Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dagmarka_m
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Lut 18, 2006 12:43 am Temat postu: raczej nie |
|
|
nie masz sie czym przejmowac glowa do gory twoja dziewczyna nie jest w ciazy poprostu spodziewa sie miesiaczki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Robak Gość
|
Wysłany: Sob Lut 18, 2006 4:21 pm Temat postu: |
|
|
Test wyszedl negatywny A miesiaczki dalej nie ma... Te objawy co opisalem wczesniej tez przeszly. Tzn. bol jajnika tylko. Bo przy oddawaniu moczu dalej czuje bol. Czemu kobiety sa tak skomplikowane? Ech... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Robak Gość
|
Wysłany: Nie Lut 19, 2006 2:12 pm Temat postu: |
|
|
Czy powinnismy powtorzyc test, skoro poprzedni wyszedl negatywny a miesiaczki dalej nie ma??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agniese Gość
|
Wysłany: Nie Lut 19, 2006 7:42 pm Temat postu: |
|
|
Jesli twoja dziewczyna czuje bol przy oddawaniu moczu, to moze to miec zwiazek ze zwyklym zapaleniem pecherza (infekcja drog moczowych), albo pojawily sie inne bakterie. Musi sie z tym udac albo do ginekologa, albo do internisty proszac o skierowanie na badanie moczu. Ten wynik pokarze czy to sa bakterie i bedzie wszystko wiadomo. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gonia
|
Wysłany: Nie Lut 19, 2006 9:15 pm Temat postu: Re: Czy to jest ciaza???!! |
|
|
a my maly klopot....1 stycznia mialam okres i zaczelam brac pierwsze opakowanie lekow po dlugiej przeriw - bardzo uwazalismy zwlaszce pzrez pierwsze 8-10 dni, po skonczeniu tabletek w okresie 3-4 dni niby nastaplilo krwawienie, ale byl to raczej rodzaj sluzu z krwią anizeli typowa miesiaczka - potem przestalam brac leki ze wzgledu na to ze moj chlopak wyjechal na dlugo - w lutym zrobilam 3 testy ciazowe z ktorych kazdy wykazal brak ciazy, co prawda nie mam nudnosci, jednak albo sobie wmawiam albi mimo malej ilosci mam nabvrzmialy brzuch, mzoe sobie wmawiam albo cos nie tak...czy mozliwe ze mimo wynikow testow(kazdy robiony innego dnia oraz tego nietypowego krwawienia) moge byc w ciazy, dodam ze nigdy wczensiej tego nue byloa budzi mnie potrzeb a oddanai a moczu? prosze o szybka odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Robak Gość
|
Wysłany: Pon Lut 20, 2006 11:24 pm Temat postu: |
|
|
Ej no bo czuje sie tu troche olewany |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Netka
|
Wysłany: Wto Lut 21, 2006 3:11 pm Temat postu: |
|
|
Goniu,na pewno to nie ciąża,ale jeśli nie jesteś pewna zawsze możesz udać się do ginekologa
Robaku,radziłabym nie powtarzać testów,ponieważ nie ma to najmniejszego sensu.Najlepiej gdyby Twoja dziewczyna poszła do ginekologa,gdyż opisany przez Ciebie ból jajnika jest niepokojący.
Pozdrawiam i powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Robak Gość
|
Wysłany: Wto Lut 21, 2006 3:32 pm Temat postu: |
|
|
Niepokojacy w jakim sensie? Ze niby moze byc objawem ciazy??? Odpiszcie szybko bo umre. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Netka
|
Wysłany: Wto Lut 21, 2006 3:41 pm Temat postu: |
|
|
Chodzi o to,że Twoja dziewczyna może mieć zapalenie jajnika,co spowodowało przesunięcie miesiączki.Powinna udać się do ginekologa.Wtedy wszystko sie wyjaśni |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Robak Gość
|
Wysłany: Wto Lut 21, 2006 3:59 pm Temat postu: |
|
|
Aha Dziekuje. Wiecie, ja jestem taki ze sie stresuje wszystkim bardziej niz ona |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|