Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

perfumy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Agata23

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sie 16, 2010 1:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Obsession Klein'a jest moim ulubionym zapachem. Używam go już od paru ładnych miesięcy. I ostatnio znalazłam po super cenie ---- Smile nawet przysłali mi gratisy Wink

Proszę nie reklamować danych serwisów internetowych.
Mala_mi
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
fasolka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Wto Sie 24, 2010 12:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja kocham zapach carolina herrera 212.. mm... ten zielony, bo tez jest rozowa wersja
Inatka93

PostWysłany: Sro Wrz 26, 2018 4:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

U mnie z perfumami to jest tak, ze podoba mi się wiele zapachów u kogoś, ale na mnie samej już niekoniecznie. Owszem, mogłabym psiknąć się tym czy tamtym, ale niestety, to już nie to samo dla mnie. Niedawno koleżanka kupowała Kosmetyki Kelly , nimi się jeszcze nie perfumowałam, może one mi się spodobają i je zamówię. Naprawdę, jestem tak wybredna, że ciężko mi coś sobie kupić. Dodam jeszcze, że mam awersję do zapachów świeżych, które aż krzyczą "hej, ja tu jestem". To nie dla mnie.
Powrót do góry
julitkas

PostWysłany: Pon Paź 22, 2018 9:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Marc Jacobs! Uwielbiam za delikatny, nie drażniący zapach i za trwałość. Wystarczy że rano psiknę delikatnie za uszami, a do wieczora zapach za mną "chodzi". No i te ich piękne buteleczki, któe potem traktuję jak flakoniki na kwiatki. Z resztą sami zobaczcie: https://perfumy.pl/firm-pol-62-Marc-Jacobs.html. Czyż nie są piękne? Można je spokojnie postawić na widoku bo się świetnie prezentują!
Powrót do góry
katarzynad

PostWysłany: Pon Mar 25, 2019 10:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moim numerem jeden od kilku lat jest Calvin Klein Euphoria. Do tego bardzo lubię zapachy kwiatowe, ale raczej w lekkiej kompozycji
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Strona 4 z 4