Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Petting?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 22, 23, 24  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Gru 15, 2007 6:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moi rodzice tez sa spoko Smile nie ma problemu zebym pojechala z moim chlopakiem gdzies sama lub zebysmy zostali sami w domu, ostatnio nawet moja mama powiedziala mi ze tata na nocke w pracy , ona do dziadkow idzie nocowac wiec chata wolna i niech moj Plutek nocuje u mnie Smile
jednak to nie zmiania faktu ze uwazaja tylko sex po slubie, ze moja mama mysli ze jestem jeszcze dziewica - jakbym jej powiedziala ze juz sie kochamy to byla by w szoku chyba Rolling Eyes
zreszta z jednej strony pozwala na takie chece a z drugiej znowu ma swoje poglady wiec ja chyba mysle ze ona juz wie a po prostu ze mna o tym nie rozmawia Smile

A teraz koniec offtopu bo zchodzimy z tematu.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Karolcia2601

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Gru 15, 2007 11:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ojej...ja to juz mam straszny metlik w głowie...bo to jest tak...strasznie bym sie chciała kochać ze swoim chłopakiem,znaczy przezyc swój pierwszy raz własnie z nim bo naprawde go kocham...jestesmy ze soba dwa lata,jednak: mam 15 lat i uwazam ze to chyba troszke za wczesnie głównie zwazajac na mozliwosc wpadki;/ ale inaczej tłumaczac to sobie dochodze do wniosku ze do wpadki nie dojdzie po odpowiednim zabezpieczeniu...

kolejna sprawa własnie mama: gdyby sie dowiedziala że współzyje to by chyba ślepej furi dostała! Oczywiscie nie musi wiedziec,tak jest z reguły a przynajmniej nie teraz:)

No i postanowienie na koniec: mysle ze powinnam zrobic to niewczesniej niz majac 16-17 lat...czy to odpowiedni wiek? czy jesli zrobiłabym to w wieku 16 czy tych 15 lat to cos złego? Smile
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Gru 15, 2007 11:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

"16 lat mój pierwszy raaaz... z twarzą..." lala Very Happy

a tak serio, to to zależy od psychiki i przekonań. nie da się określić danego wieku, jedne dziewczyny w wieku 16stu lat stwierdzą, ze to już pora a inne w wieku 25ciu lat Wink i ani jedno ani drugie nie jest złe, grunt to nie robić nic wbrew sobie i nie mieć wątpliwości.
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Gru 15, 2007 11:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Karolcia to zalezy tylko od Ciebie i Twego nastawienia. tzn od faceta tez,ale w duzej mierze Ty musisz byc psychicznie gotowa. matka nie musi wcale wiedziec ze podjełas wspołzycie, tym bardziej ze nie robisz tego z byle kim, tylko z facetem,z ktorym jestes 2 lata Smile. jesli poczujesz ze to własnie ta chwila to poprostu to zrob. jestem pewna ze nie bedziesz tego załowała.
a w ciazy wcale nie musisz byc. naczytałas sie na forum o metodach antykoncp. i napewno sobie poradzisz Smile Razz.
Czasem 20letnie dziewczyny czekaja ze zrobieniem "tego" kroku, wiec nie ma reguły czy bedziesz miala 16, 18 czy 20 kilka lat. powodzonka zycze i udanego przytulania Razz

pituszka napisał:
moi rodzice tez sa spoko Smile nie ma problemu zebym pojechala z moim chlopakiem gdzies sama lub zebysmy zostali sami w domu[/color]

Pituszka przeciez nie masz 12 lat zeby Cie zamknac w pokoju i nie wypuszczac Razz. Rodzice maja do Ciebie zaufanie i dlatego tak sie zachowuja Razz myslisz ze jakbys była z chłopem kilka tygodni i przyprowadzila go do domu to by zostawili Wam chate? a tak Pluta znaja Razz moze chca juz zostac dziadkami? Razz Razz

Powrót do góry
Karolcia2601

PostWysłany: Sob Gru 15, 2007 11:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope , emilka bardzo wam dziekuje...napewno niebede załowała ale dokładnie sie do tego przygotuje:)

no i mam kolejne pytanie ( te forum to mój ANIOŁ STRÓŻ,a tak własciwie to wy dziewczynki,niewiem co bym bez was zrobiła naprawde wasze rady bardzo mi pomagaja:) )

Czy to sie jakos czuje...ze to ta chwila? że jest sie juz gotowym na to? a jesli sie nie jest gotowym to tez sie czuje?

