Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

perfumy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Lut 12, 2008 3:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lacoste - red Smile ale zalezy kto co lubi, przeciez nie mozesz kierowac sie czymis gustem, akurat Tobie moze sie ten zapach nie podobac.. Smile ładniutkie sa Hugo Boss (zielone), Armani - Acqa di gio i wiele innych.
ps- stac Cie na taki wydatek? chyba ze kupujesz nalewane Wink

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
ucio69

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lut 12, 2008 5:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z kasiorką nie ma problemu pracuje to nie sprawia to problemu Smile a może ktoś słyszał o perfumie mexx? czy są trwałe itp? lubię bossa zielonego Very Happy
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Lut 12, 2008 6:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ucio to zalezy od Twego ph skory.. nie wiem za bardzo o co w tym kaman. ale z opinii znajomych mexxa chwala Smile wiec mozesz sprobowac Smile pzdr

Powrót do góry
ucio69

PostWysłany: Wto Lut 12, 2008 6:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A jakie jest odpowiednie? dla tego?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Lut 12, 2008 8:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie mam pojecia Smile kazdy człowiek ma inne. moze ktos inny Ci pomoze.

Powrót do góry
Trans

PostWysłany: Czw Lut 14, 2008 7:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja polecam Clinique Happy(pomarańczowy) łagodny oraz dziewczyną się podoba ;]
Powrót do góry
exullt
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Lut 14, 2008 8:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ucio69 mam ten sam problem co ty Confused Strasznie słabo sie na mojej skórze trzymają zapachy, ale ostatnio zauwarzyłam coś ciekawego, perfumy marek (a przynajmniej wyprodukowane we Francji) trzymają "na mnie" dłużej zapach Smile a zdecydowanie najkrócej trzymają się te wyprodukowane w Niemczech.
Teoretycznie to nie powinno mieć dużego znaczenia ale w moim przypadku na prawdę ma Exclamation Very Happy Może też spróbuj.
A co do ładnych zapachów męskich to mi się bardzo podoba Frey firmy Oriflame. Nie jest zbyt drogi a na prawdę piękny zapach i jest trwały (przynajmniej na moim facecie)
Wink
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Lut 14, 2008 8:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dominika156AR napisał:

A co do ładnych zapachów męskich to mi się bardzo podoba Frey firmy Oriflame.

Domi a nie FREYA? Smile bo znam i meski i damski,no chyba ze juz znow cos nowego wymyslili Razz Razz

Powrót do góry
exullt
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Lut 14, 2008 9:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Freya jest dla kobiet, a Frey dla mężczyzn z tego co mi wiadomo Wink
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Lut 15, 2008 11:08 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dominika156AR napisał:
Freya jest dla kobiet, a Frey dla mężczyzn z tego co mi wiadomo Wink

ojjjjj Rolling Eyes hehe to namotałam- ładnie Razz myslałam ze zjadłas literke, no coz sorrrki Razz

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 3 z 4