Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Pogaduchy o ciąży, jej przebiegu itp. (part.5)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kornik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pon Cze 13, 2011 11:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Musiu, Słonko, współczuję tych męczących tygodni, a wiesz, że dzieci uczących się mam same bardzo szybko się uczą? Smile więc jest plusik Twojego obecnego wysiłku :* ale niech Ci szybciutko sesja mija, żebyś mogła pocieszyć się też letnim odpoczynkiem Smile
PS. to już 27 tydzień? popatrz... jak ten czas szybko leci... a jeszcze niedawno byłaś chora i robiłaś testa dla świętego spokoju Shocked Very Happy

Łobuz, kochana, Ty to już na ostatniej prostej jesteś... ale razem z dolegliwościami miną kopniaczki ze środka, więc teraz odpoczywj i ciesz się jeszcze tym, że na razie Adaś jest tylko Twój Wink
ja nie słyszałam o tej książce, może jesienią się za nią rozejrzę - pamiętaj, że to TA, jak będę pytać hihi Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
muśka

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Cze 13, 2011 12:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Korniczku ja myślałam, że Ty już gdzieś zapadłaś się pod ziemię Sad nawet nie wiesz jak się cieszę, że jesteś Very Happy brakuje Ciebie wiesz gdzie i mam nadzieje, że się odezwiesz wkrótce Smile
A to co napisałaś mam nadzieje, że sprawdzi się bo bęzdzie oznaczało, że moje dwie córy będą genialne hihi Wink jedna i druga z czasów zakuwania na sesje Razz
Wiesz ja też nie wiem kiedy te 27t zleciało Shocked dopiero co test robiłam a tu już na porodówkę niedługo Shocked a jak obleje egzaminy to będę musiał na poprawki jechać z torbą do szpitala bo akurat mamy poprawki na wrzesień Confused
Słońce a co u Ciebie? wiem, że to nie wątek i jak nie możesz tu napisać to napisz w tym innym, tak się stęskniłam za Tobą:*
Powrót do góry
zanetka1910

PostWysłany: Pon Cze 13, 2011 1:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej dziewczynki:)Smile
Jak pogoda dopisuje w te męczące dni??Smile Mi jakoś nie za bardzo fajnie:) Ale trzeba dać rade:) he he W ostatnich dniach tak strasznie swędzą mnie i [pieką sutki na przemian że normalnie chwilami nie do wytrzymania:( WY też tak macie?Smile czy to tylko ja mam jakies takie dziwne odczucia:) Pozdrawiam
Powrót do góry
muśka

PostWysłany: Pon Cze 13, 2011 1:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zanetka ja też tak mam, piersi swedzą a zwłaszcza sutki, to normalne Smile ostatnio zaczęły mnie rwać, chyba powoli siara się zbiera bo to takie samo uczucie jak karmiłam Ewcie piersią i mleczko się zbierało Very Happy
U mnie póki co słonko świeci, nie wiem jak na dworku bo jeszcze nie wychodziłam ale niedługo jade po córe do przedszkola. Mi tam ogólnie ostatnio ciągle duszno i za gorąco i 7-me poty mnie zalewają Rolling Eyes
Powrót do góry
zanetka1910

PostWysłany: Pon Cze 13, 2011 3:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ooo no to widzę, że nie jestem sama:) Mi też ciągle duszno, gorąco,..najchętniej siedziała bym w przeciągu:) no ale jeszcze troszeczkęSmile gorzej, że te upalne dni jeszcze przed nami Confused jakoś to musi byćSmile
Powrót do góry
doroti

PostWysłany: Sro Cze 15, 2011 2:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kochane ja tez się duszę niestety...ale jakos trzeba to przezyc:)

Jestem juz po egzaminach poszlo niezle i teraz mam juz wakacje Very Happy
Nic tylko odpoczywac:)

Juz się nie mogę doczekac kolejnej wizyty mam 30 czerwca:)

PostWysłany: Sro Cze 15, 2011 3:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej kochane!!!
Biedne jesteswcie w tych upalach....mam nadzieje,ze dajecie rade:)
Ja wlasnie dostalam list ze szpitala,ze usg na 29 czerwca:) musze przyznac,ze troszke sie boje,przez to,ze tu nie ma tego usg dopochwowego,zeby ciaze w ogole potwierdzic...ale z drugiej strony strasznie sie ciesze:)
a dzis wczesniej,28ego wizyta z polozna:)

PostWysłany: Czw Cze 16, 2011 10:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny czy to moje non stop smarkanie i kichanie nie zaszkodzi dzidziusiowi? przeciez non stop miesnie nadwyrezam jak czyszcze nochal.... az sie moj maz zaczyna niepokoic....ja twierdze ze nie ma to jak zaszkodzic ale dajcie znac...

buziaki

Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Czw Cze 16, 2011 12:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiesz zawsze takie napinanie mięśni stwarza jakieś ryzyko. Może doprowadzić do skurczy itd. No ale nie wpadajmy w panikęWink. Jednak jeśli to trwa i trwa to chyba warto skonsultować to z lekarzem.

Powrót do góry
doroti

PostWysłany: Czw Cze 16, 2011 12:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

juz sie konsultowalam i mam leki do nosa ale one nie pomagaja... :/

sama juz nie wiem co robic, czuje sie dobrze brzuch mnie w zasadzie nie boli tyle ze miesnie troszke czuje ale brzuchol rosnie wiec to raczej normalne...

Bede 30 u lekarza to sie dopytam...

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Ciąża i poród Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 38, 39, 40  Następny
Strona 15 z 40