Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Plastik. Groźny?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Nałogi
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
smerfetka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Lut 15, 2007 10:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ty chyba juz masz uszkodzony układ nerwowy Laughing Proponuje prywatna wizyte u psychiatry Razz Gdyby zmywacz był taki grozny to nie sprzedawany bylby w sklepach. To co ty wypisujesz to smiech na sali .. Laughing
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Czw Lut 15, 2007 11:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przepraszam, a to , że co druga trzynastolatka na forum pyta czy plemniki przechodzą przez ubranie śmiechem nie jest? Wink

Nie, zmywacz nie jest szkodliwy. Smile Nawet jak zmywa się paznokcie z bliska. Ma nieprzyjemny, drażniący zapach, to wszystko. Smile Musiałbyś wdychać g bardzo długo, żeby był szkodliwy. Smile
nooise

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Lut 15, 2007 11:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale ponoc zawiera szkodliwy aceton. To mnie gnebi wlasnie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pią Lut 16, 2007 12:08 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zawiera, ale ten aceton nie jest szkodliwy w tym momencie. Smile Na pewno nie w tak małej dawce i "przyjmowany" przy zmywaniu paznokci! Nawiasem mówiąc przed chwilą zmywałam sobie te u nóg i nic mi nie jest. Nie czuję się źle, ani nie mam zawrotów głowy. Smile

Nooise jutro wyjeżdżam na cały tydzień i nie będę mogła Ci opowiadać o swoich życiowych doświadczeniach ze zmywaczem ani bateriami, więc postaraj się uspokoić. Życzę powodzenia! Smile
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Nałogi Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3