Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Marek
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lut 25, 2007 3:37 am Temat postu: Pocieranie a ciąża... PILNE :( |
|
|
Witam Was.
Na początku chciałem powiedzieć, że jestem 19letnim zdrowym mężczyzną i od roku czasu mam dziewczynę w swoim wieku. Ponieważ oboje chcemy zaczekać z seksem do ślubu czasem uciekamy się do innych form zadawalania takich jak petting. Mam do Was pytanie w związku z sytuacją jaka miała u Nas dzisiaj miejsce.
Coś nas dziś pokusiło i ni z tego ni z owego zaczelismy sie piescic. Ja ją ręką i ona mnie tak samo. Ona dostala pierwszego orgazmu i piescilismy sie dalej. W pewnym momencie w chwili zapomnienia zblizylem swego czlonka do jej pochwy i wykonalem tam pare ruchow (takich wzdluz warg sromowych). Jak pozniej mi powiedziala swoim czlonkiem dotknalem wejscia do jej pochwy. Czlonek moj byl juz z podniecenia dosc wilgotny zreszta tak jak jej pochwa ale nie bylem blisko szczytowania. Po wykonaniu tych kilku ruchow powrocilismy do pieszczot rekoma. Po okolo 4 minutach mialem wytrysk. Wytrysk mialem daleko od jej pochwy i napewno moje nasienie tam sie przy wytrysku nie dostalo. Ona jak mi powiedziala ma dni plodne. Zdaje sobie sprawe z tego ze pod wplywem chwili nie pomyslelismy o konsekwencjach ale tego sie juz nie cofnie. Chcialem Was spytac czy mozliwe jest zeby podczas tego zblizenia i dotkniecia jej pochwy moim czlonkiem doszlo do zaplodniania ? Czy jest mozliwe zeby w tym moim plynie znajdujacym sie na czlonku byly plemniki ? Dodam jeszcze ze dbam o higiene i codziennie przy kapieli dbam o to by moj "sprzet" byl czysty. Prosze Was nie odsylajcie mnie do innych wątków poniewaz skrupulatnie przejrzalem conajmniej 20 stron roznych postow i nie moglem tam znalezc jednoznacznej odpowiedzi na moje pytanie. Blagam jeszcze raz o szybka odpowiedz bo niestety czas leci i coraz blizej do miniecia 72 godzin.
Z wyrazami szacunku i podziekowaniami
Marek.
Ostatnio zmieniony przez Marek dnia Nie Lut 25, 2007 2:13 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Lut 25, 2007 1:30 pm Temat postu: |
|
|
nie ma obawy,moim zdaniem nie ma mozliwosci zajscia w ciaze.
Plemniki musialyby naprawde byc bardzo ruchliwe a Ty tylko dotknałes swoja dziewczyne A ten płyn to wg mnie nie zawiera plemnikow bo jest płynem z prostaty..to zwykly plyn powstajacy na skutek podniecenia . Tak wiec głowa do gory
pzdr. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Nie Lut 25, 2007 1:50 pm Temat postu: |
|
|
dokaldnie tak jak mowi Wind rowniez uwazam ze nie ma co sie martwic.... nie stresujecie sie , jest wszystko ok |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Nie Lut 25, 2007 1:53 pm Temat postu: |
|
|
Pituszka czegos sie nauczylam czytajac Twoje odpowiedzi _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Lut 25, 2007 2:08 pm Temat postu: |
|
|
hehehhe i wlasnie po to tu jestem ... ciesze sie ze do czegos sie przydam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Marek
|
Wysłany: Nie Lut 25, 2007 2:08 pm Temat postu: ... |
|
|
Czyli mozemy byc spokojni bo w tym plynie nie wystepuja plemniki ? nie musimy sie obawiac ciazy ? No jednoczesnie zapewniam ze nastepnym razem to najpierw pomyslimy... bo nerwow to to troszke kosztowalo... Ja tylko chce sie upewnic i nie denerwujcie sie ze pytam o to ale sami wiecie czasem nerwy i niepokoj potrafia namieszac w glowie... moze ktos mial juz takie sytuacje lub posiada wiedze na ten temat bo nie ukrywam ze wczoraj sie przekonalem o wlasnej niewiedzy... jesli nie stworzy to problemu prosze jeszcze o jakies opinie na ten temat...
Z gory dziekuje i pozdrawiam
Marek. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Lut 25, 2007 2:12 pm Temat postu: |
|
|
powiem ci tak:) ten plyn co pojawia sie podczas podniecienia to tak jak mowila Wind to nie ma tam teoretycznie plenikow ale kilka chwil przed wytryskiem doslownie pare sekund moze wystapic tzw. kropelkowanie a tam jest jakis % plenikow:) ale w twoim wypadku nie am sei co martwic ja z moim partnerem czesto kochamy sie bez prezerwatywy nawet podczas plodnych dni ale nie dochodzi do wytrysku we mnie .... jezeli juz robi sie blisko zakladamy prezerwatywe i .... juz tak robie jakies 3 lata... ale nie polecam tego bo to trzeba znac dobrze swoj cykl i musi byc regularny ja mam co do dnia a nawet godziny wiec moge spokojnie wyliczyc swoje plodne i nieplodne dni a na przyszlosc uzywajcie prezerwatywy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Nie Lut 25, 2007 2:16 pm Temat postu: |
|
|
dokładnie teraz ja popieram poprzedniczke.
Nie macie sie co martwic, dobrze czasem zapytac niz samemu przezywac i tworzyc historie...Everything is All right _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Marek
|
Wysłany: Nie Lut 25, 2007 2:19 pm Temat postu: ... |
|
|
Dziekuje wszystkim za odpowiedzi... teraz bede juz spal spokojnie
Pozdrawiam i jeszcze raz wielkie dzieki. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Lut 25, 2007 2:24 pm Temat postu: |
|
|
Wind nie am to jak zgrany zespol hehe....
Marek nie ma sparwy po to tu jestesmy jakbys mial jakies pytania to smialo pytaj, jak bedziemy wiedziec na pewno odpowiemy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|