Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
olaa22
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Paź 30, 2006 9:11 pm Temat postu: po poronieniu |
|
|
2 lata temu poronilam w 8 tygodniu ciaze blizniacza, lekarz powiedzial ze jedno jajo zaniklo zamoistne <?> drugie to bylo puste jajo plodowe? co to znaczy ? czy jestem dolna zajscznowu w ciaze , donosic ja , i urodzic zdrowe dziecko ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Paź 30, 2006 9:22 pm Temat postu: |
|
|
to oznacza ze jedno zostało wchłonięte przez organizm a drogie nie było zapłodnione-nie było w nim rozwijającego się zarodka
sądze ze nie powinnaś mieć problemow z kolejną ciążą |
|
Powrót do góry |
|
|
|
olaa22
|
Wysłany: Pon Paź 30, 2006 9:38 pm Temat postu: dziekuje :) |
|
|
chcemy zaczac sie starac o dzidziusia od stycznia.... jestem na etapie robienia badan - zaczynam brac niezbedne witaminy . mam jednak jeszcze jedno pytanie , czy grzybica - wciaz niestety nawracajaca sie moze przeszkodzic w zajsciu w ciaze? ewentualnie donoszeniu zdrowego dzidziusia ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Paź 30, 2006 10:01 pm Temat postu: |
|
|
sądze ze nie ma obaw. Należy pamiętac ze w czasie ciąży też występuja rózne infekcje jednak maluch jest szczelnie zamknięty w brzuszku
Najlepiej wybierz sie do gina i powiedz o swoich planach - sądze ze przepisze lek na grzybice który pozwoli na zapłodnienie bez jej wystepowania w tym czasie wtedy nie bedziesz musiała sie martwić |
|
Powrót do góry |
|
|
|
olaa22
|
Wysłany: Pon Paź 30, 2006 10:17 pm Temat postu: partner |
|
|
a jezeli na grzybie cierpi tez partner ? ://// |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gosik77
|
Wysłany: Pon Paź 30, 2006 11:42 pm Temat postu: |
|
|
najczesciej tak jest że jak grzybice ma partnerka to obydwoje partnerów leki przyjmuje.. bo raczej pewne że skoro ty masz to i partner ma.. wiec terapia powinna przebiegac razem:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mika123
|
Wysłany: Nie Lip 20, 2008 4:21 pm Temat postu: nie mogę zajść ciążę po poronieniu |
|
|
witam,,,
dlugo wahalam sie aby zajrzec na ta stronke,,,we wrzesniu 2007roku poroniłam-puste jajko płodowe,,,przyczyna nie znana,opinia lekarzy wiekszosc kobiet traci 1 ciąże,,,podstawowe badania wyszly ok,,,lekarz pozwolil sie starac o dzidzie od marca tego roku,,,,jest juz sierpnien a dzidzi jak nie ma tak nie ma,,,zaczynam panikowac ze moze juz nigdy nie bede miala dzieci nie wiem co robic,,,jakie srodki moga wspomóc zajscie w ciąże,,,no i jak zapomniec i zyc dalej,,,
-------edited by emilka------
temat przyłączyłam do pokrewnego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Nie Lip 20, 2008 10:55 pm Temat postu: |
|
|
pół roku to jeszcze nie tak długo
owulacja została stwierdzona? pęcherzyk rośnie? partner miał badanie nasienia? _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mika123
|
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 8:41 am Temat postu: |
|
|
hej
owulacje mam sprawdzałam testami owulacyjnymi,,,co do pecherzyka to nie mam pojecia czy rosnie raczej tak bo skoro mam owulke?a co do pratnera to musze go wyslac na badania choc widze ze nie jest tym zachwycony...moze dam mu jeszcze miesicac i po wakacjach zaczniemy sie leczyc i sprawdzac .... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
odin
|
Wysłany: Sro Sty 21, 2009 7:49 pm Temat postu: |
|
|
witam wszystkich mam problem mialam dwa poronienia i dwie ciaze pozamaciczne teraz mam problem zeby zajsc w ciaze morze ktos by mogl mi cos poradzic prosze was
-----edited by emilka------
przeniosłam do innego działu i tematu i poprawiłam błedy ortograficzne, bo aż ciężko było zrozumieć treść |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|