Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Lut 25, 2007 4:17 pm Temat postu: |
|
|
0kej niech bedzie
Widac ze facet z radosci az skacze _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
martuss
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Mar 08, 2007 10:06 pm Temat postu: |
|
|
hej:) uffff wlasnie mialam podobne pytanie jak Marek, bo chłopak dorknął mi okolic sromu penisem i nie bylo wytrysku i bylo do niegopewniejeszcze dalekoooooo:D ostatnio troche sie bałam bo brzuch mniebolal i kluly jajniki ale topewnie przedowulacja dziekuje :* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Mar 08, 2007 11:13 pm Temat postu: |
|
|
nie masz sie co martwic , zadnej ciazy nie bedzie
Głowa do gory _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
martuss
|
Wysłany: Pią Mar 09, 2007 4:13 pm Temat postu: |
|
|
huhuuh dzisiaj mi sie wydajejkkbym miala twardszy brzuch;d dopoki nie dostane okresu i tak pewnie bede sie troche katowac domniemanymi objawami. BYłam ostatnio u ginekologa i powiedział ze ten płyn musialby siedostac doprzedsionka pochwy czyli nhiejest taklatwo i u mnie raczejnie ma takiej opcji;P |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pią Mar 09, 2007 11:39 pm Temat postu: |
|
|
no widzisz, gonekolog tak twierdzi a ja tez tak twierzde jak on wiec nie ma sie co martwic |
|
Powrót do góry |
|
|
|
martuss
|
Wysłany: Nie Mar 11, 2007 4:38 pm Temat postu: |
|
|
wlasnie przeczytalam na necie, zejak po miesiaczce wystepuje sluz, obojetniejaki to jest ryzyko ciąży. Ja dostałam śluzu po jakimśdniu od miesiączki , teraz zrobil sie bardziej rozciągliwy. Raczej nie ma ryzyka ?;P |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Marek
|
Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 12:29 am Temat postu: uzasadnione nerwy ? |
|
|
...no i nerwów było sporo... dziewczyna miała dostać okres około 9 marca a dostała dopiero 27 marca ! Dwa i pół tygodnia ostrej nerwówki... W sumie uspokajała mnie faktem, że zawsze ma nieregularne miesiączki. W zeszłym roku w wakacje miesiąc czekała na miesiączkę (wtedy jeszcze nie było podstaw aby podejrzewać ciążę) a i zdarzało się ze czekałą po dwa tygodnie jak teraz. Ten okres teraz przechodziła w miarę normalnie z tą różnicą tylko ze około 2 dni w środku okresu bardzo bolał ją brzuch. Krwawienia były w miare normalne ale trwały jak na moje oko dość długo bo już 7 dni. Nie wiem szczerze mówiąc czy powinniśmy się jeszcze obawiać tej ciąży. No niby okres był taki jak zawsze tylko troszke dłuższy (dziś były jeszcze minimalne plamienia) i tak jak mówiłem dość bolesne dwa dni. Piersi jak przy okresie miała obolałe a teraz już praktycznie nie bolą. Niby nie wystąpiły żadne inne objawy, które mogłyby wskazywać na ciążę bo nie było ani nudności, ani zaparć ani wymiotów itp. ale naczytałem się trochę, że podczas ciąży miesiączka może występować i stąd moje obawy. Proszę Was bardzo mocno abyście w oparciu o sytuację do której doszło ponad miesiąc temu i tego co teraz się dzieje powiedzieli mi co o tym sądzicie ? Czy możliwa jest ciąża ?? Proszę odpiszcie jak najszybciej co o tym sądzicie nie wspominając narazie o testach ciążowych bo mieszkamy w małej mieścince z jedną apteką a tu wszyscy się znają a wyrwać się stąd do wiekszej miejscowosci nie jest łatwo i wizyta u ginekologa z pytaniem "czy nie jestem w ciąży" to równoznaczne z wywieszeniem plakatów o tym Błagam powiedzcie co sądzicie o tej sytuacji Nie wiem co mam myśleć Czy to ciąża ?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 8:40 am Temat postu: |
|
|
To napewno nie ciążą. Bądź spokojny. Ten okres w czasie ciąży o którym słyszałeś, to plamienia a nie okres taki normalny. No i napewno nie trałoby to 7 dni. Poza tym to normalne że w czasie okresu są dni gdy boli brzuch. Mogło to być związane z tym że się spóźnił. No ale skoro dziewczyna na nieregularne miesiączki to w sumie o spóźnieniu nie może być mowy... Moge zapytać ile ona ma lat? _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 11:47 am Temat postu: |
|
|
zgadzam sie z drapaka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Marek
|
Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 1:10 pm Temat postu: no więc... |
|
|
Dziewczyna ma 19 lat tak jak ja.
Napisałaś mi:
"No ale skoro dziewczyna na nieregularne miesiączki to w sumie o spóźnieniu nie może być mowy... "
nie bardzo to zrozumiałem... możesz mi wyjaśnić o co chodzi ??
Proszę o informacje i z góry dziękuję :* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|