Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

perfumy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
aga_white

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Lip 27, 2006 5:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o, babsi, ja generalnie od kleina jestem uzalezniona Smile
zaczelam od escepa, poprzez eternity summer i poki co mam eternity moment.
moim zdaniem w tych zapachach przewazja nuty tzw swieze czy orzezwiajace polaczone ze slodkim, kwiatowymi...kazdy zapach na inna pore roku Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
babsi

PostWysłany: Pią Lip 28, 2006 10:11 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Rzeczywiście Klein może uzależniać. Ja zaczełam od euphorii. Ten zapach poprostu mnie oczarował. Polecam go na randki Wink Świeży, lekko owocowy z posmakiem egzotycznych kwiatów i owoców. Jednym słowem szalenie uwodzicielski Wink

hmmm...co do Hugo Bossa to kiedyś również używałam jego Deep Red'a - równie świetny i pociągający zapach. Idealny na codzień do pracy i wieczorne spotkania, choć szczerze lubiłam go przez pewien czas. Dostałam go w prezencie od siostry. Napewno nie mógłby zająć u mnie mniejsca numer jeden Wink
Powrót do góry
Freya

PostWysłany: Pią Lip 28, 2006 11:51 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a co uważacie o męskim Obsession Klein'a? ?
Powrót do góry
aga_white

PostWysłany: Pią Lip 28, 2006 1:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

O, no i jeszcze obsesione, obsesione night no i meski....
pojde powachac meski i sie wypowiem
Powrót do góry
Freya

PostWysłany: Sob Lip 29, 2006 12:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o.k :)heheh
ale mnei chodzi o ten zwykły, nie "night"..
to jeśli mozesz i będziesz miała okazję to wypróbuj.. Wink
Powrót do góry
Roxanka

PostWysłany: Nie Wrz 03, 2006 9:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tu polecam perfumy pumy te delikatne oraz diora (nie musi byc koniecznie orginalny) ale zawsze cus, rezultaty sa bardzo dlugie i mozna sie cieszyc zapachem 24h (pewnie to zabrzmialo jak reklama ale co tam) Very Happy ahhh Very Happy
Powrót do góry
KOBIETA

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Nie Wrz 03, 2006 9:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Owszem Puma jest piekna. Ta zwykla fioletowa. Lubie takie zapachy- delikatne ale z jakas tajemnica w sobie. Nie do konca swieze nie do konca slodkie. Moje ukochane- Pret'a Porter,Light blue,Ralph. A na wieczor Organza. Albo Boss Woman.
Powrót do góry
ucio69

PostWysłany: Sro Lis 01, 2006 12:29 am    Temat postu: Jak dobierać perfumy? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam zwracam sie z zapytaniem jak dobierać perfumy.. Miałem taki przypadek w rodzinie że oboje z kuzynem kupiliśmy taki sam perfum a był to mexx pour life i przeprowadziliśmy test na trwałość. Użyliśmy go rano o tej samej godzinie i taka sama ilość po około 4,5h moja mama stwierdza ze czuć go(moja mama ma bardzo dobry węch) al już koło 7 godziny już ode mnie nie było go czuć praktycznie ale od kuzyna tak i to dość intensywnie ,jaka to jest zależność?co ma na to wpływ?

Very Happy
Powrót do góry
agusia39

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Lis 01, 2006 10:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wszystko zależy od skóry - perfumy łączą sie z potem oraz ciepłem wytwarzanym przezs organizm - i to powoduje wydzielanie silniejszego zapachu.

Zeby znaleźć te odpowiedznie musisz próbować - testować Smile
Powrót do góry
ucio69

PostWysłany: Wto Lut 12, 2008 12:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm a posmarowanie wcześniej kremem pomoże? a jakie męskie perfumy możecie polecić?Smile Ja osobiście używam armani black code ale chciałbym zmienić Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 2 z 4