Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

petting a ciaza

Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
chlopak
Gość

PostWysłany: Pon Lut 13, 2006 1:14 pm    Temat postu: petting a ciaza Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam takie male pytanko odnosnie pettingu czy przez petting mozna zajsc w ciaze bo moja dziewczyna sie martwi ze jest w ciazy bo o 4 dni spoznia jej sie okres a wczesniej miala go roznie nie kochalismy sie ani podczas pettingu nie doszlo do wytrysku nasienia . Caly czas mielismy na sobie bokserki i majtki tylko czasem zdejmowane. Wczesniej dziewczyna brała tabletki na regulacje okresu poniewaz raz miala okres przez 3 tyg. prosba o odp
Moze to jest zwiazane ze stresem bo miala napiety program szkolny przed feriami a teraz jest luz lub z drobna zmiana wagi
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Lut 13, 2006 1:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak stres potrafi przesunąć okres. Nie tylko przed egzaminami ale też przed niechcianą ciażą czy obawą o brak akcetacji - gdy zaczyna sie spotykać z nowym partnerem (bądz wogóle zaczyna swoje życie erotyczne).

Co do wagi to może nie tak bardzo, chodz zmiana diety (składu, ilości, pory posiłków też może mieć wpływ)

Polecam temat:
http://www.biomedical.pl/forum/ile-przy-peetingu-vt693.html
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Gość

PostWysłany: Pon Lut 13, 2006 2:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie raczej akceptacja nie wchodzi w gre poniewaz jestesmy juz razem od roku
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Lut 13, 2006 2:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powodów może być wiele Wink

Porozmawiaj z nią - nie o miesiączce ale o tym co siedzi w jej glowie Wink postaraj sie zrozumieć i nie oceniaj (to trudna sztuka) podciązysz ją troche Wink Być może za jakiś czas (albo nawet w tej jednej rozmowie) powie Ci co ją gryzie, jak by chciała to rozwiązać Wink
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pon Lut 13, 2006 10:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale ja juz z nia rozmawialem i raczej mi wszystko mowi co ja trapi itp tylko ze martwi sie brakiem miesiaczki a jak ona sie martwi to i ja sie martwie i zawsze jak sie ma ta pewnosc a ja raczej ja mam ze nie jest napewno w ciazy to jest lepiej ale jakos do konca nie moge przekonac jej.
przez petting u nas nie doszlo do wytrysku takze chyba nie mozliwe bylo zaplodnienie jeszce przez majtki lub bokserki ? chce to wiedziec poprostu zeby ja uspokoic bo wedlug mnie nie ma takiej mozliwosci. jakies 5 miesiecy temu brała tabletki na regulacje okresu.
Powrót do góry
bluestone1

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lut 14, 2006 2:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Petting to początek poznawania strach przed ciążą ciągnie się tutaj okropnie z braku wiedzy na temat jak może i jak dochodzi do zapłodnienia ( nie chodzi mi tutaj o prostą teorię a o to jak plemniki wędrują i jakie MUSZĄ mieć warunki do wędrowania i zapłodnienia jajeczka!!!) Słuchaj młode dziewczyny beztrosko nawet przy - 20 ubierają stringi biodrówki itd wystarczy moment a tu nagle pojawia się zapalenie które wstrzymuje okres . Stres z kolei wywołuje albo wstrzmuje okres zależy od kobiety (każda jest inna) posłuchaj ... w spermie są plemniki i przy wzwodzie członka przed stosunkiem równiez ( w tzw kropelce) ale plemniki muszą znaleźć się w środowisku takim aby mogły "wędrować " czyli w szyjce macicy odpowiedniej temperaturze itd. Pamiętaj że jeżeli podrzażniacie się ( petting ) i nie ma penetracji to nie ma możliwości aby plemniki nie wiem przeskoczyły od Ciebie z Twojego uda do niej podczas wytrysku !!! Exclamation poczytajcie (nie na forum) pojęcia petting , penetracja , zapłodnienie!!! Jezeli Twoja Kobieta brała tabletki na regulację okresu to musiała być przyczyna brania tabletek i nie zostało to przez nie uregulowane!!!
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Wto Lut 14, 2006 3:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie bylo wytrysku czyli chyba nie ma mozliwosci ?
Powrót do góry
kobietka
Gość

PostWysłany: Sro Kwi 05, 2006 5:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej mam problemik, z facetem ktorym znamy się 3 lata ale spotykamy sporadycznie uprawialismy petting, on mnie piescil a ja niesmiale jego, jestem niedoswiadczona, bardzo boje sie, ze moglam zajsc w ciaze trwalo to bardzo krotko, poniewaz on ma kobiete z ktora nie jest szczesliwy a ja poprostu mialam bariere i powiedzialam dosc ;/ teraz mam wrazenie ze cos sie ze mna dzieje brzuszek mi sie powieksza od jakiegos czasu boli mnie glowa i czasami mam zawirowania ;/ czy to mozliwe zebym byla w ciazy??
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Kwi 05, 2006 7:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To co opisujesz bardziej pasuje na zakłopotanie, niż na ciąże.

Do ciąży może dojść w określony sposób:
http://www.biomedical.pl/forum/jak-dochodzi-do-zaplodnienia-vt426.html

Musi być naprawde możliwe przeniesienie spermy do dróg rodnych kobiety. Nie licz na cód plemnika "rambo" że po 4 godzinach na ręce, raz potrzesz o wargi i już w ciazy. Takie wszelkiego typu próby wrzenia własnych torei zaplodnienia, zazwyczaj przynąsz tylko stres.

Stres jest naprawde genialnym sprawcą róznych problemów, tez takich które opisujesz.

Pozdrawiam Smile
Powrót do góry
gość123
Gość

PostWysłany: Sob Kwi 29, 2006 2:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3