Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Objawy ciązy- zbiorczy0

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
askalaska

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Paź 01, 2008 9:17 am    Temat postu: :* Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziekuje wszystkim za odpowiedzi szczegolnie Tobie Pinezka :*:* ale dzis juz dostalam okres wiec chyba wszytsko jest juz oki SmileSmile no poza tym ze nigdy sie tak nie cieszylam z okresu ;p hehe 3majcie sie cieplutko papa BuSka:*
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Anetkaaa

PostWysłany: Sro Lis 26, 2008 4:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiem ze nie tylko ja mam problem ale prosze o rade nie spałam z chłopakiem nie zgodziłam sie jeszcze na to ale piescilismy sie nie wiem czy przy tych pieszczotach nie zaszłam w ciażę?? prosze pomozcie !! Crying or Very sad Crying or Very sad
Powrót do góry
agaciak_89

PostWysłany: Sro Lis 26, 2008 5:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam mam małe pytanko (zresztą jak wszyscy).. od kilku miesięcy kocham się ze swoim chłopakiem bez jakiegokolwiek zabezpieczenia... od kilku dni spóźnia mi się okres.. boli mnie brzuch i "odrzuca" mnie od kawy.. nie wiem czemu.. zaczęłam też od tyg mniej palić... czy możliwe, że jestem w ciąży??
Powrót do góry
Anetkaaa

PostWysłany: Sro Lis 26, 2008 6:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Prosze niech ktos mi ospowie nie wiem co mam robic pojawiaja sie dziwne mysli ....... Crying or Very sad
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sro Lis 26, 2008 6:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Anetkaaa jeśli nie doszło do wytrysku w pochwie to raczej szanse na poczęcie są zerowe.

agaciak_89 no szanse są ogromne Smile
Powrót do góry
Anetkaaa

PostWysłany: Sro Lis 26, 2008 7:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

[quote="tosia81"]Anetkaaa jeśli nie doszło do wytrysku w pochwie to raczej szanse na poczęcie są zerowe.

no i tu jest problrm bo ja kompeltenie nie wiem czy doszło czy nie moze inaczerj nie wiem jak mogłabym to zaobserwiwac jestem pierwszy raz w takiej sytuacji pierwszy razbyłam tak blisko z chłopakiem poprostu nie wiem czy doszło do tego jak ...??
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sro Lis 26, 2008 10:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no jak to nie wiesz? nie rozumiem.. chyba wiesz, czy miałaś penisa w pochwie czy nie i czy był wytrysk. jak był i był na zewnątrz to byś zauważyła.. jeżeli tylko się pieściliście w sensie nie było stosunku, to ryzyka nie ma
Anetkaaa

PostWysłany: Czw Lis 27, 2008 5:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

emilka napisał:
no jak to nie wiesz? nie rozumiem.. chyba wiesz, czy miałaś penisa w pochwie czy nie i czy był wytrysk. jak był i był na zewnątrz to byś zauważyła.. jeżeli tylko się pieściliście w sensie nie było stosunku, to ryzyka nie ma

stosunku nie było tylko sie piescilismy ale dotykał mnie penisem tam hm.. a słyszałam ze podczas zaawansowanych pieszczot tez mozna zajsc nie wiem czy to prawda??
Powrót do góry
kaka i coco

PostWysłany: Pon Lut 09, 2009 7:13 pm    Temat postu: Objawy ciąży - zbiorczy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy jak jest się w pierwszych tygodniach ciąży czy można mieć już zmienne nastroje i czy można jeść różne rzeczy na które się ma ochotę.. czy to jest normalne ??

Uściśliłam temat / nowicjuszka
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Lut 09, 2009 7:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kaka i coco Tak jest to normalne.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47  Następny
Strona 43 z 47