Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Agata23
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sie 16, 2010 1:10 pm Temat postu: |
|
|
Obsession Klein'a jest moim ulubionym zapachem. Używam go już od paru ładnych miesięcy. I ostatnio znalazłam po super cenie ---- nawet przysłali mi gratisy
Proszę nie reklamować danych serwisów internetowych.
Mala_mi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Wto Sie 24, 2010 12:58 pm Temat postu: |
|
|
a ja kocham zapach carolina herrera 212.. mm... ten zielony, bo tez jest rozowa wersja _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Inatka93
|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2018 4:21 pm Temat postu: |
|
|
U mnie z perfumami to jest tak, ze podoba mi się wiele zapachów u kogoś, ale na mnie samej już niekoniecznie. Owszem, mogłabym psiknąć się tym czy tamtym, ale niestety, to już nie to samo dla mnie. Niedawno koleżanka kupowała Kosmetyki Kelly , nimi się jeszcze nie perfumowałam, może one mi się spodobają i je zamówię. Naprawdę, jestem tak wybredna, że ciężko mi coś sobie kupić. Dodam jeszcze, że mam awersję do zapachów świeżych, które aż krzyczą "hej, ja tu jestem". To nie dla mnie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
julitkas
|
Wysłany: Pon Paź 22, 2018 9:00 pm Temat postu: |
|
|
Marc Jacobs! Uwielbiam za delikatny, nie drażniący zapach i za trwałość. Wystarczy że rano psiknę delikatnie za uszami, a do wieczora zapach za mną "chodzi". No i te ich piękne buteleczki, któe potem traktuję jak flakoniki na kwiatki. Z resztą sami zobaczcie: https://perfumy.pl/firm-pol-62-Marc-Jacobs.html. Czyż nie są piękne? Można je spokojnie postawić na widoku bo się świetnie prezentują! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
katarzynad
|
Wysłany: Pon Mar 25, 2019 10:47 am Temat postu: |
|
|
Moim numerem jeden od kilku lat jest Calvin Klein Euphoria. Do tego bardzo lubię zapachy kwiatowe, ale raczej w lekkiej kompozycji |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|