Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Petting?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 22, 23, 24  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Karolcia2601

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Gru 17, 2007 11:48 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Postaram sie nie przejmowac zdaniem innych,choc łatwo niebedzie bo jestem osoba wrazliwa i wszystko biore za bardzo do siebie:( no ale dziekuje:* To prawda jeszcze troche poczekam:)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
puchatek

PostWysłany: Nie Mar 30, 2008 5:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie do dziewcząt, czy jak chłopak robi wam palcówke, jest to przyjemne do Was?

-----edited by emilka-----
temat przeniosłam do innego działu i tematu
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Nie Mar 30, 2008 9:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to zależy jak robi Wink Ale jak się trochę wprawi to tak Wink
Karolcia2601

PostWysłany: Sob Kwi 05, 2008 1:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hę no pewnie ze tak:)
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Kwi 05, 2008 2:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgadzam sie z kolezankami Wink

Powrót do góry
Justysiaaa

PostWysłany: Nie Kwi 06, 2008 1:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dla mnie osobiście nie jest to przyjemne Sad Nie wiem co jest ale u wejścia do pochwy ścianki mnie bolą przy dotyku właśnie mam zamiar wybrać się do lekarza by sprawdzić co jest nie tak. . . Sad
Justysiaaa

PostWysłany: Pon Kwi 07, 2008 1:17 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Karolcia przeczytałam ten temat od początku do końca Very Happy Masz 15 lat ja w Twoim wieku zaczełam się pieścić z chłopakiem ale miałam tak straszne obrzydzenie do robienia tego językiem że masakra...O seksie nie wspomnę. . . Teraz mam 17 lat Very Happy Chłopaka którego kocham najmocniej na świecie...Uprawiamy seks, pieścimy się na różne sposoby Wink I nie czuję żadnych wyrzutów sumienia. . . Na początku jak zaczynałam się pieścić z chłopakiem nasuwały się pytania:
- nie jestem za młoda?
-co powiedzieliby ludzie i rodzice gdyby się dowiedzieli?
- czy jestem napewno na to gotowa?

Z czasem dochodziłam że jestem gotowa i robiłam to Very Happy Potem przyszedł czas na wprawienie języczka w ruch Very Happy a wiedziałam że jetsem gotowa bo gdy o tym pomyślałam pieszcząć się z chłopakiem przestałam mieć obrzydzenie i jest ok. . . W końcu przyszły myśli
-czy to już pora na sex?
-nie będę żałować?
-napewno tego chcę?

Z czasem posuwaliśmy się coraz dalej i dalej i dalej aż w końcu doszło i do stosunku Wink Teraz gnębią mnie myśli o byciu mamuśką. . . Tak bardzo bym chciała ale niestety instynkt macierzyński musi poczekać Very Happy Pozdróffka Very Happy
blondyna1790

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Wto Kwi 08, 2008 4:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam problem amianowicie Smile chciałabym popieścic mojego chlopaka jezyczkiem (wiem ze on tego chce ) ale ja nie moge sie do tego przemoc.. co mam zrobic zeby sie przemoc??
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Wto Kwi 08, 2008 4:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nic Wink Nic na siłę, kiedyś sama zdecydujesz,że chcesz i już. To,że o tym myślisz to najlepszy dowód Smile
Karolcia2601

PostWysłany: Sro Kwi 09, 2008 8:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy ,,pieszczenie jezykiem" znaczy...wziasc go do buzii??Smile

JUSTYSIAAA- dziekuje...masz racje:* Bardzo mi pomógł Twoj post:*Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 22, 23, 24  Następny
Strona 19 z 24