Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Objawy ciązy- zbiorczy0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 45, 46, 47  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Mar 10, 2007 1:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak to moga byc skutki uboczne po antybiotyku... czesto sa to wlasnie mdlosci Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
keaten

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Mar 10, 2007 5:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wlasnie zrobie tak jak mi radzisz bo w sumie troszke sie boje.... dzieki za rade......pozdrawiam
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Mar 10, 2007 7:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma sprawy, napisz tutaj jaki wyszedl wynik Smile ja trzymam kciukiz eby wyszedl taki jaki sobie rzyczysz Smile
Powrót do góry
cave21

PostWysłany: Nie Mar 11, 2007 2:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wielkie dzienki uspokoiliscie mnie a dzisiaj pojawily sie poraz kolejny bule podbrzusza takie jak przy okresie
Powrót do góry
monika1984

PostWysłany: Sro Lip 04, 2007 1:02 am    Temat postu: objawy ciąży po 2 tygodniach od zaplodnienia-mozliwe? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie. Staramy się z moim przyszłym mężem o dziecko... Mam prawo mieć jakieś podejrzenia, że już jestem w ciąży ale czy jest to możliwe żeby już po nie całych dwóch tyg coś czuć?? Czy jest wiesze prawdopodobieństwo, że takie objawy to wynikają tylko z mojej podświadomości?? Bardzo proszę o odpowiedz...

---edit by mama Julki---
Prosze o nadawanie tytułow tematom bardziej sugerujace zawarty problem
Pozdrawiam
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sro Lip 04, 2007 10:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wydaje mi sie ze po dwoch tygodniach objawy jeszcze nie wystepuja to chyba troche za wczesnie ale kto wie... organizm kazdej kobiety jest inny wiec moze i .... Smile Trzymam kciuki zeby sie Wam udalo Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Lip 04, 2007 3:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgadzam sie z kolezanka Wink objawy ciazowe mozesz zaobserwowac ok.4-5 tyg od zapłodnienia. Dla pewnosci zrob test i sie dowiesz czy powitacie bobaska czy jeszcze nie Wink pzdr. Razz

Powrót do góry
annaa

PostWysłany: Sro Lip 11, 2007 9:38 am    Temat postu: ciaza Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

najlepiej wsluchaj sie w swoje cialo...jesli chodzi o objawy to moga wystapic,choc moga byc bardzo malo widoczne...ja po 10 niach czulam ze cos jest nie tak...bardzo obolale piersi...i sie nie mylilam...jestem w 6 miesiacu ciazy:) Ale najlepiej zrob test i nie wmawiaj sobie czegos czego nie ma:) Mierzenie temperatury tez jest dobre. Pozdrawiam:)
Powrót do góry
scarlett

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Sro Sie 22, 2007 1:14 pm    Temat postu: omdlenia jako objaw ciazy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy omdlenia moga byc objawem ciazy? Ostatnio zdarzylo mi sie zaslabnac, choc w zeszlym roku mialam wypadek samochodowy z urazem glowy. Biore Novynette od ponad roku i wszystko bylo ok.... moze wpadlam?????
skidoo

PostWysłany: Sro Sie 22, 2007 1:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie sadze.. mysle ze skutkiem byla wysoka temperatura jaka mamy teraz w kraju oraz ciezkie powietrze powodowane burzami tudziez niski poziom glukozy we krwi lub niedobór tlenu w organizmie..
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 45, 46, 47  Następny
Strona 38 z 47