Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
smerfetka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lut 15, 2007 10:09 pm Temat postu: |
|
|
Ty chyba juz masz uszkodzony układ nerwowy Proponuje prywatna wizyte u psychiatry Gdyby zmywacz był taki grozny to nie sprzedawany bylby w sklepach. To co ty wypisujesz to smiech na sali .. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Czw Lut 15, 2007 11:21 pm Temat postu: |
|
|
Przepraszam, a to , że co druga trzynastolatka na forum pyta czy plemniki przechodzą przez ubranie śmiechem nie jest?
Nie, zmywacz nie jest szkodliwy. Nawet jak zmywa się paznokcie z bliska. Ma nieprzyjemny, drażniący zapach, to wszystko. Musiałbyś wdychać g bardzo długo, żeby był szkodliwy. _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nooise
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lut 15, 2007 11:32 pm Temat postu: |
|
|
Ale ponoc zawiera szkodliwy aceton. To mnie gnebi wlasnie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pią Lut 16, 2007 12:08 am Temat postu: |
|
|
Zawiera, ale ten aceton nie jest szkodliwy w tym momencie. Na pewno nie w tak małej dawce i "przyjmowany" przy zmywaniu paznokci! Nawiasem mówiąc przed chwilą zmywałam sobie te u nóg i nic mi nie jest. Nie czuję się źle, ani nie mam zawrotów głowy.
Nooise jutro wyjeżdżam na cały tydzień i nie będę mogła Ci opowiadać o swoich życiowych doświadczeniach ze zmywaczem ani bateriami, więc postaraj się uspokoić. Życzę powodzenia! _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|