Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 9:28 pm Temat postu: |
|
|
A nie prościej poczekać do dni niepłodnych?
Z doświadczenia wiem, że tak będzie lepiej. Nie będziesz się aż tak stresować. A prezerwatywę i tak proponuję użyć...Nawet podczas stosowania kalendarzyka... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zzzz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sty 28, 2009 5:07 pm Temat postu: |
|
|
Ostatnio zmieniony przez zzzz dnia Pią Sty 30, 2009 11:52 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sro Sty 28, 2009 5:17 pm Temat postu: |
|
|
Nigdy na 100 % nie da sie wykluczyć ciąży . Zabezpieczyliście się wiec szanse są minimalne ale jeśli chcesz mieć pewność zrób test w dniu spodziewanej miesiączki. A jeśli chcesz wiedzieć wcześniej to najprościej jest udać sie na badanie krwi beta hcg . Wynik otrzymujesz tego samego dnia lub na drugi dzień. Jest wiarygodny. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
costa23
Wysłał podziekowań: 9 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Sro Sty 28, 2009 7:11 pm Temat postu: |
|
|
zzzz jeśli to był twój pierwszy raz możliwe że krwawienie było wywołane przerwaniem błony dziewiczej jeśli nic nie pękło bo kochaliście się z gumką to w ciąży nie będziesz _________________ powrót..na jak długo??where is sens??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zzzz
|
Wysłany: Sro Sty 28, 2009 8:57 pm Temat postu: |
|
|
Ostatnio zmieniony przez zzzz dnia Pią Sty 30, 2009 11:50 am, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sro Sty 28, 2009 10:10 pm Temat postu: |
|
|
zzzz oczywiscie przeziebienie moze spowodowac opoznienie, stres rowniez. Jesli zazywasz antybiotyki to 100% okres Ci sie spoznia z ich powodu. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
czarnulka7
|
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 10:29 pm Temat postu: Chce zacząć współżycie z chłopakiem ale... |
|
|
Chce zacząć współżycie z chłopakiem, jestesmy ze sobą ponad rok , Jestem dziewicą a on prawiczkiem. Okres miałam 15 stycznia i trwał 4 dni, mój cykl trwa 28 dni. Nasz pierwszy raz ma byc w tą sobote. Czy zabezpieczenie jedynie prezerwatywą wystarczy? Co zrobić by sie nie stresowac? i jaka pozycja na 1 raz jest najlepsza?
ponieważ dużo pytań w jednym, to przyłączam do tematu, związanego z pierwszym razem. emilka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 10:37 pm Temat postu: |
|
|
Czarnulka w sobote bedzie ostatni dzien plodny ale sadze ze prezerwatywa powinna wystarczyc. Co zrobic zeby sie nie stresowac? Hmm dobra kolacja, odpowiedni nastroj - moze jakies swieczki, jesli jestescie pelnoletni moze jakies winko , oczywiscie nie w duzej ilosci bo efekt moze byc odwrotny.... wiadomo dla was obojga do duzy stres jesli oboje nie macie doswiadczenia, grunt to dobry nastroj a reszta pojdzie jak z platka.
Co do pozycji to na 1 raz polecam klasyczna, podloz sobie pod pupe najlepiej poduszke, wtedy blona bedzie bardziej napieta i bedzie latwiej przerwac. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
czarnulka7
|
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 11:02 pm Temat postu: |
|
|
Tak jesteśmy pełnoletni, 2 na przodzie juz jest dziękuje za porade... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kachnaa
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lut 15, 2009 2:18 am Temat postu: Kachnaa |
|
|
no nie wiem zazwyczaj gdy robisz to pierwszy raz to nie powinnaś zajśc w ciąży najlepiej zrób sobie test !
pozdro |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|