Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gosciu Gość
|
Wysłany: Czw Maj 11, 2006 12:45 pm Temat postu: pytanko |
|
|
ocieralem palec o wejscie do pochwy partnerki przed calym zdarzeniem bylem oddac mocz i mam schize ze plyn ktory nastepuje przed wytryskiem mogl dostac mis ie na palce aczkolwiek po za wwejsciem do pochwy dalej nie wedrowalem czy moga byc jakeis tego konsekwnecje ciazowe>?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Netka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Maj 11, 2006 12:46 pm Temat postu: |
|
|
Absolutnie nie Nie musisz się niczego obawiać Pozdrawiam i powodzenia. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gosciu Gość
|
Wysłany: Czw Maj 11, 2006 12:47 pm Temat postu: pytanko2 |
|
|
nie bede sie pytal czy w 100% bo napiszesz 120% chcialem tylko spytac czy to napewno i napewno nie mam czyms ie zamartwiac?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Netka
|
Wysłany: Czw Maj 11, 2006 1:40 pm Temat postu: |
|
|
Na pewno nie masz się czym martwić Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anetaa Gość
|
Wysłany: Sro Cze 07, 2006 7:34 pm Temat postu: |
|
|
Ja mam takie pytanko. Uprawiałam ze swoim chłopakiem petting, doszło do wytrysku i dotknął ręką spermy...Po tym nie dotykał mnie w tamtych oklicach [pochwy] zasneliśmy dopiero po kilku godzinach około 7 kiedy wstaliśmy zaczął mnie tam dotykać [ nie umył rąk] nie ma prawa dojść do zapłodnienia prawda?
Jestem na 99,9% pewna że jest to niemożliwe, ale chce się upewnić tutaj, bo czytając tematy widze, że są tutaj dojrzali ludzie.
Dziękuje z góry za odpowiedź.
Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mama Julki Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Cze 07, 2006 9:39 pm Temat postu: |
|
|
Nie ma takiej szansy!Najmniejszej.Mozesz byc spokojna!Mozesz rowniez poczytac sobie tutaj jak dochodzi do zaplodnienia.Nie denerwuj sie tym.Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
rafał Gość
|
Wysłany: Czw Cze 22, 2006 11:42 pm Temat postu: |
|
|
Ja mam podobny problem uprawiałem z dziewczyną petting nie doszło do wytrysku potem poszedłem oddać mocz (nieumyłem rąk) i dotykałem rekami penisa po czym zacząłem spowrotem zabawe miałem palce głąboko w jej pochwie ale nigdy nie doszło do wyrtusku spermy, teraz spuźnia się jej okres, czy mogła zajść w ciążę proszę o pomoc!!!!!! aha i czy wystarczy umyć ręce mydłem żeby zabić plemniki które mogą się na nich znajdować???? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Martaa Gość
|
Wysłany: Pią Cze 23, 2006 12:17 pm Temat postu: . |
|
|
Rafał skoro nie doszło do wytrysku nie macie się czego obawiać napewno do niczego nie doszło, na pewno Twoja dziewczyna nie jest w ciąży...Spokojnie, nie masz się czym denerwować .
A to, że Twojej kobiecie spóźnia się okres może być spowodowane, nerwami, osłabieniem organizmu... Brak miesiączki to nie tylko znak, że dziewczyna jest w ciąży .
Spokojnie.Pewnie niedługo dostanie.
Tak wystarczy umyć ręce mydłem Tylko dokładnie
Pozdrawiam
Marta.
P.S Tylko bez nerwów |
|
Powrót do góry |
|
|
|
on Gość
|
Wysłany: Sro Cze 28, 2006 11:51 am Temat postu: |
|
|
ja mam takie pytanie dość podobe... uprawiałem z dziewczyną petting nie doszło do wytryszku ale byłem bardzo podniecony puxniej oddałem mocz, czy wtedy na moich palcach mogło zostać coś płynu przedwytryskowego, on sie niewydostał na zewnątrz chodzi mi o to czy mocz mugł go wypłukać, a i jeszcze jedno czy mocz jest srodowiskiem sprzyjającym dla plemników czy raczej je zabija?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|