Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Objawy ciązy- zbiorczy0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 45, 46, 47  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Lut 28, 2007 4:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

yhymm wiem wiem, ale to tylko forum nie zabija chyba nie? Wink
kazdy sie moze pomylic a my tylko rady dajemy Laughing

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Lut 28, 2007 4:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fakt Smile ale ja jak nie jestem pewna to nie pisze hehehhe Smile
Powrót do góry
gaby

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Mar 01, 2007 1:18 pm    Temat postu: Czy jestem w ciązy? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Luuudzie!!! dziewczęta! HELP MEE!!!!spalam z chlopakiem na dzien przed dostaniem miesiaczki...na 2gi dzien zaczelam krwawic,ale w malych ilosciach...czy jest to 1szy objaw ciazy? dodam ze miesiaczkuje regularnie i moje dni plodne wypadaly w inne dni...:(ale nigdy nic nie wiadomo....
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Czw Mar 01, 2007 1:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie martw sie Smile moim zdaniem to nie ciaza a okres sie zbliza:) czekaj cirpliwie Smile
Powrót do góry
cave21

PostWysłany: Pią Mar 09, 2007 9:32 am    Temat postu: czy to sa objawy ciąży PILNE !!!!!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam
Mojej dziewczynie zbliza sie okres powinna go dostac za 2 dni, ale od jakis 3 dni czuje sie jakos oslabiona a wczoraj miala ból w okolicy jelita a nastempnie w okolicy tzw. pod brzusza taki jak przed okresem i podczas jego trwania, nastompil stosunek przerywany a wytrysk nastompil okolo 30s-1min po przerwaniu stosunku, a moja dziewczyna podobno nic prawie nie jadla wczesniej przez 3 dni a zyla tylko na wodzie i jakiejs odrzywce na odchudzianie ktura juz jej zabralem i wyzucilem, i przez ten okres co brala ta odzywke miala zapalenie pencherza bowiem miala częste oddawanie moczu 3 -4 razy na godzine a w badaniu moczu zleconym przez lekaza rodzinnego miala podwyzszony poziom leukocytow ( 6-12 ), oraz miala infekcyjne zapalenie dróg oddechowych a teraz zastanawia sie czy te bule nie są obiawami ciąży. Prosze o opinię
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Mar 09, 2007 11:11 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dokładna tabelka z objawami ciąży znajduje sie w przyklejonym temacie "objawy ciąży" w tym dziale.
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Pią Mar 09, 2007 12:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem te bole to zwiastuja nadchodzacy okres Smile albo bole jelita moga siwadczyc o tym ze w ostatnich dniach nie odzywiala sie tak jak powinna... podejzewam ze przez to odchudzanie, zapalenie pecherza i stres okres moze nawet sie spoznic ale nie ma co sie martwic Smile jezeli was to uspokoi to mozecie zrobic test... Smile pozdrawiam
Powrót do góry
keaten

PostWysłany: Pią Mar 09, 2007 2:40 pm    Temat postu: czy to znaczy ze jestem w ciazy?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ostatnio czesto wspolzylam z chlopakiem......teraz okres spoznia mi sie i to dosc dlugo.....mam czeste nudnosci...ciagle jestem zmeczona i niewyspana. mam wilczy glod. bole brzucha i podwyzszona temperature ciała. pomozcie! czy to znaczy ze moge byc w ciazy?????
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Pią Mar 09, 2007 4:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm... na twoim miejscu zrobilabym test... te objawy moga swiadczyc o ciazy ale nie musza Smile zrob test a wszystko sie wyjasni ... powodzenia Smile
Powrót do góry
cave21

PostWysłany: Sob Mar 10, 2007 7:56 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzienki wielke za rade
a jeszcze wczoraj miala wieczorem mdlosci ale przeczytalem na antybiotyku jej ze ze skutkami ubocznymi tego leku sa nudnosci wymioty ... a ona sie boi ze to ciaza, ale wy mnie uspokoiliscie troszeczke
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 45, 46, 47  Następny
Strona 37 z 47