Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
scarlett
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Nie Lip 16, 2006 7:45 pm Temat postu: |
|
|
w zwiazku z tym, ze temat byl zalozony przeze mnie, nadszedl czas podsumowania.... zatem uwazacie, ze moje obawy sa nie uzasadnione?
nawet jesli my bylismy nadzy, chlopak mial regularny wytrysk a wszystko znalazlo sie na miom brzuchu i piersiach...
A tak wogole czy ktos obliczyl ile zyja plemniki poza cialem kobitey i mezczyzny? _________________ scarlett |
|
Powrót do góry |
|
|
|
scarlett
|
Wysłany: Nie Lip 16, 2006 7:46 pm Temat postu: |
|
|
aaa i jeszcze jedno, czy was tez tak bola piersi na tydzien przed okresem?
Ja mam chyba z kamienia... _________________ scarlett |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Joey Gość
|
Wysłany: Nie Lip 16, 2006 10:01 pm Temat postu: |
|
|
Zaczynam sie bac
Zrobilam co prawda ten test dwa dni temu, ale zastanawiam sie teraz czy nie bylo za wczesnie? Co prawda na ulotce (BOBO) bylo napisane ze test wykrywa nawet 6dniowa ciaze ( u mnie bylo 12dni od stosunku ) i mozna go robic o kazdej porze dnia ( ja zrobilam ok poludnia ).
Dzisiaj od rana mam wszelkie objawy zapalenia pecherza. Boli mnie wszystko przy oddawaniu moczu, a na dodatek od jakichs 3godzin boli mnie caly brzuch jajniki pobolewaly mnie jak przed okresem, ale teraz czytam, ze to tez objaw ciazy. Boje sie.. sama nie wiem czego oczekuje, chyba pocieszajacego slowa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ria Gość
|
Wysłany: Pon Lip 24, 2006 4:42 pm Temat postu: |
|
|
Mnie przed okresem (kiedyś 2-4 dni przed, w ostatnim czasie nawet 10 dni przed) bolą i jajniki i piersi - te przede wszystkim przy dotyku... są strasznie wrażliwe. W 24 dniu cyklu miesiączka? Skoro mówisz, że masz nieregularne cykle, to znaczy, że możesz dostać o wiele później... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pon Lip 24, 2006 10:11 pm Temat postu: |
|
|
czesc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
niejednoznaczna
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sie 15, 2006 12:30 am Temat postu: Coś dziwnego.. Pomóżcie! |
|
|
Mam straszna prosbe..opowiedzcie na moje pytanie, gdyz sama nie wiem co mi jest:/
Boje sie, ze to ciaza..nigdy sie tak nie czulam:/ Ostatnio uprawialm petting z moim facetem.Lezalam obok niego a on mial wytrysk. I to spadlo na moje matki, ale one byly z dziurkami. Tylko, ze nie blisko pochwy. To stalo sie 17 dnia mies...a okres skonczyl mi sie gdzies..7 dnia. Potem w sierpniu mialam okres dzien wczesbiej,a le byl o wiele mniej obfity niz zazwyczaj,nie wiem czy to przez to, ze moglo dojsc do zaplodnienia, czy dlatego, ze bylam wowczas na wakacjach..malo spalam i byly straszne upaly,a wiec zmiana klimatu. Teraz bardzo boli mnie jedna strona plecow i mam dziwne uczucie w gardle..taki jaby mnie cos sciskalo.To nie jest bol, ale nie dam rady normlanie przelykac.Jest juz jakies 3tyg po tym zdarzeniu. zrobilam sobie niedwano test...wyszedl negatywny, ale nie wiem czy moge miec pewnosc:/ Prztylam wczesniej 2kg i mam nieco wiekszy brzuch:/ Co mam o tym wsytzkim myslec? czy to mozliwe abym byla w ciazy?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
|
Wysłany: Wto Sie 15, 2006 12:52 am Temat postu: |
|
|
nie nie jestes w ciazy ale idz do lekarza bo moze na cos jestes chora. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Sie 15, 2006 8:34 am Temat postu: |
|
|
To nie żadna ciąża, i ciesz sie ze akutrat do tej pory widzialaś tak malo o objawach jej Bo jak widać wszystko co mogło sie przydażyć interpretowałąś jako ciąże.
Po pierwsze to sperma musiala by sie dostać do twoich dróg rodnych - innej możliwości zapłodnienia nie ma i koniec Od tego to trzeba zacząć
Bół gardla to zwykłe letnie przeziębienie, rozregulowany okres to upały, błogie lenistwo oraz wypoczynek to te 2 kg
O wiele bardziej racjonalne wytłumaczenie jakźe normalnych zjawisk.
Poczytaj sobie dokładnie na forum jak jest możliwe zapłodnienie oraz jakie są objawy faktycznej ciąży.
Unikniesz w tedy niepotrzebnej paniki na następny raz
(informacje są w przyklejonych tematach u góry działu). |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dumbass Gość
|
Wysłany: Wto Sie 15, 2006 9:27 am Temat postu: ... |
|
|
z moim chłopakiem po prostu piescilismy sie, on nie wprowadził swojego członka do pochwy tylko dotykał nim jej, ale nie miał wytrysku, czy zapłodnienie było mozliwe |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sie 15, 2006 9:41 am Temat postu: |
|
|
Raczej nie.