Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Lut 09, 2009 8:02 pm Temat postu: |
|
|
1wsze tygodnie? ja bym nie powiedziala... to za wczesnie... mdlosci i zachcianki pojawiaja sie ok. 7 tyg..czasem pozniej... zalezy od organizmu ale nigdy nie słyszalam zeby po 2,3 tyg...
Dodano po 23 sekundach:
a i zmienne nastroje wcale nie musza swiadczyc o ciazy. chyba ze na 100% wiesz ze jestes - wtedy tak _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pon Lut 09, 2009 8:54 pm Temat postu: |
|
|
Sorki, Wind ma racje ze zwykle ok 7 tygodnia sie pojawiaja objawy, ale no nie napisalas dokladnie w ktorym miesiacu jestes i czy napewno jestes i tak jakos przyjelam ze wiesz ze jestes w ciazy _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
kaka i coco
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lut 10, 2009 4:27 pm Temat postu: kiedy widac ... |
|
|
Po którym miesiącu widać większy brzuch ... Jakie są tego objawy ??I Czy coś się czuje ?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pyskata18
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lut 10, 2009 9:18 pm Temat postu: . |
|
|
hmmm według mnie 4 -5 miesiąc ale to tez chyba zalzy od kobiety w sensie np moja koleżanka jest mala i jej dopiero w 5 bylo wiec wiesz:) _________________ Wiara Czyni Cuda ) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
eyesonfire Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach
|
Wysłany: Wto Lut 10, 2009 9:22 pm Temat postu: |
|
|
przewaznie ok 3-4 zaczyna powoli rosnac.
a jakie sa objawy wiekszego brzucha? po prostu jest wiekszy, ubierasz ulubina obcisla bluzke a tu ci cos sterczy, tudziez ledwo cie opina _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pyskata18
|
Wysłany: Wto Lut 10, 2009 9:25 pm Temat postu: |
|
|
dokłADNIE ALE TO TAK FAJNIE WIDAĆ TAKI GRUBASEK SIE Z KOBIETY ROBI ;P HEH _________________ Wiara Czyni Cuda ) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
eyesonfire Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach
|
Wysłany: Wto Lut 10, 2009 9:27 pm Temat postu: |
|
|
niekoniecznie grubasek, czasem rosnie sam brzuch i robi się balonik _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pyskata18
|
Wysłany: Wto Lut 10, 2009 9:33 pm Temat postu: |
|
|
no tal ale i tak dla mnie to ładny widok kobieta z brzuszkiem sama chce taki miec juz _________________ Wiara Czyni Cuda ) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sro Lut 11, 2009 7:28 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o objawy to każda kobieta przechodzi to inaczej. Moja koleżanka dopóki nie zrobiła sobie testu ciążowego nie miała żadnych objawów a w momencie potwierdzenia ciaży juz było wszystko: wymioty, zatwardzenia, ochota na różne smaczki itp. ))) Ale myślę,że większość zaczyna odczuwać pierwsze objawy tak 5-6 tydzień czyli w momencie gdy dowiadują się o ciąży( chyba troszkę psychika zaczyna działać ).
Brzuszek tez różnie rośnie u różnych kobiet. Zazwyczaj u kobiet które noszą pierwsze dziecko uwidacznia się tak 3-4 miesiąc, ale reguły nie ma. Niektóre kobietki bedą miały duży widoczny brzuch juz w 5 miesiącu a niektóre do końca mają zgrabna piłeczke. Wszystkie i tak wyglądają uroczo _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
buska3434
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Sro Lut 18, 2009 1:10 pm Temat postu: |
|
|
To fakt, kobiety ciężarne zawsze wyglądają pięknie:) zawsze wzrusza mnie ten widok i marzę o tym, by też w tym cudownym stanie być...
Moja koleżanka jest w piątym miesiącu i dopiero pojawił się brzuszek, zawsze była bardzo chuda i dlatego widać u niej sam brzuch, taką piłeczkę a nadal nosi te same przeraźliwie małe dżinsowe biodrówki hehe mówi, że przytyła 9 kilo ale nie widać tego (dzidzia waży teraz 450 gram) _________________ Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|