Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pocieranie a ciąża... PILNE :(

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 17, 18, 19  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Marek

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Lut 25, 2007 2:33 pm    Temat postu: ... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Szczerze mowiac myslalem ze o tych tematach wiem wystarczajaco duzo a tu wczoraj jak juz bylo po wszystkim to nagle sobie uswiadomilem ze duzo rzeczy nie wiem i balem sie ze ta niewiedza i chwilowe zapomnienie bedzie nas duzo kosztowac... i ostatni raz jeszcze zapytam... Czy w tym plynie ktory sie wydzielal u mnie jakies 4 minuty przed orgazmem nie moglo byc plemnikow ? wiem co to jest kropelkowanie i ze wystepuje przed samym wytryskiem i ze tam sa plemniki ale ja ja dotknalem nie przed samym wytryskiem tylko jakies 4 minuty wczesniej (nom ale niestety mokrym czlonkiem dotknalem wejscia do pochwy - tez mokrej)... Nie musimy sie bac o ciaze ? Odrazu mowie ze jak mi odpowiecie to juz nie bede meczyl tego typu pytaniami :* I jeszcze raz wielkie dzieki dla takich jak Wy... dzienks dla ludzi bezinteresownie pomagajacym tym wszystkich przestraszonym "łobuzom" co najpierw nabroją a pozniej sie boją heh...

Pozdrawiam i czekam na odpowiedz (wiecej juz nie bede Was zameczal) :*

Marek
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Nie Lut 25, 2007 2:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w tym plynie nie ma plemnikow Smile a 4 minuty przed to wlasnie jest ten plyn z prostaty - jeszcze raz powiem - tam plemnikow nie ma Very Happy
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Lut 25, 2007 2:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wła$nie ,nie zdazylam Cie uspokoic bo Pituszka była 1st Laughing
hehe nie masz sie czego bac, nic nie bylo w tym płynie i nie ma szans zeby doszlo do zaplodnienia. Nie zameczasz, my od tego tu jestesmy zeby pomagac w takich sytuacjach Smile
Pituszka to co tworzymy team? heh pzdr.

Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Nie Lut 25, 2007 2:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehehhehe jasne ! Very Happy napisze ci na pw moje gadu o ile jeszcze nie masz Smile
Powrót do góry
Marek

PostWysłany: Nie Lut 25, 2007 2:56 pm    Temat postu: heh... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

...dzieki Waszej pomocy juz jestem spokojny. Fajnie ze istnieje takie forum i tacy ludzie jak Wy. Mam nadzieje ze wspolpraca miedzy Wami bedzie sie dalej tak dobrze ukladac - tego Wam zycze Very Happy Moze kiedys ja tez bede pomagal innym... ale jak sie troche doksztalce Razz

Jeszcze raz dzieki za wszystko i zycze Wam wszystkiego co najlepsze :*

Pozdrawiam :*

Marek.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Lut 25, 2007 3:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma za co ...
Cieszymy sie ze mogłysmy pomoC
pozdrowka Smile

Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Nie Lut 25, 2007 3:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

spoko Smile
mielgo dnia zyczymy Cool
Powrót do góry
Marek

PostWysłany: Nie Lut 25, 2007 3:04 pm    Temat postu: heh Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

WZAJEMNIE =* =* =* =* =* =* =* =* =* =* =* =* =* =*

papa :*
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Lut 25, 2007 3:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Marek nie trzeba az tak sie odwdzieczac:> wystarczy dziekuje Laughing
co Twoja dziewczyna powie na tyle całuskow? heee Razz Smile

Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Nie Lut 25, 2007 3:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehehhe... ale te caluski to w policzek Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 17, 18, 19  Następny
Strona 2 z 19