Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gość123 Gość
|
Wysłany: Sob Kwi 29, 2006 2:18 pm Temat postu: |
|
|
nawet jak ma się troche spermy na palcach i przetrze się nim narządy zewnętrzne? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Jah
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 29, 2006 6:01 pm Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem plemnik taki musiałby dostać sie do samej pochwy.
Zresztą jak napisał Paweł - plemniki "RAMBO" nie istnieją
Miałem już wiele sytuacji że sperma "ocierała się" o narządy partnerki i do zapłodnienia nigdy nie doszło. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
monia3 Gość
|
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 8:36 am Temat postu: problem:((( |
|
|
hej!!mam maly problem okolo stycznia/lutego uprawialam z chlopakiem petting martwie sie poniewaz....podczas tego co prawda nie pozwolilam mu sie dotykac w miejscach intymnych ale jak ja mu "ssalam" dotykalam swoich narzadow plciowych->jednak przed tym umylam dokladnie rece-czy jest to mozliwe aby zaszla w ciaze??
[zakaz linkowania na forum]
co prawda po tym w lutym miala normalny okres ale teraz jest maj i jeszcze nie dostalam okresu!!
co prawda w miedzyczasie (tj.od lutego do maja) miala troszke stresow tzn.egzaminy itd!!
prosze o odpowiedz! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 9:35 am Temat postu: |
|
|
Stres potrafi bardzo dużo, takie przesunięcie okresu dla niego to nic trudnego.
Jeżeli niepokoi Cie to idz do lekarza.
Nie ma plemników "rambo" jeżeli umyłaś dokłądnie ręce to nie ma co wymyślać jakiś naciąganych histori
Dużo spokoju i upewnienie sie, najleiej poprzez wizyte u lekarza.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
monia3 Gość
|
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 11:01 am Temat postu: |
|
|
ja juz sama nie wiem !!szczerze powiem ze bola mnie jajniki jak przed okresem ostatnio mialam plamienie...nie wiem co sie dzieje a nie za bardzo chce isc do lekarza bo on przepisze mi tylko tabletki....!!co robic???sadzisz ze przesadzam z ta ciaza?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 11:36 am Temat postu: |
|
|
Szkoda że nie rozmawiasz o tym z partnerem. (nie napisałaś czy to zrobiłaś czy nie i z jakich powodów - oczywiście masz prawo do prywatności i nie musisz tego pisać )
Rozmowa z partnerem czy kimś kolwiek kto jest godny zaufania oraz widzi sie go to naprawde dużo. Niby nie pozorne ale skuteczne
Ja bym jednak namawiał Cie a wizyte u lekarza. Skoro twój lekarz Ci nie odpowiada, zapytaj koleżanki, siostre albo mama/ciocie o jakiegoś miłego lekarza który rozmawia i słucha a nie tylko wypisuje recepty.
Raz rozpoczęte wachania tego typu ciężko zatrzymać, trzeba poprostu wyjaśnić raz a porządnie jaki jest stan faktyczny.
Szczerze to ja ostanio też odwiedzam lekarzy (akurat nie z dolegliwościami intymnymi) chodz też troche wstydu było zawarte w tym wszystkim.
Dobrze jednak zę poszłem, tak to bym pewnie do dzisiaj nie wiedział czy to coś poważnego czy przejdzie za pare dni, no i męczył bym sie fizycznie i psychicznie.
Troszke na początku nieswojo sie czułem, ale okazało sie że to wcale nic powaznego jeżeli jest leczone. 3 dni pomeczyłem sie no i dzisiaj czuje sie już całkiem dobrze.
Wiem co to było, wiem jak temu zapobiegać.
Niedość że ból fizyczny przeszedł to siedze spokojnie sobie teraz. No może troche mniej spokojnie bo nie moge wychodzić na słońce jeszcze a pogoda jest przecudna, ale to naprawde duża ulga wiedzieć co jest grane.
Myśle że Ty też za pare dni odetchniesz z ulgą i poczujesz sie lepiej. Zaśniesz sobie spokojnie i słodko w łóżku a rano obudzisz sie i pomyślisz "piękny dzień jak ślicznie jest" bez żadnego zamartwiania sie co dale i co to sie dzieje.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Jah
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Maj 03, 2006 9:32 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyny nie przesadzajcie - nie jesteście wiatropylne.
Taka moja mało inteligentna puenta - wnioski wyciągnijcie same.
Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
monia3 Gość
|
Wysłany: Czw Maj 04, 2006 3:44 pm Temat postu: |
|
|
dzieki....jak narazie boli mnie tylko brzuch....ale czekam z niecierpliwoscia na okres...daje sobie tydzien jak nie dostane to ide do lekarza....czuje jakbym miala w piersiach kamienie!!
pozdrawiam was serdecznie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
monia3 Gość
|
Wysłany: Pią Maj 05, 2006 4:08 pm Temat postu: |
|
|
witajcie!!!!!!dobra nowina NIE JESTEM W CIAZY!!!!ale na drugi raz zastanowie sie dwa razy zanim cos zrobie!!a teraz pozostaje mi tylko wizyta u lekarza,chce sie dowiedziec dlaczego nie mam okresu!!pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Maj 05, 2006 5:00 pm Temat postu: |
|
|
Czyli ten stres przyczynił sie czemuś dobremu