Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

pierwszy raz

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sob Sty 24, 2009 9:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A nie prościej poczekać do dni niepłodnych?

Z doświadczenia wiem, że tak będzie lepiej. Nie będziesz się aż tak stresować. A prezerwatywę i tak proponuję użyć...Nawet podczas stosowania kalendarzyka...
zzzz

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Sty 28, 2009 5:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Crying or Very sad

Ostatnio zmieniony przez zzzz dnia Pią Sty 30, 2009 11:52 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sro Sty 28, 2009 5:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nigdy na 100 % nie da sie wykluczyć ciąży . Zabezpieczyliście się wiec szanse są minimalne ale jeśli chcesz mieć pewność zrób test w dniu spodziewanej miesiączki. A jeśli chcesz wiedzieć wcześniej to najprościej jest udać sie na badanie krwi beta hcg . Wynik otrzymujesz tego samego dnia lub na drugi dzień. Jest wiarygodny.

Powrót do góry
costa23

Wysłał podziekowań: 9
Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Sro Sty 28, 2009 7:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zzzz jeśli to był twój pierwszy raz możliwe że krwawienie było wywołane przerwaniem błony dziewiczej Wink jeśli nic nie pękło bo kochaliście się z gumką to w ciąży nie będziesz Wink
zzzz

PostWysłany: Sro Sty 28, 2009 8:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Very Happy

Ostatnio zmieniony przez zzzz dnia Pią Sty 30, 2009 11:50 am, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sro Sty 28, 2009 10:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zzzz oczywiscie przeziebienie moze spowodowac opoznienie, stres rowniez. Jesli zazywasz antybiotyki to 100% okres Ci sie spoznia z ich powodu.

PostWysłany: Czw Sty 29, 2009 10:29 pm    Temat postu: Chce zacząć współżycie z chłopakiem ale... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chce zacząć współżycie z chłopakiem, jestesmy ze sobą ponad rok , Jestem dziewicą a on prawiczkiem. Okres miałam 15 stycznia i trwał 4 dni, mój cykl trwa 28 dni. Nasz pierwszy raz ma byc w tą sobote. Czy zabezpieczenie jedynie prezerwatywą wystarczy? Co zrobić by sie nie stresowac? i jaka pozycja na 1 raz jest najlepsza?

ponieważ dużo pytań w jednym, to przyłączam do tematu, związanego z pierwszym razem. emilka
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Czw Sty 29, 2009 10:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czarnulka w sobote bedzie ostatni dzien plodny ale sadze ze prezerwatywa powinna wystarczyc. Co zrobic zeby sie nie stresowac? Hmm dobra kolacja, odpowiedni nastroj - moze jakies swieczki, jesli jestescie pelnoletni moze jakies winko Wink , oczywiscie nie w duzej ilosci bo efekt moze byc odwrotny.... wiadomo dla was obojga do duzy stres jesli oboje nie macie doswiadczenia, grunt to dobry nastroj a reszta pojdzie jak z platka.
Co do pozycji to na 1 raz polecam klasyczna, podloz sobie pod pupe najlepiej poduszke, wtedy blona bedzie bardziej napieta i bedzie latwiej przerwac.

PostWysłany: Czw Sty 29, 2009 11:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak jesteśmy pełnoletni, 2 na przodzie juz jest Smile dziękuje za porade...
Powrót do góry
Kachnaa

PostWysłany: Nie Lut 15, 2009 2:18 am    Temat postu: Kachnaa Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no nie wiem zazwyczaj gdy robisz to pierwszy raz to nie powinnaś zajśc w ciąży najlepiej zrób sobie test !
pozdro
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Następny
Strona 3 z 11