Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Objawy ciązy- zbiorczy0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 45, 46, 47  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pią Sty 19, 2007 3:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem to zblizajacy sie okres, mnie tez bola zawsze sutki przed okresem, nawet cale piersi..z tym bywa roznie mnie nawet 10 dni przed okresem zaczynaja bolec:) wiec jezeli nie bylo wytrysku w tobie i sie zabezpieczyliscie to nie jestes w ciazy:) pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
malusia

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Sty 19, 2007 8:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no mam nadzieje choc musze przyznac ze nie bylo zabezpieczenia..ych strasznie jestem zla ale niestety.
Mam nadzieje jednak ze bedzie dobrze..
Powrót do góry
tesss1

PostWysłany: Wto Lut 06, 2007 6:18 pm    Temat postu: ból piersi Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Mam maly problem i zarazem pytanko. Za 10 dni powinnam dostac okresu i troche sie martwie. Bo juz 3 tygodnie przed oczekiwanym okresem zaczely mnie bolec piersi. Nie byly powiekszone ale obolale. Teraz 10 dni przed miesiaczka bolec mnie przestały... a to chyba wlasnie teraz powinny mnie chyba zaczac bolec? A one przestaly. I choc mnie nie bola to sa troche powiekszone. Czy to moze byc objaw ciazy? Prosze odpowiedzcie zanim na dobre zaczne sie martwic. A ja martwie sie w sumie co miesiac. Choc wiem ze niby nie mam czym to zawsze znajde sobie jakis powod. Ostatnio przez ten stres w ciagu 3 miesiecy schudłam 8 kilo... Prosze i czekam na wasza odpowiedz.

P.S
Aha. I ostatnio ze 2 razy mialam w gardle takie uczucie kwaśności... a slyszalam ze to tez jest objaw ciazy i brzuch narazie mnie wcale nie boli. Moze z raz ale tak lekko. A czasem czuje sie taka oslabiona calkiem i bez sil. Za to na twarzy wyskakuja mi krosty. a to podobno jest wlasnie objaw zblizajacej sie miesiaczki. Prosze o szybka odpowiedz.
Powrót do góry
tesss1

PostWysłany: Wto Lut 06, 2007 10:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

prosze odpowiedzcie mi. ja naprawde niewiem co mam robic... to dla mnie bardzo wazne.
Powrót do góry
japan

PostWysłany: Sro Lut 07, 2007 11:31 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A kochałas się ??
Powrót do góry
tesss1

PostWysłany: Sro Lut 07, 2007 1:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tzn. nie kochałam sie. Ale uprawialam z moim chłopakiem peeting. Dotykal mnie ale tylko do czasu swojego wytrysku. PO tym juz mnie nie dotykał. Tzn. dotykał ale nie tam Smile Czy tak mogło dojsc do zapłodnienia? W sluzie przeciez tez sa te plemniki. Prosze odpowiedzcie.

P.S piersi nadal mnie nie bola. Juz 2 dzien... a do miesiaczki zostalo ich 9.
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Lut 07, 2007 5:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem w ciazy nie jestes:) nie masz sie co martwic:) a w sluzie nie ma plemnikow bo to plyn z prostaty, jedynie na kilka sekund przed wytryskiem moze wystapic tzw. kropelkowanie tam znajduje sie jakis % plemnikow... a co do piersi to czasem mnie tez bola bez powodow, a zazwyczaj 5 dni przed okresem zaczynaja bolec jak na okres:) wiec nie ma powodow do obaw czekaj cierpliwie na okres i sie nie stresuj bo to go opoznia Smile pozdrawiam
Powrót do góry
tesss1

PostWysłany: Sro Lut 07, 2007 6:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak ja wiem ze stres opuznia okres ale nic na to nie poradze ze sie martwie. A dzisiaj jeszcze dostalam takiego sluzu bardzo rzadkiego i jest go duzo. Najbardziej martwie sie o ten bol w piersiach (a raczej go brak) i ze nie mam bulu brzucha.

Dzieki za odpowiedz.
Powrót do góry
agnieszkaj

PostWysłany: Czw Lut 08, 2007 12:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak sobie wpadlam zobaczy c co tam slychac obecnie to juz 14 tydz Very Happy termin mam wg usg na 13/08 a OM to 03/08
naszczescie mdlosci minely kolo 13 tyg Very Happy teraz jeszce zostaly mi pobolewnia brzusia i czasem zmeczenie a i kolki ale tak to jest ok
okazalo sie ze objawy mialam niemalze zaraz po zaplodnieniu kolo 2 tyg Laughing
dzieki za wszytko i pa zdrowka
Powrót do góry
tesss1

PostWysłany: Pią Lut 09, 2007 5:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wczoraj wieczorem piersi zaczely mnie juz troche bolec. To chyba dobrze prawda? Do okresu zostalo mi 7 dni.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 45, 46, 47  Następny
Strona 35 z 47