poprostu w watpliwosci wpedzaja mnie jeszcze ludzie,którzy mówia: ,,aaa 15 latka-16 latka uprawiałą sex,to napewno -----,puszcza sie,jak tak wogóle mozna w tym wieku" - i załozenie ze taka to juz odrazu niewiadomo co..;/;/;/;/ dziwne uczucie...i plotki
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Nie Gru 16, 2007 11:20 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja moge Ci powiedziec ze ja czulam ze nadszedl ten czas Rolling Eyes Pierwszy raz kochalam sie z moim chlopakiem w dzien, w ktory minelo dokladnie pol roku jak jestesmy razem Exclamation Mialam wtedy skonczone 18 lat Smile i wczesniej duzo rozmawialismy na temat seksu. Jest pierwszym z ktorym sie kochalam wiec to tez ma dla mnie znaczenie. Wiem ze on napewno chcila wczesneij sie kochac, ale czekal na mnie..az ja bede gotowa. Choc czasem mialam wrazenie ze jest mu przykro ze ja jeszcze nie chce.. no coz Embarassed ale uwazam ze warto bylo poczekac Exclamation Wiec poczekaj az Ty bedziesz gotowa a wtedy wszystko bedzie piekne:) i nie przejmuj sie blagam tymi glupimi tekstami..kazdy ma inna psychike i kazdy podejmuje decyzje bo ma swoj WŁASNY rozum o tak Smile
Powrót do góry
Karolcia2601

PostWysłany: Nie Gru 16, 2007 12:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No tak:) Ale Ty miałaś 18 lat...Smile a ja sie obawiam tego ze jesli zrobie to w wieku 15-16 to poprostu wyjdzie na to ze jak mozna w tym wieku,ze to głuppota,ze za wczesnie...Sad eh i to własnie o to chodzi...

Oczywiscie poczekam az bede gotowa:)
Powrót do góry
WamPia

PostWysłany: Nie Gru 16, 2007 4:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jak dla mnie to powinnaś jeszcze poczekać. Macie czas Wink
Ale oczywiście najważniejsze jest Twoje podejście i fakt, czy będziesz gotowa Wink
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Gru 16, 2007 4:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja uwazam ze nie musi czekac do 18stki Smile przeciez sa dziewczyny w wieku 16-17 lat ktore mysla juz powaznie i konsekwentnie Smile
Karolcia- wcale nie uwazam ze w 15lat jesli podejmiesz wspołzycie to sie puszczasz! słabooo....robisz to z człowiekiem ktorego kochasz a nie z kim popadnie... Rolling Eyes . mozna i czekac do slubu,ze wzgl .na wiare,ale ja tam nie uwazam to za grzech. Jesli jest z milosci to nie ma w tym nic złego Smile
Skad wiesz ze to juz?
Hmmm....ja to rozumiem tak: podczas pieszczot, całowania, romantycznego nastroju nadchodzi ten moment ze chcielibyscie sie posunac krok dalej. Jesli wtedy nie poczujesz oporu (ze moze za wczesnie, boje sie tego i tamtego, co ludzie powiedza, czy bedzie bolało) to wiadomo ze zaraz "to" własnie sie stanie Smile. na poczatek radze pomału, spokojnie, dobrze sie "rozgrzejcie", daj działac wyobraźni Very Happy. jak masz obawy, opor, strach to znak ze jeszcze nie jestes gotowa. Mysle ze wszystko bedzie dobrze Smile nie teraz to potem sie uda. Widac ze jestes odpowiedzialna osoba i oboje zadbacie o bezpieczenstwo podczas sexu Razz powodzonka zycze i nie patrz na to co mowia inni. Rob to co sama czujesz i uwazasz za słuszne Smile ja mam gdzies opinie innych czy to za wczesnie czy za pozno. nie ich interes Smile Wink

Powrót do góry
Karolcia2601

PostWysłany: Nie Gru 16, 2007 5:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope w tym momecie biore sobie Twoje słowa głęboko do serca! Niewazne co mówia inni...wazne co ja czuje:) Jednak własnie dzis z mama poruszyłysmy temat pewnej dziewczyny która jest starsza odemnie o rok,i zeszło na temat sexu,mama sie zbulwersowała i powiedziała ze w tym wieku robić takie rzeczy( sex) to głupota...;/;/ Troszke mnie to wkurzyło,niepowiem...przykro mi ze moja mama ma takie podejscie do tego,bo ja własnie uwazam iz to zalezy od psychiki a nie własnie wieku:(

A propo zabezpieczenia...oczywiscie jesli juz zdecyduje sie na współzycie jak najbardziej mocno zadbam o zabezpieczenie bo to naprawde wazne Smile [/b]
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 22, 23, 24  Następny
Strona 17 z 24