Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Objawy ciązy- zbiorczy0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 45, 46, 47  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aga xs
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lis 29, 2006 3:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W takim razie serdecznie gratuluje. Laughing
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
jagienka1

PostWysłany: Sro Lis 29, 2006 4:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziekuje hurraaaaaaaaaa!!!! Razz
Powrót do góry
Livia

PostWysłany: Pią Gru 08, 2006 2:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Spoznia mi sie okres 7 dni i nie wiem co robic.Mam bardzo mocne bole brzucha i piesi.Nigdy przedtem ich nie mialam.Mierzylam sobie temperature mam 37,7.Czy to objaw ze moge byz wciazy
Powrót do góry
motylek2006

PostWysłany: Nie Gru 10, 2006 3:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

agnieszkaj ja rowniez wczesnie mialam objawy bo w to byl gdzies koniec 2giego lub poczatek 3ego tyg bol piersi i mdlosci poranne na @ sie nie patrzylam bo roznie sobie bywal
pozdrawiam
Livia to moze byc ciaza aczkolwiek zrob tescik a najlepiej z krwi bo ten to najpewniejszy
Powrót do góry
agusia39

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Nie Gru 10, 2006 7:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

u mnie tez objawy były wcześnie - juz w ok. 3 tygodniu byłam bardzo senna,miałam zwiększony apetyt i na piersiach zaczeły pojawiać sie malutkie,ciemne żyłki Smile
Powrót do góry
agnieszkaj

PostWysłany: Wto Gru 19, 2006 12:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czesc dziwczyny jestem juz w 6-tygodniu motylek2006 ja rowniez te objawy mialam kolo 2 tygodnia a teraz to juz sie nasilily!

A co do ciebie livia najlepiej zrob badanie krwi bo ono najszybciej ci powie czy jestes mamusia czy nie ja robilam test 2 razy wyszedl negatywnie potem badanie krwi pozytywne! a potem to juz zrobilam 3 testy zwykle jeden w centrum planowania rodziny drugi u lekarza i jeszcze jeden w domu i wszystkie byly pozytywne ale po pewnym czasie. Very Happy
Powrót do góry
motylek2006

PostWysłany: Sro Gru 20, 2006 9:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to super agnieszka i gratuluje
a jakie tam masz jeszcze objawy???
Powrót do góry
malusia

PostWysłany: Pią Sty 19, 2007 12:13 pm    Temat postu: bol sutkow... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pomozcie!!!
od paru dni bola mnie sutki!Sad
Mam tak przed okresem,ale do okresu zostalo mi ok 6-8 dni i nie wiem co robic?!Sad
Na innych forach pisza ze to objaw ciazy ...
HELP!Sad
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Sty 19, 2007 12:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A czy była jakaś sytuacja, w której mogłaś zajść w ciążę?

Moim zdaniem, to objaw nadchodzącej miesiaczki. Bóle brzucha czy sutków mogą się pojawiać nawet te 6 czy 8 dni przed miesiaczką.
Powrót do góry
malusia

PostWysłany: Pią Sty 19, 2007 2:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm teoretycznie byla...bo doszlo miedzy mna a partnerem do stosunku lekkiego krotkiego.Zapwnial mnie ze jesli nie dostanie wytrysku bedac "we mnie" to powinno byc w porzadku ze kontroluje.ufam mu i wierze ale zawsze na zapas sie martwie...
Mam nadzieje ze to objawy okresu,bo juz tak mialam .bole sutkow a dopiero pare dni pozniej dostalam okresu wiec mam nadzieje ze to okes.

dzieki za odp.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 45, 46, 47  Następny
Strona 34 z 47