Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
comet
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Maj 02, 2007 12:23 am Temat postu: cykle |
|
|
Cytat: | ech ale właśnie chodzi o to że antykoncepcja hormonalna nie wchodzi w moim wypadku nawet w gre... bo nie moge przyjmować hormonów. |
Nie miałem tego na myśli.
Jest tyle innych sposobów zabezpieczenia, że warto abyś wypracowała sobie metodę okreslania płodnych i nie płodnych dni.
Jak poznasz swój organizm, to nie będzie problemów. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Maj 02, 2007 10:35 am Temat postu: |
|
|
obliczanie dni niepłodnych i płodnych sa dobra metoda ,ale tylko jesli miesiaczkuje sie regularnie..nawet drobna pomyłka o 2 dni jest powodem do duzych zmian.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sro Maj 02, 2007 1:08 pm Temat postu: |
|
|
dlatego warto włączyć w to jeszcze obserwacje śluzu _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Maj 02, 2007 1:18 pm Temat postu: |
|
|
i temperature tez |
|
Powrót do góry |
|
|
|
thend
|
Wysłany: Sro Maj 02, 2007 9:28 pm Temat postu: |
|
|
Ja już od dłuższego czasu siebie obserwowałam i powiedzmy że mniej więcej potrafię wyczuć, wyliczyć (jakiekolwiek inne, trafne określenie) kiedy mam np owulację. Dostaje co miesiąc w pierwszy jej dzień bóli jajników. Byłam u ginekologa i powiedział mi że właśnie te bóle wynikają z rozpoczęcia jajeczkowania. Chcę tylko po prostu mieć coś więcej niż prezerwatywę. Tak dla pewności, że zrobiłam wszystko co mogłam jutro idę do apteki po krem albo żel. Zobaczymy co mi miła Pani aptekarka poradzi tylko powiedzcie czy nie robie dużego głupstwa... ostatki dni nie płodnych, prezerwatywa i środek plemnikobójczy... wiem ryzyko zawsze jest... tylko czy gigantyczne w tej sytuacji?
(nie ma to jak żółtodziób w sferze seksu )
a powiedzcie mi jeszcze jedno. Test ciążowy robi się w pierwszy dzień okresu? czy kiedy? wiem że to wszystko pisze na ulotce, ale można się zawsze spytać... znając mnie bez tej wiedzy tydzień po poleciałabym do apteki
Ech... jeszcze w piątek mam maturę z polaka ale wieczór zapowiada się naprawdę miło szykuje kolację przy świecach nie ma to jak odrobina romantyzmu hehe... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Maj 02, 2007 10:59 pm Temat postu: |
|
|
thend oo to zycze zeby było jak najmilej i najcudowniej
prezerwatywa+ zel napewno bardzo dobrze Was zabezpiecza.
Co do testu..to sa juz takie które wykrywaja ciaze po 6sciu dniach od zapłodnienia i nie musisz czekac miesiaca az przybedzie spodziewana miesiaczka.
Zycze jeszcze raz niezapomnianych chwil no i powodzenia na maturze połamania pior _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
thend
|
Wysłany: Czw Maj 03, 2007 8:33 pm Temat postu: |
|
|
Nie dziękuje co by nie zapeszyć jakoś to będzie!!! napisze później jakie wrażenia no i czy w ogóle do czegoś doszło.. bo to dalej wielka niewiadoma POZDRAWIAM |
|
Powrót do góry |
|
|
|
thend
|
Wysłany: Sob Maj 05, 2007 3:15 pm Temat postu: |
|
|
Masakra piękna kolacja, super klimat i sie zaczeło... Dobrze że z moim chłopakiem bierzemy wszystko z uśmiechem bo bym sie chyba zapadła pod ziemie... Kupiliśmy globułki bo żelu ani kremu nigdzie nie było... próbuje to włożyć i taki okropny ból i pieczenie że nie dało rady.... pewnie jestem uczulona na składnik bo po prostu... aż paliło załamana wracam mówie mu jaka jest sprawa... Mój ukochany odpowiada że mamy prezerwatywy ze środkiem plemnikobójczym więc spróbujmy... Założył prezerwatywe, włożył ćwierć członka i nagle... szybkie wycofanie i do mnie krzyczy że go piecze myślałam że umre... zdjął prezerwatywe i też chyba ma uczulenie... członek zrobił sie czerwony i gorący... na szczęście po jakimś czasie przestał piec, ale jest bardzo zaczerwieniony... no więc to chyba uczulenie bo co innego... o ironio innych prezerwatyw (normalnych bez jakiś dodatkowych szpejstw) nie mieliśmy przy sobie... totalna porażka ale ile śmiechu było to myślałam że padne.. całe szczescie że podeszlismy do tego tak luźno bo by było obojgu strasznie głupio mimo wszystko... pobawiliśmy sie troche i już nastepnym razem bedziemy wiedzień nieco więcej ech...
A z maturką chyba dałam rade... to dopiero 1/6 za mną Buziaki!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sob Maj 05, 2007 4:01 pm Temat postu: |
|
|
thend heheh to rzeczywiscie niezaciekawie.. Hmm napewno macie uczulenie..on na latex moze miec(chociaz nie jestem pewna) a TY na globulki..ale dziwna reakcja Moze sprobojcie z innej firmy,na forum jest temat jakie gumki sa najlepsze- radze poczytac
Ciesze sie ze mogłas sie skupic na zadaniach a nie myslec tylko o 1wszym razie powodzenia na kolejnych egzaminach kisses _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Łukasz992
|
Wysłany: Sro Lip 22, 2009 4:52 pm Temat postu: Pierwszy raz ;) |
|
|
Cześc w życiu każdego mężczyzny nadchodzi taki czas (chyba ,że sie padnie na wojnie) ,że odbywa sie pierwszy stosunek z kobietą i u mnie jest nie inaczej. Jednak mam dopeiro 17 lat i boje się ,że partnerka może zajść w ciąże to i również jej też pierwszy raz (tak mi mówi ;D). Jakich prezerwatyw użyć aby było bezpiecznie cena nie gra roli ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|