Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
chlopak Gość
|
Wysłany: Pon Lut 13, 2006 1:14 pm Temat postu: petting a ciaza |
|
|
Mam takie male pytanko odnosnie pettingu czy przez petting mozna zajsc w ciaze bo moja dziewczyna sie martwi ze jest w ciazy bo o 4 dni spoznia jej sie okres a wczesniej miala go roznie nie kochalismy sie ani podczas pettingu nie doszlo do wytrysku nasienia . Caly czas mielismy na sobie bokserki i majtki tylko czasem zdejmowane. Wczesniej dziewczyna brała tabletki na regulacje okresu poniewaz raz miala okres przez 3 tyg. prosba o odp
Moze to jest zwiazane ze stresem bo miala napiety program szkolny przed feriami a teraz jest luz lub z drobna zmiana wagi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Lut 13, 2006 1:32 pm Temat postu: |
|
|
Tak stres potrafi przesunąć okres. Nie tylko przed egzaminami ale też przed niechcianą ciażą czy obawą o brak akcetacji - gdy zaczyna sie spotykać z nowym partnerem (bądz wogóle zaczyna swoje życie erotyczne).
Co do wagi to może nie tak bardzo, chodz zmiana diety (składu, ilości, pory posiłków też może mieć wpływ)
Polecam temat:
http://www.biomedical.pl/forum/ile-przy-peetingu-vt693.html |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon Lut 13, 2006 2:27 pm Temat postu: |
|
|
nie raczej akceptacja nie wchodzi w gre poniewaz jestesmy juz razem od roku |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Lut 13, 2006 2:32 pm Temat postu: |
|
|
Powodów może być wiele
Porozmawiaj z nią - nie o miesiączce ale o tym co siedzi w jej glowie postaraj sie zrozumieć i nie oceniaj (to trudna sztuka) podciązysz ją troche Być może za jakiś czas (albo nawet w tej jednej rozmowie) powie Ci co ją gryzie, jak by chciała to rozwiązać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon Lut 13, 2006 10:25 pm Temat postu: |
|
|
ale ja juz z nia rozmawialem i raczej mi wszystko mowi co ja trapi itp tylko ze martwi sie brakiem miesiaczki a jak ona sie martwi to i ja sie martwie i zawsze jak sie ma ta pewnosc a ja raczej ja mam ze nie jest napewno w ciazy to jest lepiej ale jakos do konca nie moge przekonac jej.
przez petting u nas nie doszlo do wytrysku takze chyba nie mozliwe bylo zaplodnienie jeszce przez majtki lub bokserki ? chce to wiedziec poprostu zeby ja uspokoic bo wedlug mnie nie ma takiej mozliwosci. jakies 5 miesiecy temu brała tabletki na regulacje okresu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bluestone1
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lut 14, 2006 2:54 am Temat postu: |
|
|
Petting to początek poznawania strach przed ciążą ciągnie się tutaj okropnie z braku wiedzy na temat jak może i jak dochodzi do zapłodnienia ( nie chodzi mi tutaj o prostą teorię a o to jak plemniki wędrują i jakie MUSZĄ mieć warunki do wędrowania i zapłodnienia jajeczka!!!) Słuchaj młode dziewczyny beztrosko nawet przy - 20 ubierają stringi biodrówki itd wystarczy moment a tu nagle pojawia się zapalenie które wstrzymuje okres . Stres z kolei wywołuje albo wstrzmuje okres zależy od kobiety (każda jest inna) posłuchaj ... w spermie są plemniki i przy wzwodzie członka przed stosunkiem równiez ( w tzw kropelce) ale plemniki muszą znaleźć się w środowisku takim aby mogły "wędrować " czyli w szyjce macicy odpowiedniej temperaturze itd. Pamiętaj że jeżeli podrzażniacie się ( petting ) i nie ma penetracji to nie ma możliwości aby plemniki nie wiem przeskoczyły od Ciebie z Twojego uda do niej podczas wytrysku !!! poczytajcie (nie na forum) pojęcia petting , penetracja , zapłodnienie!!! Jezeli Twoja Kobieta brała tabletki na regulację okresu to musiała być przyczyna brania tabletek i nie zostało to przez nie uregulowane!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto Lut 14, 2006 3:57 pm Temat postu: |
|
|
nie bylo wytrysku czyli chyba nie ma mozliwosci ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kobietka Gość
|
Wysłany: Sro Kwi 05, 2006 5:28 pm Temat postu: |
|
|
Hej mam problemik, z facetem ktorym znamy się 3 lata ale spotykamy sporadycznie uprawialismy petting, on mnie piescil a ja niesmiale jego, jestem niedoswiadczona, bardzo boje sie, ze moglam zajsc w ciaze trwalo to bardzo krotko, poniewaz on ma kobiete z ktora nie jest szczesliwy a ja poprostu mialam bariere i powiedzialam dosc ;/ teraz mam wrazenie ze cos sie ze mna dzieje brzuszek mi sie powieksza od jakiegos czasu boli mnie glowa i czasami mam zawirowania ;/ czy to mozliwe zebym byla w ciazy?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Kwi 05, 2006 7:08 pm Temat postu: |
|
|
To co opisujesz bardziej pasuje na zakłopotanie, niż na ciąże.
Do ciąży może dojść w określony sposób:
http://www.biomedical.pl/forum/jak-dochodzi-do-zaplodnienia-vt426.html
Musi być naprawde możliwe przeniesienie spermy do dróg rodnych kobiety. Nie licz na cód plemnika "rambo" że po 4 godzinach na ręce, raz potrzesz o wargi i już w ciazy. Takie wszelkiego typu próby wrzenia własnych torei zaplodnienia, zazwyczaj przynąsz tylko stres.
Stres jest naprawde genialnym sprawcą róznych problemów, tez takich które opisujesz.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gość123 Gość
|
Wysłany: Sob Kwi 29, 2006 2:17 pm Temat postu: |
|
|
hmm |