizm jest inny , ale watpie i moj dr. rowniez aby mogla sie ona pojawic przed drugim miesiacem ciazy
Powrót do góry
agusia39

PostWysłany: Czw Paź 05, 2006 8:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nalezy tez pamietac ze kazdy organizm jest inny i niczego nie mozna wykluczyć Smile
Powrót do góry
Anetka2
Gość

PostWysłany: Czw Paź 05, 2006 8:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie to u mnie na 4 miesiąc raczej się nie zapowiada fakt że mam brzuch jakbym byla w czwartym tygodniu ale to raczej nieprawdopodobne.
Powrót do góry
Anita26i

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Paź 15, 2006 1:16 pm    Temat postu: czy to ciaza? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

staramy sie o dziecko,jestem tydzien po dniach plodnych i odczuwam w dole brzucha bol,jakby delikatne skurcze,moje piersi tez sapiekszone ale to jest objaw przed kazdym moim okresem.Zastanawia mnie ten bol,czy to mozliwe ze to poczatek ciazy,czytalam ze takie objawy sa dopiero pozniej?? Question

--------edit by kobieta-------
Prosze aby na przyszlosc temat bardziej odzwierciedlal tresc posta.
Powrót do góry
agusia39

PostWysłany: Nie Paź 15, 2006 1:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z własnego doświadczena moge powiedziec ze nie czułam zadnego bólu po zajściu w ciąże - jednak piersi zaczely nabrzmiewać i pokryły sie niebieskawymi żyłkami Smile

dodatkowo miałam zwiekszony apetyt i byłam bardziej senna Smile

życze powodzenia Smile
Powrót do góry
Ann
Gość

PostWysłany: Pią Paź 20, 2006 4:13 pm    Temat postu: Re: czy to ciaza? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Anita26i napisał:
staramy sie o dziecko,jestem tydzien po dniach plodnych i odczuwam w dole brzucha bol,jakby delikatne skurcze,moje piersi tez sapiekszone ale to jest objaw przed kazdym moim okresem.Zastanawia mnie ten bol,czy to mozliwe ze to poczatek ciazy,czytalam ze takie objawy sa dopiero pozniej?? Question

--------edit by kobieta-------
Prosze aby na przyszlosc temat bardziej odzwierciedlal tresc posta.

Zrobiłam test ciżowy i okazało się, że jestem w ciąży. Mam jednak bóle w dole brzucha - martwi mnie to, a do lekarza wybieram sie dopiero w przyszłym tygodniu. Czy to faktycznie normalne?
Powrót do góry
agusia39

PostWysłany: Pią Paź 20, 2006 5:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to gratulacje.Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok Smile
Powrót do góry
Aga xs
Gość

PostWysłany: Pią Paź 20, 2006 10:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja rowniez serdecznie gratuluje,jednak nie bagatelizowalabym tych bólów brzucha,bo ja rowniez je mialam na samym poczatku ciazy i uslyszalam od lekarza,ze moja ciaza jest zagrozona poronieniem.Naszczescie wszystko skonczylo sie dobrze,czego i Tobie zycze.Mam nadzieje,ze w Twoim przypadku to nic powaznego.Pozdrawiam serdecznie.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 45, 46, 47  Następny
Strona 32 z 47